Nije tačno,večeras ništa,provjerilo se,uz neke korekcije,sve je kako treba.
Meni je na slijedećoj.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije tačno,večeras ništa,provjerilo se,uz neke korekcije,sve je kako treba.
Iskreno, nema neku statistiku za spica u juniorima, 3 gola u 11 utakmica nije bas dobar ucinak. Znam da je mladji od ostalih, ali ima na listi momaka od 16 godina sa 11-12 golova vec.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:23Mislim da je možda ponajveći potencijal naše škole Korora i treba igrati. U napadu imamo Jaganjca koji je dao 2, Rakića koji je dao 1, Koningsa koji nije dao nijedan i Krpića na kojeg SŠ ne računa. Zabio bi i Korora jedan do sad makar slučajno.
Ma neka brate da nam daju citav jug ne bi im se himna cula na pocetku pusti kraju ciganiRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 17:30Samo im probajte dati više od 700 ulaznica za naredni derbi. Yebali vam oni sve.
Jedino me raduje što će, nadam se, biti kratak mandat.
16 decembarNoDi80 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 19:44“FK Željezničar je dobio novog predsjednika Skupštine Kluba!
Na čelu najvećeg organa kluba nalaziće se Armin Zelenturović, dok će njegov zamjenik i potpredsjednik biti Mirza Trhulj.
Armin Zelenturović je do sada u FK Željezničar boravio u Nadzornom odboru FK Željezničar.
Osim Zelenturovića do sada su u NO FK Željezničar bili i Borislav Goić koji je bio predsjednik NO FK Željezničar, te Marko Dmitrović, koji je bio član NO FK Željezničar.
Očekuje se i potvrda informacija do kojih je došao SportSport ranije, a to je da novi predsjednik Skupštine FK Željezničar zakaže novu skupštinu u kojoj će se raspravljati o ulasku investitora.
Tu sada već možemo reći historijsku Skupštinu FK Željezničar, navijači mogu očekivati sredinom decembra, a potencijalni investitor trebao bi biti Sanin Mirvić.”
Ne znam ko je, ali mirise na pozitivno
Necu moci brate spavat 15 dana
mamonelafo je napisao/la: ↑01 dec 2025, 19:49Jedino me raduje što će, nadam se, biti kratak mandat.![]()
Nadamo se brate mavia miBiHSportman je napisao/la: ↑01 dec 2025, 19:51Šta znači ova nova skupština? Šta ovo znači za Mirvića. Jel konačno kraj naše patnje…
Neki ljudi se polomiše godinama pričajući koja je to stoka, i onda ti se opet izvuku neki komadi budala koji prokomentarišu kako trebamo sa njima imati nešto. Fuj.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 17:30Samo im probajte dati više od 700 ulaznica za naredni derbi. Yebali vam oni sve.
Zna se koja su to imena nije to reda radi napisano,ali eto nebitno, bitno je ono lijepo sto ce se desiti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.