Onako kratko losi smo bili, Luka najlosija partija kako je dosao, brojao sam mu do 5-te greske i prestao
Rabiot se krio iza igraca citavo vrijeme, ne znam sta je razlog bio tome.
Uglavnom nek se dobilo inace bi otisao popisan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Donio si nam sreću hahahaha nadam se da si uživao na San Siru večerasronaldo99 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:24Uhh prezivi se ovo na kraju , ludilo.
Onako kratko losi smo bili, Luka najlosija partija kako je dosao, brojao sam mu do 5-te greske i prestao
Rabiot se krio iza igraca citavo vrijeme, ne znam sta je razlog bio tome.
Uglavnom nek se dobilo inace bi otisao popisan. Vrijedi otici i posjetiti ovaj kultni stadion dok jos postoji
![]()

Teracciano je i igrao stopera, plus pokrivao desni bok. Druga stvar je što su stručnjaci ga stavljali na sve osim na njegovu poziciju. Ne kažem da je igrač za klub renomea Milana, ali možda mu pozajmice pomognu da sazri. Acerbi kod nas krš, u Interu dobar, Gabbia kod nas loš prvih sezona pa nakon pozajmice drugi igrač, sada je najbolji stoper u Milanu.....rope11 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:26Al' što je najgore, priča se da prilično dobro igra na ovoj poziciji stopera sa tri nazad. Znači totalno neočekivano ljudi od njega napravili igrača i to na poziciji za koju nikad ne bih mogao ni pretpostaviti da će mu leći.Evo gledam na sofiscore, baš dobre ocjene ima i tu je među boljim igračima Cremonesea.
Bondo isto igra solidnu sezonu. Možda nije kalibar za Milan, ali može se unovčiti.
Čini mi se da se i Salemaekers vratio sa pozajmica kao bolji i zreliji igrač tako da me ne bi iznenadilo i Terracciano da eksplodira.meecko je napisao/la: ↑02 dec 2025, 01:36Teracciano je i igrao stopera, plus pokrivao desni bok. Druga stvar je što su stručnjaci ga stavljali na sve osim na njegovu poziciju. Ne kažem da je igrač za klub renomea Milana, ali možda mu pozajmice pomognu da sazri. Acerbi kod nas krš, u Interu dobar, Gabbia kod nas loš prvih sezona pa nakon pozajmice drugi igrač, sada je najbolji stoper u Milanu.....rope11 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:26Al' što je najgore, priča se da prilično dobro igra na ovoj poziciji stopera sa tri nazad. Znači totalno neočekivano ljudi od njega napravili igrača i to na poziciji za koju nikad ne bih mogao ni pretpostaviti da će mu leći.Evo gledam na sofiscore, baš dobre ocjene ima i tu je među boljim igračima Cremonesea.
Bondo isto igra solidnu sezonu. Možda nije kalibar za Milan, ali može se unovčiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.