KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Imate li osjecaj da bi se aba liga ubrzo mogla ugasiti?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kritikovati treba na vrijeme. Kad sutis i ne kritikujes na vrijeme, odnosno guras stvari pod tepih i pravis laznu euforiju, zavrsis ko Sarajevo i Zeljo. Zeljo u zadnjoj deceniji ima isti broj osvojenih trofeja kao i Olimpik, a tesko da ce im i iduca decenija biti sta bolja. Mi mijenjamo trenere ko carape i Boga molimo da nas ovaj dijasporski idiot proda bilo kome.
Borac, Igokea, Zrinjski i Izvidjac ubise sakam u svim sportovima koje iko gleda.
Borac, Igokea, Zrinjski i Izvidjac ubise sakam u svim sportovima koje iko gleda.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa kod njih bas nema kritike i pritiska pa sve osvojise .TETRAPAK je napisao/la: ↑01 dec 2025, 15:41Kritikovati treba na vrijeme. Kad sutis i ne kritikujes na vrijeme, odnosno guras stvari pod tepih i pravis laznu euforiju, zavrsis ko Sarajevo i Zeljo. Zeljo u zadnjoj deceniji ima isti broj osvojenih trofeja kao i Olimpik, a tesko da ce im i iduca decenija biti sta bolja. Mi mijenjamo trenere ko carape i Boga molimo da nas ovaj dijasporski idiot proda bilo kome.
Imaju politiku koja upire i gura. Nema pritiska jer nemaju ni navijaca, i ono sto ima plastika.bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:13Pa kod njih bas nema kritike i pritiska pa sve osvojise .TETRAPAK je napisao/la: ↑01 dec 2025, 15:41Kritikovati treba na vrijeme. Kad sutis i ne kritikujes na vrijeme, odnosno guras stvari pod tepih i pravis laznu euforiju, zavrsis ko Sarajevo i Zeljo. Zeljo u zadnjoj deceniji ima isti broj osvojenih trofeja kao i Olimpik, a tesko da ce im i iduca decenija biti sta bolja. Mi mijenjamo trenere ko carape i Boga molimo da nas ovaj dijasporski idiot proda bilo kome.
Zato su najeb@li i jedni i drugi kad se politika promjeni. Jedni vec imaju iskustva s tim. Cekamo druge.TETRAPAK je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:16Imaju politiku koja upire i gura. Nema pritiska jer nemaju ni navijaca, i ono sto ima plastika.bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:13Pa kod njih bas nema kritike i pritiska pa sve osvojise .TETRAPAK je napisao/la: ↑01 dec 2025, 15:41Kritikovati treba na vrijeme. Kad sutis i ne kritikujes na vrijeme, odnosno guras stvari pod tepih i pravis laznu euforiju, zavrsis ko Sarajevo i Zeljo. Zeljo u zadnjoj deceniji ima isti broj osvojenih trofeja kao i Olimpik, a tesko da ce im i iduca decenija biti sta bolja. Mi mijenjamo trenere ko carape i Boga molimo da nas ovaj dijasporski idiot proda bilo kome.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
Kao sto sam i najavio Audige predstavljen u Unicaji...
kakva smo mi gospoda, posudjujemo igrace Unicaji 
tako stoji u zvanicnom obavjestenju Unicaje
tako stoji u zvanicnom obavjestenju Unicaje
Treba obavezno nac ozbiljnog igraca sada
Bosna trenutno u rosteur ima 1 odlicnog igraca Younga i to kad ustane na desnu nogu,jos jednog dobrog u vidu Atica kojem isto nikad ne znas i skupinu slicnih prosjecnih igraca
Ovdje trebaju 2 pojacanja a ne jedno
Bosna trenutno u rosteur ima 1 odlicnog igraca Younga i to kad ustane na desnu nogu,jos jednog dobrog u vidu Atica kojem isto nikad ne znas i skupinu slicnih prosjecnih igraca
Ovdje trebaju 2 pojacanja a ne jedno
Neće biti dovođenja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NerminFatic
- Kontakt:
Zar stvarno ide besplatno Audige? 
Evo ga neki Sheperd
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ovaj tip ima baš ozbiljan CV
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nesto kao Young level igraca a i namjenjao se klubova
- Shategabri
- Kontakt:
Jel još uvijek važi varijanta članske FKS za ulaznice od 10 KM?
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:24Jel još uvijek važi varijanta članske FKS za ulaznice od 10 KM?
Važi naravno
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Shategabri
- Kontakt:
Hvala.Surreal je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:25Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:24Jel još uvijek važi varijanta članske FKS za ulaznice od 10 KM?
Važi naravno
Da nije ovaj
https://www.nba.com/player/1642263/reed-sheppard
Koševo Zapad
Kakav je ovaj novi?
- Evolution87
- Kontakt:
Ne vazi. Bar ne pise tako na entrio stranici. Do sad je uvijek pisalo za clanove kk bosne, fks i nkz. Sad stoji sam kk bosne za utakmicu protiv zvezdeSurreal je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:25Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:24Jel još uvijek važi varijanta članske FKS za ulaznice od 10 KM?
Važi naravno
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.