Formula 1

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Evander
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la Evander » 01 dec 2025, 17:19

RobertHrkac555 je napisao/la:
01 dec 2025, 17:07
Ne znam zašto se stalno spominje za Landa pritisak, u Las Vegasu je odlično iskontrolorao utrku, jučer ga tim prevario. Bez dnq sad bi bila lagana utrka za sve u nedjelju
Prosle godine isto u Abu Dhabiu, konstuktorska tutula je njemu na ledjima bila. Odradio bez greske. Isto ocekujem i ove godine, ako ne bude nekog velikog peha.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 dec 2025, 18:11

Kimi Antonelli received death threats after Red Bull accused him of deliberately letting Lando Norris through during the F1 Qatar GP
:crazy: :crazy:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 01 dec 2025, 18:30

Sva trojica po 7 pobjeda. Najidealnije bi bilo da pobjeda bilo kome od ove trojice donosi titulu. To bi tek bio spektakl. Ovako u nekoj optimalnoj trci, Norris ima daleko najvece sanse.

To da se neko u nekoga namjerno zapuca, zaboravite. Niko ne zeli rizikovati f1 karijeru zbog nekog drugog. Mogu se samo direktno sudariti kao Prost I Sena.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 01 dec 2025, 19:20

Jakobsen91 je napisao/la:
01 dec 2025, 17:16
Po meni sanse Maxa su skoro pa nikakve, ne moze gore od Abu Dhabija, tamo ne mozes ni izletiti ko covjek (Latifi je vec umjetnik :D), kad je staza presiroka, nema pijeska da se zarovis i ne izlazis. Ne moze racunati ni na ostale vozace, Russell je u LV jasno stavio do znanja da se nece braniti protiv Norrisa, a i ovo jucer s Kimijem.. Realno da je Ferrari u normalnoj formi, samo je Leclerc vozac od ovih vecih ekipa, koji bi vjerovatno vozio svoju utrku, i grizao za svaki bod.Objektivno i da Norris uleti u neke probleme, nece mu ostali vozaci smetati, jer malo ko zeli da odluci sampiona. Vjerovatno nas ocekuje jedna dosadna utrka, i Norris rutinski do titule, ali ako nista bar odluka pada na samom kraju.
Na papiru to djeluje sve easy.U realnosti Lando ce se tresti citavu heftu.Jedan mali kiks i ode titula.
Mislim da ce RB nabrijate svoje pulene da budu ultra agresivni.Ne mislim da ce im reci zakucajte se,ali da ce im biti dozvoljeno da idu na noz,sigurno.Lando ako ne bude uzet prvo startnom redu na kvalama,u problemu je.Mislim da je Mecka vec pokazala da ce igrati za Meclaren,upitno je sta ce ostali.Kako god,Antoneli je odigrao veliku ulogu propustanjen,da je Landu must have 2 mjesto,to je ozbiljan pritisak i problem,ovako je lagan barem u teoriji.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 dec 2025, 19:21

DamirT je napisao/la:
01 dec 2025, 18:11
Kimi Antonelli received death threats after Red Bull accused him of deliberately letting Lando Norris through during the F1 Qatar GP
Da sam na njegovom mjestu tužio bi debile iz RB
Il Club più titolato al mondo!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 dec 2025, 19:31

muxa je napisao/la:
01 dec 2025, 19:21
DamirT je napisao/la:
01 dec 2025, 18:11
Da sam na njegovom mjestu tužio bi debile iz RB
Prijavio je FIA-i poruke. Mada i da ih kazne, sta mogu dobiti, samo novcanu kaznu pretpostavljam. Hajde razumijem nas fanove da smo to mislili, djelovalo je tako na prvu. Prvi ja sam to pomislio. Ali glavne osobe u jednom timu iste sekunde da ga optuze. :crazy:

Ali previse ljudi dozivljavaju F1 kao nesto sto je toliko vrijedno da prijetis smrcu nekome... Isprati kao fan, jos ako bude dobra trka, kud ces bolje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 dec 2025, 20:10

A ko mu prijeti, fanovi. Yebes to nema od toga nista. Dzaba dizu tenzije. A da ga je pustio, jeste. Nek se ne vade dzaba sad 😁
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.