Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ovih pjesama,kad su izasle,razvalile su Balkan,pogotov ova vreteno
[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ovih pjesama,kad su izasle,razvalile su Balkan,pogotov ova vreteno
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hjojj, valja sad u skolu... 

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
blago tebiadis.p je napisao/la:Hjojj, valja sad u skolu...
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Giallorossi
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Đeste ljudi ,šta vam je .opet žene ,ostavim vas nekoliko dana vi se odma pozaljubljujete
Majestic nemoj se ženiti ako te strah

Majestic nemoj se ženiti ako te strah
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo dao si gol u našem porazu.legenda reala je napisao/la:Đeste ljudi ,šta vam je .opet žene ,ostavim vas nekoliko dana vi se odma pozaljubljujete![]()
![]()
![]()
Majestic nemoj se ženiti ako te strah![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Vidio sam ,zabio Džeko i ja odmah ,ali ti nisi ništa pogodio već poodavno ,hej od kog mi izgubimo od Šabana i njegove ekipe sa jednom utakmicom stavili isti rezultat obojica
A bili su loši rezultati pravo ,a i ovo kolo teški parovi ,probo sam nešta ali zeznuto pravo
A vidim i da je Hary smoto sve zajebo

A bili su loši rezultati pravo ,a i ovo kolo teški parovi ,probo sam nešta ali zeznuto pravo
A vidim i da je Hary smoto sve zajebo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ja ušo u golgetersku krizu ko Chamakh
. Druga ligo zbogom, oprostili smo se od naslova.
- neutralan__
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110426048
Pa opet.
Valjda nisu neke ozbiljnije povrede,jednom zivot ugrozen. 
Pa opet.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- DAVID VILLA
- Kontakt:
jbt macka mi se okotila na balkonu(tarasi) neznam kako se popela gore kolko je visoko..sad da je negdje ostavim u blizini vratila bi se 100%

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Svezi joj oci i vodi nedje u brdaDAVID VILLA je napisao/la:jbt macka mi se okotila na balkonu(tarasi) neznam kako se popela gore kolko je visoko..sad da je negdje ostavim u blizini vratila bi se 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad žena @Majestica natjera da navija za Bayern.
Haj' prika, sad će ta svadba, pobogu. I mi ćemo se napit' tog dana (naravno, zbog 1. maja, al' bitno je da smo uz tebe
).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Monologeeee prodana dušo ,đe ti je Madrac

Jesam li ja jedini ovdje koji misli da je prvi maj moronski dan, n
e znam zbog cega toliko se tom 1 maju daje toliki znacaj,slusam sinoc u carsiji,dvije cure ispred mene sjede i pricaju gdje ce za prvi,jer se nisu dogovorile sa rajom i one razbijaju glavu time.
Imam i ja takvih u raji, jedva cekaju prvi maj da se napiju, napuse itd.harry_90 je napisao/la:Jesam li ja jedini ovdje koji misli da je prvi maj moronski dan, ne znam zbog cega toliko se tom 1 maju daje toliki znacaj,slusam sinoc u carsiji,dvije cure ispred mene sjede i pricaju gdje ce za prvi,jer se nisu dogovorile sa rajom i one razbijaju glavu time.
Yebote, kad god mi se cefne uradicu to
debilizima, zbog toga ga mrzim. Cuj dan ne rada, ionako se zalimo da nea posla jos nam ovo treba
- kumkalesic
- Kontakt:
Sta ces kada smo takav narod. Dok u drugim zemljama za prvi maj mladi izlaze na ulice i protestuju zbog nezaposlenosti, kod nas se okrecu raznjevi i raspaljuju rostilji. Al' sta ces, ne moze svatko biti Bosanacasylum je napisao/la:Imam i ja takvih u raji, jedva cekaju prvi maj da se napiju, napuse itd.harry_90 je napisao/la:Jesam li ja jedini ovdje koji misli da je prvi maj moronski dan, ne znam zbog cega toliko se tom 1 maju daje toliki znacaj,slusam sinoc u carsiji,dvije cure ispred mene sjede i pricaju gdje ce za prvi,jer se nisu dogovorile sa rajom i one razbijaju glavu time.
Yebote, kad god mi se cefne uradicu to
debilizima, zbog toga ga mrzim. Cuj dan ne rada, ionako se zalimo da nea posla jos nam ovo treba
pozdrav
Joint_fc
ee vala 1 maj nikako nije za nas Bosance .... to je praznik rada, a bogami kod nas to i nije bas tako ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Narodu je svaki dan prvi maj,kada ima hljeba da jede.U drzavi kakvoj zivimo,svaki dan bi trebao biti nacionalni praznik.Iskreno nisam nigdje planirao,vec su me zvali,pa ce biti red da ih ispostujem,da ne ispadnem paksu.
- kumkalesic
- Kontakt:
Neka, neka, treba tradiciju njegovatharry_90 je napisao/la:Narodu je svaki dan prvi maj,kada ima hljeba da jede.U drzavi kakvoj zivimo,svaki dan bi trebao biti nacionalni praznik.Iskreno nisam nigdje planirao,vec su me zvali,pa ce biti red da ih ispostujem,da ne ispadnem paksu.
Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.