Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Nikad se nikome nece smijati kao vama kad ste se srozali do tog nivoa da igrate ligu sa kuharima, stocarima i ostalim amaterima. Tad je zakucan posljednji ekser u kovceg svakako malog i smijesnog Celika. Evropa vam je san, borba za bilo sta bitno nedostizan cilj. Pisamo Celik. 
Debil bi nekog da piša. Liku kad se pomisli na najvećeg idiota u Bosni, na tebe pomisli svako ko je ušao na ovaj forum. A hajde, pustit će te admin par sedmica da mu nabijaš klikove, pa ćeš opet morati praviti novi, 3753 profil
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Pa vidis da je majmun, citav balkan spominje celik u pozitivno smislu samo se on naso pametan hahaha za 10 zivota nece uradit sto smo mi uradili Zamisli ti sklopke u glavi da sebi napravis 10 profila na forumu, ljudi te provale a ti kao kuliras. Cak ne pokusavas ni osporit hahahah. Vidis brate da nije normalan, ima garant neki F
-
Crkvice1988
- Kontakt:
HP46 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:10Nikad se nikome nece smijati kao vama kad ste se srozali do tog nivoa da igrate ligu sa kuharima, stocarima i ostalim amaterima. Tad je zakucan posljednji ekser u kovceg svakako malog i smijesnog Celika. Evropa vam je san, borba za bilo sta bitno nedostizan cilj. Pisamo Celik.![]()

Mogo si malo do Rudarske 2. Ponesi seoskoj varalici eksera
Crkvice izofiran kao malo dijete. Uloguj se na drugi profil sad Dajdza. Hvala moderatoru. 
- BatistutA19
- Kontakt:
Je li iko ispito malo u Rudarskoj 2 kakvi su planovi tacno njima je samo Azmire Azmire 
Pa vise mi brinemo o Slobodi da im jednom oci otvoris ali tesko ,oni su bas jadni,nemocni ,malobrojni bez ikakvih ideja i sto je najtuznije njima je svedno i kad bi se sutra ugasili .Tacno mi ih zao nekad pojedince a ovaj ih Ledeni jos lozi da su veliki klub a Celik mali klub a lik nit ima veze ista ni sa Slobodom ni Celikom..Po meni carsiju su trebali podrzat i bez novca sa nekim planom isto sto smo mi podrzali nasu upravu koja nije imala novca.A do tad svi u glas vas sedmirica sa Sjevera Azmire Azmire mozda vas i cuje
..Opet ce vam carsija klub preuzet valjda ce tada bit reset i plan 5 god stabilizacije koji je trebo bit onda a vi hocete ulazak i ulazak i sta ste dobili. Azmira i oni ubjedjeni da on daje svoje pare 

Ima li kakvi novosti je li iko iso ili novinari njih zanima klub puno sve cete oni ispitat detaljno sta se desava 

-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ovo njima fali, covjeku u glasu cujes prkos i inst. Sta kaze pogonut cemo al se nece ugasit.. i bi tako kako Vladan rece. Svi bi ste vi voljeli jednog Vladana i ove momke sto su spasili klub. Mozemo se mi ovdje medjusobno podjebavat koliko hocemo, al i mi i vi ste svjesni ( samo sto vi necete priznat ) da ovo sto smo mi uradili je prava stvar.
Alooo Slobodasi, dozivite nebitne zenicane, slomise se momci. 
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ko je ono najveci, najbolji, naj naj naj ?
Mozda neko i ne zna. Dajte malo , ako ima takvih pojasnite.
Mozda neko i ne zna. Dajte malo , ako ima takvih pojasnite.
Anketa izbor za Tim polusezone?????
De nam ti reci ko daje pare retardu, ko placa tuzbe i ostalo, covjek dao skoro milion maraka od kada se vratio da vodi klub.....yebote pa koji ste vi degeni, nije ti forum relavantan i sto neko pise po forumu......vise vas zanima Sloboda nego Celik, jebote ko da ste osvojili ligu prvaka koliko ste se napalili, a tek zavrsena polusezona.....BatistutA19 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:42Je li iko ispito malo u Rudarskoj 2 kakvi su planovi tacno njima je samo Azmire AzmirePa vise mi brinemo o Slobodi da im jednom oci otvoris ali tesko ,oni su bas jadni,nemocni ,malobrojni bez ikakvih ideja i sto je najtuznije njima je svedno i kad bi se sutra ugasili .Tacno mi ih zao nekad pojedince a ovaj ih Ledeni jos lozi da su veliki klub a Celik mali klub a lik nit ima veze ista ni sa Slobodom ni Celikom..Po meni carsiju su trebali podrzat i bez novca sa nekim planom isto sto smo mi podrzali nasu upravu koja nije imala novca.A do tad svi u glas vas sedmirica sa Sjevera Azmire Azmire mozda vas i cuje
..Opet ce vam carsija klub preuzet valjda ce tada bit reset i plan 5 god stabilizacije koji je trebo bit onda a vi hocete ulazak i ulazak i sta ste dobili. Azmira i oni ubjedjeni da on daje svoje pare
Ima li kakvi novosti je li iko iso ili novinari njih zanima klub puno sve cete oni ispitat detaljno sta se desava
![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Necu ti replicirat za to retard hajd nebitno to .Covjece kako ti znas bolan ko kako se daje novac ,imas li dokaz da on licno svoj novac daje a sami pisete ima li iko da ode do kluba da dobije neke informacije ,je li mi to pisemo ili vi ,znaci nemas informacija nikakvih a tvrdis svoj novac daje.Pogledaj Emisiju Marijan Mihajlovic gost onaj komentator.My tv i Dino Kurbegovic i ima dio o drugim klubovima i sta kazu konkretno o Slobodi..Meni je vas zao sto ste jadni i malobrojni ,ne zanima nas Sloboda nego vi pricate bajke a sami pisete da li ima iko da ide do Rudarske da se cuje info neka a ovdje tvrdis neko daje svoj novac pa kako znas a nemas nikakvu provjereno informaciju..Nemoj bolan bit djete da ce neko licno dat svojih milion a sutra te moze samo otjerat.Bil ti dao da imas a znas sutra te mogu otjerat .Skver je napisao/la: ↑01 dec 2025, 21:22De nam ti reci ko daje pare retardu, ko placa tuzbe i ostalo, covjek dao skoro milion maraka od kada se vratio da vodi klub.....yebote pa koji ste vi degeni, nije ti forum relavantan i sto neko pise po forumu......vise vas zanima Sloboda nego Celik, jebote ko da ste osvojili ligu prvaka koliko ste se napalili, a tek zavrsena polusezona.....BatistutA19 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:42Je li iko ispito malo u Rudarskoj 2 kakvi su planovi tacno njima je samo Azmire AzmirePa vise mi brinemo o Slobodi da im jednom oci otvoris ali tesko ,oni su bas jadni,nemocni ,malobrojni bez ikakvih ideja i sto je najtuznije njima je svedno i kad bi se sutra ugasili .Tacno mi ih zao nekad pojedince a ovaj ih Ledeni jos lozi da su veliki klub a Celik mali klub a lik nit ima veze ista ni sa Slobodom ni Celikom..Po meni carsiju su trebali podrzat i bez novca sa nekim planom isto sto smo mi podrzali nasu upravu koja nije imala novca.A do tad svi u glas vas sedmirica sa Sjevera Azmire Azmire mozda vas i cuje
![]()
Je li vidis gore Vladana iz Robijasa kako se bori za klub e onakvog trebate imat da im zna neko yebat majku.Vi spali samo dozivat Azmira koji je obeco 1 mjesto ,je li obeco pred tv kamerama.Sve ce vas vise hvatat panika vremenom ali vama je to svedno.Uzivajte !! Ne smijete ni pisat sad a kad ste onda ulazili kako ste bahati brski i bezobrazni bili to si zaboravio.
Ti si bolan jadan, ubi se nesto dokazujuci, prvo si nam pisao da trebamo u kantonalnu, sad nam pises o nekom Dini koji koji zna bolje od mene ko daje pare, cuj ne smijemo pisati, sta imam tebi pisati, prvo ti pisao normanlno ti objasnio.....ili si drzak ili si glup ko beton....vi sve znate iz Zenice i ko daje pare i koliko kome dugujemo....mene iskreno Celik ne zanima, ne znam ni ko je predsjednik kluba niti koliko dugujete, zasto, zato sto me boli racku za Celik......svejedno mi da li ste milion u plusu ili milion u minusu....EVO AKO IMA KO KVALIFI KOVAN NEK SE JAVI NA OGLAS, SLOBODA TRAZI TRENERA ILI TRENERE SA EUFA LICENCOM U OMLADINSKI POGON.......Zaboli me **** za nekog Vladana....i sta ce te sa svog kluba.....sa kim da pisemo ovdje kad vam oci krvara od mrznje prema Slobodi, jos treba da piosemo sa neko zenickom polupismenom bagrom koje usputBatistutA19 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 22:25Necu ti replicirat za to retard hajd nebitno to .Covjece kako ti znas bolan ko kako se daje novac ,imas li dokaz da on licno svoj novac daje a sami pisete ima li iko da ode do kluba da dobije neke informacije ,je li mi to pisemo ili vi ,znaci nemas informacija nikakvih a tvrdis svoj novac daje.Pogledaj Emisiju Marijan Mihajlovic gost onaj komentator.My tv i Dino Kurbegovic i ima dio o drugim klubovima i sta kazu konkretno o Slobodi..Meni je vas zao sto ste jadni i malobrojni ,ne zanima nas Sloboda nego vi pricate bajke a sami pisete da li ima iko da ide do Rudarske da se cuje info neka a ovdje tvrdis neko daje svoj novac pa kako znas a nemas nikakvu provjereno informaciju..Nemoj bolan bit djete da ce neko licno dat svojih milion a sutra te moze samo otjerat.Bil ti dao da imas a znas sutra te mogu otjerat .Skver je napisao/la: ↑01 dec 2025, 21:22De nam ti reci ko daje pare retardu, ko placa tuzbe i ostalo, covjek dao skoro milion maraka od kada se vratio da vodi klub.....yebote pa koji ste vi degeni, nije ti forum relavantan i sto neko pise po forumu......vise vas zanima Sloboda nego Celik, jebote ko da ste osvojili ligu prvaka koliko ste se napalili, a tek zavrsena polusezona.....BatistutA19 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:42Je li iko ispito malo u Rudarskoj 2 kakvi su planovi tacno njima je samo Azmire AzmirePa vise mi brinemo o Slobodi da im jednom oci otvoris ali tesko ,oni su bas jadni,nemocni ,malobrojni bez ikakvih ideja i sto je najtuznije njima je svedno i kad bi se sutra ugasili .Tacno mi ih zao nekad pojedince a ovaj ih Ledeni jos lozi da su veliki klub a Celik mali klub a lik nit ima veze ista ni sa Slobodom ni Celikom..Po meni carsiju su trebali podrzat i bez novca sa nekim planom isto sto smo mi podrzali nasu upravu koja nije imala novca.A do tad svi u glas vas sedmirica sa Sjevera Azmire Azmire mozda vas i cuje
![]()
Je li vidis gore Vladana iz Robijasa kako se bori za klub e onakvog trebate imat da im zna neko yebat majku.Vi spali samo dozivat Azmira koji je obeco 1 mjesto ,je li obeco pred tv kamerama.Sve ce vas vise hvatat panika vremenom ali vama je to svedno.Uzivajte !! Ne smijete ni pisat sad a kad ste onda ulazili kako ste bahati brski i bezobrazni bili to si zaboravio.
A ti materi svojoj zabijaj eksere klosaru jedan, u usta te yebem.Crkvice1988 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:22HP46 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:10Nikad se nikome nece smijati kao vama kad ste se srozali do tog nivoa da igrate ligu sa kuharima, stocarima i ostalim amaterima. Tad je zakucan posljednji ekser u kovceg svakako malog i smijesnog Celika. Evropa vam je san, borba za bilo sta bitno nedostizan cilj. Pisamo Celik.![]()
Mogo si malo do Rudarske 2. Ponesi seoskoj varalici eksera![]()
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Zabice ga vama seoska varalicaSkver je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:19A ti materi svojoj zabijaj eksere klosaru jedan, u usta te yebem.Crkvice1988 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:22HP46 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:10Nikad se nikome nece smijati kao vama kad ste se srozali do tog nivoa da igrate ligu sa kuharima, stocarima i ostalim amaterima. Tad je zakucan posljednji ekser u kovceg svakako malog i smijesnog Celika. Evropa vam je san, borba za bilo sta bitno nedostizan cilj. Pisamo Celik.![]()
Mogo si malo do Rudarske 2. Ponesi seoskoj varalici eksera![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.