Kako od onog do ovog dođoše treba izucavati na univerzitetima, krah jednog kluba.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zato što su bolji tim?
-
jurisicduska
- Kontakt:
A što se Radniku otvori to niko ne spominje 
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ili GOSKU
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
jurisicduska
- Kontakt:
Camo Clavija i Cloga Ckretnicare Cpasava 
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Eh sad cekam da pitari pocnu da se uvlace zenicanima da malo spuste loptu, ne bi prvi put bio
Otjerati sve do jednog ne iskoriste li ovo, lakse nego prosle godine jer direkt ispadaju velez/siroki ili sarajevo.jurisicduska je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:50Ma ne moze se ovo namjestiti svi su svoj broj izvukli. Tako da jbga ko je imao kakve srece. Ali evo Radnik polufinale 1/1 a niste ni vi loše prošli. Doduše nezgodna je Sloga na 2 utakmice.
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nismo ni mi los raspored dobiliPablo11 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 14:05Otjerati sve do jednog ne iskoriste li ovo, lakse nego prosle godine jer direkt ispadaju velez/siroki ili sarajevo.jurisicduska je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:50Ma ne moze se ovo namjestiti svi su svoj broj izvukli. Tako da jbga ko je imao kakve srece. Ali evo Radnik polufinale 1/1 a niste ni vi loše prošli. Doduše nezgodna je Sloga na 2 utakmice.
Jbga drugoligas uz duzno postovnaje pa jedna od Siroki Velez do polufinala nije ni to smak svijeta.
Vi filijala Slavija vam je blizak klub imate nekoliko igraca tamo jel tako ? A Sloga vam ne lezi zadnje 4 tekme 1 pobjeda. Nisu oni naivna ekipa.
Ali slažem se. Samo me zanima polufinale samo sa da bude Zrinjski Radnik. Nego npr Zrinjski - vi, mi - Radnik ili obrnuto.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 dec 2025, 14:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidi Rašinog malog trasvestita.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
U svakom slucaju prije bi slogu nego siroki,sarajevo. Bilo bi lijepo da siroki ispadne dosta nezgodni na dvije utakmice. Ma vi cete lagano sa ozracenim ,0:2 skolski.jurisicduska je napisao/la: ↑02 dec 2025, 14:08Nismo ni mi los raspored dobiliPablo11 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 14:05Otjerati sve do jednog ne iskoriste li ovo, lakse nego prosle godine jer direkt ispadaju velez/siroki ili sarajevo.jurisicduska je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:50
Ma ne moze se ovo namjestiti svi su svoj broj izvukli. Tako da jbga ko je imao kakve srece. Ali evo Radnik polufinale 1/1 a niste ni vi loše prošli. Doduše nezgodna je Sloga na 2 utakmice.
Jbga drugoligas uz duzno postovnaje pa jedna od Siroki Velez do polufinala nije ni to smak svijeta.
Vi filijala Slavija vam je blizak klub imate nekoliko igraca tamo jel tako ? A Sloga vam ne lezi zadnje 4 tekme 1 pobjeda. Nisu oni naivna ekipa.
Ali slažem se. Samo me zanima polufinale samo sa da bude Zrinjski Radnik. Nego npr Zrinjski - vi, mi - Radnik ili obrnuto.
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mi smo sad u takvom stanju da međusobno igramo ispali bi na penale. A sreca pa je tekma iza pauze i priprema jer fkt bi to bilo vrlo tesko za nas. Nadam se boljim vremenima.Pablo11 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 14:10U svakom slucaju prije bi slogu nego siroki,sarajevo. Bilo bi lijepo da siroki ispadne dosta nezgodni na dvije utakmice. Ma vi cete lagano sa ozracenim ,0:2 skolski.jurisicduska je napisao/la: ↑02 dec 2025, 14:08Nismo ni mi los raspored dobili
Camo Cavez Ckretnica i Clavija
Kad se tastature spanđa koševska prva trandža.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
meni je ipak ovo gostovanje ostalo u sjecanju, kakva grmljavina.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, nedimmmm1337, plisek, Samba71 i 110 gostiju.