Al se mentol koprca kad god na neko podbode
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
naprijed rejal
-
General505
- Kontakt:
Suvise si glup i ti i tvoj insajder da bi nekog podbadali...koji dok mu se neko poprijeci ustvari koprca se, postane nervozan i pocinje da vrijeđa
P.s. ignorisao sam kao iinace levate poput vas i vama slicne iako ste vec do sad vise puta prozvali odnosno brigadira cuvenog...pa eto sad iz dosade opet odlucio da vas izuriniram jer zaista mi ne godi vaša paznja s obzirom da sam anoniman, ne znaci mi zaista
**** o srčanosti, a trener nam srbin. Ja imam druga hrvata koji voli više BiH nego bilo šta koji nosi ljiljan...
Očev prijatelj srbin koji je služio armiju BiH bio ranjavan... PRESTANITE UVLAČITI DODIKOVU I ČOVIĆEVU POLITIKU.
Očev prijatelj srbin koji je služio armiju BiH bio ranjavan... PRESTANITE UVLAČITI DODIKOVU I ČOVIĆEVU POLITIKU.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nejasmic? Lik je bukvalno odigrao zadnjih 6 utakmica u prvoj postavi prije toga bio klupiran. Prosle godine klupiran u emiratima u poluamaterskoj ligi.
Pa gdje kockarski mamlaz nalazi ove hadalje, ko njih preporucije i kojim linijama dolaze tu? Burnic je doktor fudbala za ovoga.
Mali buljubasic 5 godina mladzi standardan u rizesporu koji nije nista slabiji od nijmegena.
Ovaj kujovic iz u 21 isto, veliki potencijal, vec sada je bolji od ovog propaliteta. Hajd I to, nego lik nema veze sa nama I opet kockarski mamlaz glavom kroz zid hoce da ga dovede. Ljudi kockar I stab debila oko njega SE sprdaju s nama bukvalno.
Pa gdje kockarski mamlaz nalazi ove hadalje, ko njih preporucije i kojim linijama dolaze tu? Burnic je doktor fudbala za ovoga.
Mali buljubasic 5 godina mladzi standardan u rizesporu koji nije nista slabiji od nijmegena.
Ovaj kujovic iz u 21 isto, veliki potencijal, vec sada je bolji od ovog propaliteta. Hajd I to, nego lik nema veze sa nama I opet kockarski mamlaz glavom kroz zid hoce da ga dovede. Ljudi kockar I stab debila oko njega SE sprdaju s nama bukvalno.
Može li se čemu nadati s ovim Lorisom Husićem što ss.ba piše o njemu?
Mora biti pozvan za U19 ili U21 u sljedećem ciklusu, pa ćemo tada vidjeti koliko mu je zaista stalo da igra za svoju domovinu.
Njegov razvoj prema profesionalnom fudbalu je praktično lutrija, naredne 2–3 godine će odlučiti hoće li uspjeti napraviti karijeru. Teško je to sada precizno predvidjeti.
Njegov razvoj prema profesionalnom fudbalu je praktično lutrija, naredne 2–3 godine će odlučiti hoće li uspjeti napraviti karijeru. Teško je to sada precizno predvidjeti.
Naravno da ne znaju, ali tvoj najveći problem je što tvoje veze i vezice ne prolaze više, zato pljuješ šta god da se uradi, bilo dobro ili loše. Popusti ns malo sa komentarima, nađi nekog igrača koji po kvaliteti je blizu reprezentacije pa možda i zaigra koji minut da ga možeš uvaliti u Azerbejdžan ili neku sličnu vrhunsku ligu......bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:50![]()
hahah kakva ovdje djeca naivna pisu. Koji veze nemaju o menadzerskim radnjama i mafiji u fudbalu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ovi na ssba objavili da Husic zeli igrati za nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da, izgleda da interesa ima, mislio sam više je l' mali talentovan.
Ovo je brzopleto... Bolje ga pustiti da stasava kod Austrijanaca, a drzati kontakt za prelaz... Ovdje ga ganjas da napusti uslove i sistem svjetskog viceprvaka, da bi dosao u zabokrecinu koju vodi Asmir Avdukic...