Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

masinovodja
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la masinovodja » 26 apr 2011, 17:55

Dejan, BL je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Stvarno više ne znam dokle ide ovaj naš sarkazam, čuj da se osnuju reprezentacije FBIH i RS -a. Pa to je jadno i providno, ako ovako većina razmišlja, a ne vjerujem da razmišlja, onda ima nade....
To bi bilo najbolje ioanako može se reći da sad igra FBih a treba omogućiti i RS da igra.
Ovako 40% stanovništa predstavlja cijelu zemlju, to nije u redu, a kad bi bile dvije reprezentacije to bi bilo legitimno i onda bi većina stanovništva bila predstavljena;)
Dobar je to prijedlog treba ga razraditi, samim tim razdvojili bi se FSRS i FSFBiH i svakom svačije, ne bi više bile problema u savezu organizacione prirode
40% stanovnistva predstavlja cijelu zemlju? Samo srbi su iz RS? Ovi ostali ako nisu srbi, oni ne predstavljaju RS?

Samo da ti pokazem koliko je trenutna reprezentacija, reprezentacija FBiH
i kakve veze imaju ovi igraci (izuzev onih koji trenutno igraju u FBiH) sa FBiH:

Asmir Begovic (Trebinje)
Ibrahim Sehic (Rogatica)
Ognjen Vranjes (Banja Luka)
Miralem Pjanjic (Zvornik)
Adnan Mravac (Banja Luka)
Zvjezdaj Misimovic (porijeklo Bosanska Gradiska)
Senijad Ibricic (Kotor Varos)
Darko Maletic (Banja Luka)
Vedad Ibisevic (Vlasenica)
Zlatan Muslimovic (Banja Luka)
Sejad Salihovic (Zvornik)

Valjda znas gdje su ovi gradovi....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 apr 2011, 18:06

Danas sam procitao nekoliko veoma zeznutih stvari koje imaju veze sa suspenzijom.
Naime 1.juna je valjda zvanicna odluka o tome nastavlja li BIH takmicenje u Evropi.
E sada:
-1.juna BIH u21 reprezentacija igra utakmicu u San Marinu,ko ce izabrati selektora,ko ce organizovati put,i da li ce se uopste igrati tamo,igraci moraju otici u suprotnom ako dodje do pozitivnog resenja gube utakmicu 3:0.
-3. i 7. juna igraju se utakmice A reprezentacije,ko ce za 2 dana organizovati put do Rumunije i sve sto ide,te za 6 dana zavrsiti organizaciju meca u Zenici.
-I konacno do 1.juna se moraju poslati dokumenti u UEFU sa prijavom ekipa za evropska takmicenja,ko ce to da uradi.

Mnogo pitanja a tako malo vremena da ne propadna celi dosadasnji trud.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 apr 2011, 18:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Imamo li namjeru prestati ili da zakljucam temu, i mnoge trovace odstranim sa foruma.
Šta prestati i ko je trovač malo preciznije ako može? Ako ne želiš da iznesemo svoje mišljenje i mi iz RS onda reci, na ovoj temi je poželjno samo da se javljaju i komentarišu ljudi iz FBiH i oni iz RS koji imaju slična razmišljanja, to bi onda bilo fer, da ne pišemo džaba ako ćeš nam brisati postove.

Ovako nije fer, tema je škakljiva i prag tolerancije treba biti nešto veći.

Ako neko iznese mišljenje da treba ukinuti FSRS, ukinuti Kup RS, ligu RS, sve što asocira na RS, da ljudi u RS MORAJU navijati za ono što oni misle, i da je to rješenje problema u fudbalu... ili da je tačno da je reprezentaciji Bošnjačka ali smatraju da to nije problem i da su svi zastupljeni... zašto je onda problem moj post kad kažem da se ne slažem i da vidim na drugi način rješenje problema u fudbalu BiH
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 26 apr 2011, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2011, 18:10

Devil je napisao/la:Danas sam procitao nekoliko veoma zeznutih stvari koje imaju veze sa suspenzijom.
Naime 1.juna je valjda zvanicna odluka o tome nastavlja li BIH takmicenje u Evropi.
E sada:
-1.juna BIH u21 reprezentacija igra utakmicu u San Marinu,ko ce izabrati selektora,ko ce organizovati put,i da li ce se uopste igrati tamo,igraci moraju otici u suprotnom ako dodje do pozitivnog resenja gube utakmicu 3:0.
-3. i 7. juna igraju se utakmice A reprezentacije,ko ce za 2 dana organizovati put do Rumunije i sve sto ide,te za 6 dana zavrsiti organizaciju meca u Zenici.
-I konacno do 1.juna se moraju poslati dokumenti u UEFU sa prijavom ekipa za evropska takmicenja,ko ce to da uradi.

Osim pokusaja truda ovih par iz komiteta,ja uopste ne vidim ama bas nikakav drugi trud.Bilo koga ko je zaduzen za ta pitanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 apr 2011, 18:16

Dejan, BL je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Imamo li namjeru prestati ili da zakljucam temu, i mnoge trovace odstranim sa foruma.
Šta prestati i ko je trovač malo preciznije ako može? Ako ne želiš da iznesemo svoje mišljenje i mi iz RS onda reci, na ovoj temi je poželjno samo da se javljaju i komentarišu ljudi iz FBiH i oni iz RS koji imaju slična razmišljanja, to bi onda bilo fer, da ne pišemo džaba ako ćeš nam brisati postove.

Ovako nije fer, tema je škakljiva i prag tolerancije treba biti nešto veći.

Ako neko iznese mišljenje da treba ukinuti FSRS, ukinuti Kup RS, ligu RS, sve što asocira na RS, da ljudi u RS MORAJU navijati za ono što oni misle, i da je to rješenje problema u fudbalu... ili da je tačno da je reprezentaciji Bošnjačka ali smatraju da to nije problem i da su svi zastupljeni... zašto je onda problem moj post kad kažem da se ne slažem i da vidim na drugi način rješenje problema u fudbalu BiH

mozes ti to fino umotat zapakovat lijepo prezentirat i pobjeci od istine razmisljajuci u tom pravcu kao sebi opravdat nesto... Ali ne moras bit posebno pametan da vidis o cemu se radi, znaci Osim i ekipa su rekli naci ce sredstava (pokusat ce) uradit ce sve da se usvoji statut, ko koci? FSRS !!! znacipored svega sto ljudi rade i pokusavaju ovi koce i to je to... nema veze izbacit ce nas iz kvalifikacija vi ste uradili vase moralno djelo sjebali ste to i bravo vi... pitanje je do kad?
Zadnja izmjena: nick, dana/u 26 apr 2011, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 apr 2011, 18:16

harishp je napisao/la:
Devil je napisao/la:Danas sam procitao nekoliko veoma zeznutih stvari koje imaju veze sa suspenzijom.
E sada:

Osim pokusaja truda ovih par iz komiteta,ja uopste ne vidim ama bas nikakav drugi trud.Bilo koga ko je zaduzen za ta pitanja.
Nisam mislio na taj trud ovih iz saveza,oni su se za svoj mandat trudili samo da sto bolje "podmazu" svoj stomak.Mislim na Borac koji je mnogo truda dao da verovatno osvoje titulu,na Zelju,Sarajevo,Siroki za mesta koja vode u evropu.
Mislim na Safeta i celi strucni stab i igrace koji za mene napokon imaju ono nesta da se nadju na velikom takmicenju,ali njihovi sunarodnici bi mogli da ih izdaju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2011, 18:22

Moj ti @devile,nece biti ni prvi ni posljednji put.Naviklo se na to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 26 apr 2011, 18:24

Neka ljudi u RS navijaju za Tunguziju sto se mene tice, ali zasto brane namaBosancima da igramo lopte.

Uvijek inat, inat i inat.

Nista iz ovoga niko nece dobiti osim nekog imaginarnog osjecaja nacionalnog ponosa. A nacionalni ponos je ubleha i od njega hljeba nema, a u to ce se uvjeriti i ljudi iz RS fudbala ako nastave ovako. Mozete se vi burazeru borit za RS ili mi za BiH petsto godina, ali ce vam zivot proc u tom nastojanju, a zivot je jedan. U ovoj zemlji je rat svakih 30 godina (sad vidim i zasto) i onda nam svima slijedi restart. Neke nove zemlje, neke nove himne, neki novi invalidi, neka nova bijeda, neki novi krediti i neka nova sjebavanja. Nikad ovaj narod nece doci pameti, a sve je jasnije ko od nas svih zatucanih ima najvise zatucanih (sto u potpunosti razumjem, mozak nam sapunjaju godinama, vama ocigledno jos duze).

Bolje ljude od ovih iz komiteta za razgovor ne biste dobili ni u Njemackoj ni u engleskoj ni u Francuskoj, sve ljudi sa kredibilitetom i ciste savjesti. Ko ovo odbije lose mu se pise jer ove ljude zna i FIFA i UEFA i pola Evrope. Pa eto, zivi bili pa vidjeli.

Pozdrav ljudi i ne zaboravite, fudbal je igra, a ko kvari igru u svakoj raji je bio pakas uvijek. Pa ako i jedan fali moras igrat da raju ne sjebajes i u slucaju da ti se ne igra. Cijeli svijet sad vidi ko je pakas.

djuturum

Post Postao/la djuturum » 26 apr 2011, 18:28

Ma da vam nesto iskreno kazem nas ovde a ni Hrvate u ovoj zemlji vasa reprezentacija ne interesuje takvo je misljenje kod ama bas sviju u R.S.u.Mozete vi ovde vrijedjati okretati se na glavu raditi sta god hocete ali to ne mozete promjeniti.Pogotovo na takav nacin kako to pokusavate ovde.Klubovi i u federaciji i u RS u su dno dna i to je istina.Jedini interes ko bajagi je taj sto ce klubovi iz RS a igrati Evropu.E ja interesa u pm.Ispadnu u pretkolima i jedni i drugi i treci i Borac i Sarajevo i Siroki ,ma o cemu vi pricate.A sto se reprezentecije tice pa niste coravi.Kad Srbija igra valjda znate citati sta pise B.Luka Zvornik Prijedor Bijeljina ,kad igra Hrvatska Mostar Siroki Grude.Ono sto cu reci je jedina istina u ovome svemu Srbi navijaju za Srbiju, Hrvati za Hrvatsku a Muslimani za Bosnu i kraj price nista se nece promjeniti.Ipak mislim da fudbal trebaju da igraju svi koji to zele i da je to ipak sport a da bi nasi prestavnici iz RS a samo iz tog razloga trebali glasati za Statut .Koliko ovo god vama grubo zvucalo to je jedina istina i o ovome mozete raspravljati 100 godina nista postici necete .To je isto kao da odgovarate na ono staro pitenje STA JE STARIJE KOKOS ILI JAJE.JBG tako je...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 26 apr 2011, 18:30

Svi koji ne zele da se usvoji statut ne zele da Borac,Zeljo,Sarajevo... igraju u evropi i ne zele da reprezentacija nastavi takmicenje u kvalifikacijama.
FSRS prvi to ne zeli i glavni je krivac,tacnije HDZ i SNSD ne zele.Ovi predstavnici u skupstini,entitetskim savezima su samo marionete.
Moderator moze brisati postove,zakljucat temu,djeliti banane ali nek se zna ko opstruira.
Ovi iz BiH sto se furaju da su veci srbi od beogradjana i veci hrvati od zagrebcana ne zele da BiH uspije ni na jednom planu to je jasno kao dan
RIP SALE VILENJAK

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 26 apr 2011, 18:31

Ma da vam nesto iskreno kazem nas ovde a ni Hrvate u ovoj zemlji vasa reprezentacija ne interesuje takvo je misljenje kod ama bas sviju u R.S.u
koje Hrvate???

Evo ja sam Hrvat i mene Bosna interesuje, a znam vise Hrvata nego ih ti znas garant. Prosipajte vi tu suplju negdje drugo. Ubijedili su vas da ste u pravu. Samo se nacionalisti deru i galame, a svi ostali sute. Ali vjeruj prijatelju da i to vrijeme prolazi. Sahranit cemo mi fasizam vjeruj mi za sva vremena.

Ako te ne interesuje, sta ces ovde, sto citas ovo. Tebi su samo rekli da te ne interesuje i ti im vjerujes.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 apr 2011, 18:35

taracess je napisao/la:Samo se nacionalisti deru i galame, a svi ostali sute. Ali vjeruj prijatelju da i to vrijeme prolazi. Sahranit cemo mi fasizam vjeruj mi za sva vremena.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 apr 2011, 18:37

djuturum je napisao/la:Ma da vam nesto iskreno kazem nas ovde a ni Hrvate u ovoj zemlji vasa reprezentacija ne interesuje takvo je misljenje kod ama bas sviju u R.S.u.Mozete vi ovde vrijedjati okretati se na glavu raditi sta god hocete ali to ne mozete promjeniti.Pogotovo na takav nacin kako to pokusavate ovde.Klubovi i u federaciji i u RS u su dno dna i to je istina.Jedini interes ko bajagi je taj sto ce klubovi iz RS a igrati Evropu.E ja interesa u pm.Ispadnu u pretkolima i jedni i drugi i treci i Borac i Sarajevo i Siroki ,ma o cemu vi pricate.A sto se reprezentecije tice pa niste coravi.Kad Srbija igra valjda znate citati sta pise B.Luka Zvornik Prijedor Bijeljina ,kad igra Hrvatska Mostar Siroki Grude.Ono sto cu reci je jedina istina u ovome svemu Srbi navijaju za Srbiju, Hrvati za Hrvatsku a Muslimani za Bosnu i kraj price nista se nece promjeniti.Ipak mislim da fudbal trebaju da igraju svi koji to zele i da je to ipak sport a da bi nasi prestavnici iz RS a samo iz tog razloga trebali glasati za Statut .Koliko ovo god vama grubo zvucalo to je jedina istina i o ovome mozete raspravljati 100 godina nista postici necete .To je isto kao da odgovarate na ono staro pitenje STA JE STARIJE KOKOS ILI JAJE.JBG tako je...
Vidi prijatelju sve je to istina, ali isto tako vjerujem da kad bi u ovoj napacenoj zemlji svi imali poslove, auta, sredjene zivote i ono sto im je esencija krajnja danas, isto tako navijali za ovu zemlju. Vjerovatno ne svi, bilo bi minornih skupina, ali ovako kako je - ne vjerujem.
Nije problem u tome vise ni u nacionalnoj pripadnosti, vec u tome da je ova zemlja suplja iznutra. Kada bi zakona bilo (normalnog) i kada bi imali neki zapadni sistem, ne bi padalo budalama niti bilo kome da traze negativnu energiju. Time bi se svi osjecali na svome, jer su ipak ovdje hiljadama godina i mozda ne bi navijali svi za ovu drzavu, ali sigurno ne bi imali nista protiv nje kao danas. Tu su rodjeni, tu su im i ocevi i majke rodjene i sahranjene.
Problem nije u nacionalnoj svijesti, to je nesto sto je servirano da bi se o tome pricalo. Problem je u samom sistemu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 apr 2011, 18:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je zalosno, malo sam citao i sictio smece. Sve je u redu, mogu razumjeti i ove koji brane stavove onih koji guraju i nas i njihov fudbal u provaliju, ali jedno ne mogu razumjeti. Situacija u drzavi, pogotovo u RS-u, mislim na ekonomsku je katastrofalna. Svaki dan ljudi ostaju bez posla, ali o tome niko ne raspravlja. Ovo je ono sto Ronhilu i treba u ovim momentima i zbog toga se SAtatut nece usvojiti. Hljeba i igara Balkancima i svi zadovoljni. Pricajmo o referendumu, pricajmo o FSBiH, neka to budu glavne teme, a to sto radnici nemaju plate, sto ostaju bez posla, e to je drugi par rukavica. O tome cemo drugi put jer sada brate preko sporta branimo srpstvo. Hajmo pokusati biti realni, razmisljhati svojim glavama, bar to za pocetak svi mozemo.
Nemoj me pogrešno shvatiti, nadam se da imaš najbolje namjere ali zašto mnogi iz FBiH imaju potrebu dan i noć se samo baviti Dodikom i situacijom u RS i "otvarati oči" tamo građanima RS kako će oni propasti, kako im je loše, kako su pokradeni... a pritom niti živiš tamo niti to treba nešto pretjerano da te brine. Pa zar to nije drugi par cipela, pričaj samo o Dodiku i RS da bi skrenuo pažnju sa stanja u FBiH gdje je čak i legitimnost formirane vlasti upitna a da ne idem dalje u širu elaboraciju.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 26 apr 2011, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 apr 2011, 18:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je zalosno, malo sam citao i sictio smece. Sve je u redu, mogu razumjeti i ove koji brane stavove onih koji guraju i nas i njihov fudbal u provaliju, ali jedno ne mogu razumjeti. Situacija u drzavi, pogotovo u RS-u, mislim na ekonomsku je katastrofalna. Svaki dan ljudi ostaju bez posla, ali o tome niko ne raspravlja. Ovo je ono sto Ronhilu i treba u ovim momentima i zbog toga se SAtatut nece usvojiti. Hljeba i igara Balkancima i svi zadovoljni. Pricajmo o referendumu, pricajmo o FSBiH, neka to budu glavne teme, a to sto radnici nemaju plate, sto ostaju bez posla, e to je drugi par rukavica. O tome cemo drugi put jer sada brate preko sporta branimo srpstvo. Hajmo pokusati biti realni, razmisljhati svojim glavama, bar to za pocetak svi mozemo.
iskreno ovdje nista nije bitno sem borbe za prefiks, unistit ce to nema veze jbg ali sta ocekuju? mislim imaju i oni djecu, sta misle kredit dizat da im djete trenira fudbal u zvezdi? nece propast ni sarajevo ni zeljo ni celik ni ostali veci klubovi bit ce tesko ali nece propast iugubit cemo 2 ciklusa kvalifikacija i to cemo nekako prezivjet samo me interesuje sta ce postic? nikako ne mogu da shvatim da zele da pocnu padat glave...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2011, 18:42

Ja cjelo vrijeme ponavljam.koliko su krivi ovi iz manjeg entiteta i par ovih sa kamenjara.Toliko je i UEFA citaj Evropa
Kad guraju jedne te iste,koji su odavno rekli sta misle.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 apr 2011, 18:44

Dejan, BL je napisao/la:
Nemoj me pogrešno shvatiti, nadam se da imaš najbolje namjere ali zašto mnogi iz FBiH imaju potrebu dan i noć se samo baviti Dodikom i situacijom u RS i "otvarati oči" tamo građanima RS kako će oni propasti, kako im je loše, kako su pokradeni... a pritom niti živiš tamo niti to treba nešto pretjerano da te brine. Pa zar to nije drugi par cipela, pričaj samo o Dodiku i RS da bi skrenuo pažnju sa stanja u FBiH gdje je čak i legitimnost formirane vlasti upitna a da ne idem dalje u širu elaboraciju.

jesili u ovom svemu primjetio da se ijedan bosnjacki politicar umjeso (mislim na fudbal) izabrani su apšoliticni ljudi koji su godinama u sportu, sve je sad jasno, ko koci i zasto koci...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 apr 2011, 18:47

Može pp da ne pričamo ovdje odošmo mnogo u politiku, vjerujem da ćemo samo ponavljati iste stavove jer sam sve rekao svojim postop ali napiši pp

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 apr 2011, 18:47

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je zalosno, malo sam citao i cistio smece. Sve je u redu, mogu razumjeti i ove koji brane stavove onih koji guraju i nas i njihov fudbal u provaliju, ali jedno ne mogu razumjeti. Situacija u drzavi, pogotovo u RS-u, mislim na ekonomsku je katastrofalna. Svaki dan ljudi ostaju bez posla, ali o tome niko ne raspravlja. Ovo je ono sto Ronhilu i treba u ovim momentima i zbog toga se Statut nece usvojiti. Hljeba i igara Balkancima i svi zadovoljni. Pricajmo o referendumu, pricajmo o FSBiH, neka to budu glavne teme, a to sto radnici nemaju plate, sto ostaju bez posla, e to je drugi par rukavica. O tome cemo drugi put jer sada brate preko sporta branimo srpstvo. Hajmo pokusati biti realni, razmisljhati svojim glavama, bar to za pocetak svi mozemo.
' ' % ",? ? $ % $ & ' $ на ",за ? $ ? " $ је ? " " свега " ?,- & оно % ?.

% се гурања у ? ",$ је $ у ?,е $ & на то & $,? зар ? " на " $ " све оно % се на " $.
$ % се " & "," ? се ? " % је то &?' $ ",јер $ " знао " & $ $ &,? " - о ? $.
" уз $ %,? ",за ? готово 600 000 $,па ? ?,' ? " " ? " $?
Не % & ? " $ ' " $ на " " ? ".
$ % " српство,? је то & & " за "." српство не & $ ",оно " $ 6 ".С $ стране," " $ $ $ га " на " $ га $ ? $ " ?,- $ $ " ",?,? $ ? " на ' '.
" & & " на ? на ' '," " & & " ", јер " & & " ? ($ ¥ на & ')зар то " " за $?
$,? " је % $ ? " " не " се % је $ $ $," - " $ је $.
$ стране &? - " % $,јер то је & ? ,? " & % " са " " упозната.
" на & то & /," ' ?," у своје ",а " " $,$ ","?

" ' " % " - ? овај пост " " & " " " су ? & " $ ? на ',? ' - " је % " " ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 apr 2011, 18:52

drinin vuk je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je zalosno, malo sam citao i cistio smece. Sve je u redu, mogu razumjeti i ove koji brane stavove onih koji guraju i nas i njihov fudbal u provaliju, ali jedno ne mogu razumjeti. Situacija u drzavi, pogotovo u RS-u, mislim na ekonomsku je katastrofalna. Svaki dan ljudi ostaju bez posla, ali o tome niko ne raspravlja. Ovo je ono sto Ronhilu i treba u ovim momentima i zbog toga se Statut nece usvojiti. Hljeba i igara Balkancima i svi zadovoljni. Pricajmo o referendumu, pricajmo o FSBiH, neka to budu glavne teme, a to sto radnici nemaju plate, sto ostaju bez posla, e to je drugi par rukavica. O tome cemo drugi put jer sada brate preko sporta branimo srpstvo. Hajmo pokusati biti realni, razmisljhati svojim glavama, bar to za pocetak svi mozemo.
' ' % ",? ? $ % $ & ' $ на ",за ? $ ? " $ је ? " " свега " ?,- & оно % ?.

% се гурања у ? ",$ је $ у ?,е $ & на то & $,? зар ? " на " $ " све оно % се на " $.
$ % се " & "," ? се ? " % је то &?' $ ",јер $ " знао " & $ $ &,? " - о ? $.
" уз $ %,? ",за ? готово 600 000 $,па ? ?,' ? " " ? " $?
Не % & ? " $ ' " $ на " " ? ".
$ % " српство,? је то & & " за "." српство не & $ ",оно " $ 6 ".С $ стране," " $ $ $ га " на " $ га $ ? $ " ?,- $ $ " ",?,? $ ? " на ' '.
" & & " на ? на ' '," " & & " ", јер " & & " ? ($ ¥ на & ')зар то " " за $?
$,? " је % $ ? " " не " се % је $ $ $," - " $ је $.
$ стране &? - " % $,јер то је & ? ,? " & % " са " " упозната.
" на & то & /," ' ?," у своје ",а " " $,$ ","?

" ' " % " - ? овај пост " " & " " " су ? & " $ ? на ',? ' - " је % " " ?.

tebe samo koci sto fulis temu redovno...
u svemu ovom je problem statut sve se da rjesit sem toga, vec je Osim izjavio da se sprema plan rjesavanja dugova, javio mu se njemacki savez koji zeli pomoc, dosli su ljudi koji zele to rijesit, eh ti sad bez dlake na jeziku nadji ko to sputava...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, FerdinandF, General505, Hightower, izdzezveubrazil, Proximic, travuljasSs, zikerrz21 i 71 gost.