Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

invincible1921
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la invincible1921 » 02 dec 2025, 09:58

Beduin je napisao/la:
02 dec 2025, 08:44
071 je napisao/la:
02 dec 2025, 00:47
galia95 je napisao/la:
02 dec 2025, 00:36

Pogledaj anketu na prošloj stranici šta o svemu misle građani Sarajeva. Sudeći po komentarima, čini se da su Mustafić, Hadžović, Mioković, Forto, Sabina Ćudić, Maja Čengić, Ivana Marić, Igor Stojanović, Kazaz, Kurtćehajić, Hadžifejzović i ostali doajeni liberalne misli uspješno sproveli opću anesteziju nad građanima Sarajeva.
Kako se ovaj grad odbranio od agresije uz ovoliko izdajnika, ostace vjecna misterija.
E ovo je odlicno napisano. Vazda se u ovom zaledjenom miru isto to pitam nerijetko.
Mi ceko na utakmicama kao nesto i reci, skandirati, a vec sutra smo multi-kulti, oprastamo, za suzivot smo, sve bismo dali za neku zajednicku ljubav i "mir".
Zato sto kad je bilo stani pani ovi sto se slomise pravdajuci se, sakrili se u misije rupe i cekali JNA da osovji grad..al kurko im

Nek oni serendaju kolko hoce, nikada vise nas nece ufatit nespremne, nikada, dzaba im stotinu Nasih stranki, hadzovica, hadzifejzovica i ostale izdajnicke bagre
=\_1921_/=

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 02 dec 2025, 10:12

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ital ... e_vignette

Poslati Nenadu Hadžifejzoviću, Peđi Koljeviću, Danijalu Hadžoviću, Dini Mustafiću, Ivani Marić, Maji Čengić i ostaloj FGR četničko-izdajničkoj bagri.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 dec 2025, 10:44

071 je napisao/la:
02 dec 2025, 10:12
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ital ... e_vignette

Poslati Nenadu Hadžifejzoviću, Peđi Koljeviću, Danijalu Hadžoviću, Dini Mustafiću, Ivani Marić, Maji Čengić i ostaloj FGR četničko-izdajničkoj bagri.
Citam ovo i suze mi na oci idu. Sto od tuge, sto od bijesa i muke.
Sto smo narod ko zadnje pi*ke postali, sto nas vode i predstavljaju ovi sto nas predstavljaju.
Sto je njima veci problem gazi cetnike od stavri koje se spominju u ovom clanku.
Volim tebe, više od sebe

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 dec 2025, 10:54

Ko da smo na frontu bili, a ne na utakmici :oops:
Koliko je vas galamdžija uopšte vidjelo liniju?
Koliko vas je prenoćilo u rovu?
Moj stari je cijeli rat truhnuo u rovovima, kad se završilo, skinuo uniformu i nikad nikom ružne riječi.
On je dao svoje državi. Država mu uglavnom dala qrc, al dobro, u kakvom korumpriranom društvu živimo, nije ni čudo.
Ja neću da živim s četnicima u glavi, ponajmanje ne na nekoj košarkaškoj utakmici.
Otišao sam da podržim svoju reprezentaciju, a to ni u kom slučaju ne podrazumjeva nacionalističko divljanje i istresanje frustracija tipa ovog što su radili BHF.
Ja sam takav i ne mogu niti hoću biti drugačiji.
Kome se ne sviđa - njegov problem.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antisisoja1919, legendarnadruga i 14 gostiju.