FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Okrecemo se opstanku
Opet smo najgore prosli
, al opet cemo osvojiti kup ubjedjen sam u to.
Meni je još bolja ona, "nemate hljeba, nemate brašna..." i uz to parola "za vaš grad sinonim je smrad".
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
koja godina po redu da Sarajevo ima najteži raspored, a bopac i kmeljo sa drugoligašima sve dok ih ima u takmičenju?
- relativizam
- Kontakt:
Kad će biti u šopu šal pola celik pola sarajevo
Nisam odavno bio ali uvijek je bilo ovako, prijateljskiMostarac12345 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 11:06Pitari dobro nam dosli vi ste jedini klub i navijaci koji mozete na svaku tribinu…. HZ-RA do kraja
Dobiti danas i najaviti derib!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
iako nepokretni dobit cemo i danas i derbi
- luckystrike
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Gili, Miha i magija Adema 
Na koju tribinu idu nasi, ovi sto ne dolaze sa grupom, jer se ne moze na onu natkrivenu iza gola, samo za clanove veleza...j
Svaka čast na optimizmu...
Ja sam pesimista i za danas i za derbi **** su to od igrača
Ako ne pusti murija, a trebali bi, ici preko puta hordi na tribini gdje je na stolicama obrisi staroga mosta. Znaci u taj cosak.
- FKS -
Ovakvi kakvi jesmo nemamo sta traziti protiv Celika na njihovom terenu. Zalostno ali tako je.
Ne znam cemu podsmijavanje, kad su nas ljudi izbacili prije 2 godine sa duplo losijim sastavom nego sad sto imaju.
Da igramo kuci i nekako. Tamo smo uvijek imali probleme i teske utakmice. Ne leze nam u Zenici jednostavno.
Gojkovic na klupi, vratio se brat brze od ocekivanog .
Ljajic -Elezi naponok da i to vidimo.
Ljajic -Elezi naponok da i to vidimo.
Ziv i zdrav bio. Sretno nam veceras.
Svidja mi se prvih 11, aBd da se iskoristi potencijal. Nek im zabije Mlinaric i nek ocepi kapiten vec jednom.
Roy Keane mentality.
Nadati se da ce Gojkovic biti bar na 70% onoga od prije i da ce pisati Slavko Bralic hvala i sretno.
Ljajic prevara i obmana od milion KM.
Elezi na statistici 2 gola 2 povrede i 1 promasen gol s 3 metra u svom dosadasnjem boravku u klubu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bejker, bvsic, InatSilniBosanski, James1987, MokraKifla, n0dix, N3R3D, PingoFTW, Riziko, SHZ82, SilaMoc1946, trunks1946, tuitamo, zagorski i 224 gosta.

.png)