Zar nisu nedavno zasjedali i dogovorili 1200 KM sa osnovnom školom, 1400 KM sa srednjom školom i 1600 sa VŠS
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
to ce se opet niksic i vojin napit pred novu godinu i odrediti minimalac
- Marsal
- Kontakt:
Lajkam kako si postao ezdea hejter
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Royce dobar ko dobar dan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako su se bosnje napalile na Acu jer prca Mileta
ako je pametan zakazat ce Kosevo i naplatiti ovo
Don't believe the hype.
Baciti mu ljiljane na podijum da raširi. Kad može Ceca bugarsku zastavu u Makedoniji, zašto ne bi Aca ljiljaneakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:11kako su se bosnje napalile na Acu jer prca Mileta![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne znam bas kakav je, ali kad je bio onaj podcast veli da nije htio ici u rat, glumio da je psihicki bolestan, bio u ludnici i na kraju ga nisu zvali, onda je pricao kako su mediji bili takvi da pola ljudi nije znalo da je rat u Bosniakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:11kako su se bosnje napalile na Acu jer prca Mileta![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Meza 3 kriškice sira i 3 kriškice šunkarice , QR kod zaprati me na Instagramu
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Jeste li ispratili ovaj slučaj što su bule odbijene za posao u sudu, opet u Tuzli
Razlog odbijanja: Postoji smetnja za prijem u radni odnos propisana Odredbom člana 13. Zakona o sudovima u FBiH
Razlog odbijanja: Postoji smetnja za prijem u radni odnos propisana Odredbom člana 13. Zakona o sudovima u FBiH
Član 13
Oznake pripadnosti
Sudije i službenici suda ne smiju ispoljavati bilo kakvu vjersku, političku, nacionalnu ili drugu pripadnost za vrijeme vršenja službenih dužnosti.
Oznake vjerske, političke, nacionalne ili druge pripadnosti ne smiju se isticati na sudskoj zgradi ili u prostorijama suda.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je istina zadnje što si napisao, moja prva komsinka je žena rodom iz Kraljeva udala se ovdje za mog rođaka, ona stalno govori da npr njena familija tamo pojma nije imala šta se dešava ovdje i u kolikom obimu a kad bi im rekla nisu joj vjerovali, kaže nemogućeSheyi je napisao/la: ↑02 dec 2025, 09:47Ne znam bas kakav je, ali kad je bio onaj podcast veli da nije htio ici u rat, glumio da je psihicki bolestan, bio u ludnici i na kraju ga nisu zvali, onda je pricao kako su mediji bili takvi da pola ljudi nije znalo da je rat u Bosniakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:11kako su se bosnje napalile na Acu jer prca Mileta![]()
ako je pametan zakazat ce Kosevo i naplatiti ovo![]()
I čitam neki dan Reddit i njihove portale, oni se svi redom čude zašto se i zviždalo himni i sve ostalo, misle da je zato jer smo mi neke muslimančine koji ih mrze zbog vjere
Realno treba ih izviždat na svakom mogućem koraku i na svakoj utakmici, a pogotovo Sarajlijama nema ko šta zamjerit zbog mržnje prema njima.
Pun mi je qrc one više ko tebe kamenom ti njega hljebom.
Dok ne promijene kolektivnu svijest i retoriku ja sam rekao da moja noga neće kročit tamo. Nema mi ništa žalije vidjet od Bošnja koje idu i ostavljaju im pare. Yebo te Beograd da te yebo. I prije 30 godina i danas ti želi isto ali de eto, ostavi mu para.
Malo nas je i pobilo kakav mentalitet imamo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- napoleon72
- Kontakt:
Boro Stjepanovic je jednom prilikom rekao da je tamo na pocetku 1992. dok su jos radile telefonske linije zvao nekog prijatelja u Beogradu. Kad ga je ovaj pitao sta ima u Sarajevu, Boro kaze "evo gledam kako se tenk spusta prema gradu". A ovaj iz Beograda njemu "pusti bre Boro, muslimanska propaganda, kakvi tenkovi". A Boro kroz prozor stana gledao tenk niz Vraca.Marsal je napisao/la: ↑02 dec 2025, 10:57Ovo je istina zadnje što si napisao, moja prva komsinka je žena rodom iz Kraljeva udala se ovdje za mog rođaka, ona stalno govori da npr njena familija tamo pojma nije imala šta se dešava ovdje i u kolikom obimu a kad bi im rekla nisu joj vjerovali, kaže nemogućeSheyi je napisao/la: ↑02 dec 2025, 09:47Ne znam bas kakav je, ali kad je bio onaj podcast veli da nije htio ici u rat, glumio da je psihicki bolestan, bio u ludnici i na kraju ga nisu zvali, onda je pricao kako su mediji bili takvi da pola ljudi nije znalo da je rat u Bosniakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:11kako su se bosnje napalile na Acu jer prca Mileta![]()
s pola njih se zavadila i ne komunicira više. Kaže da je bila potpuna medijska blokada.
I čitam neki dan Reddit i njihove portale, oni se svi redom čude zašto se i zviždalo himni i sve ostalo, misle da je zato jer smo mi neke muslimančine koji ih mrze zbog vjere![]()
Realno treba ih izviždat na svakom mogućem koraku i na svakoj utakmici, a pogotovo Sarajlijama nema ko šta zamjerit zbog mržnje prema njima.
Dok ne promijene kolektivnu svijest i retoriku ja sam rekao da moja noga neće kročit tamo. Nema mi ništa žalije vidjet od Bošnja koje idu i ostavljaju im pare. Yebo te Beograd da te yebo. I prije 30 godina i danas ti želi isto ali de eto, ostavi mu para.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
To mi je najjace. Kaze Vukanovic "kako mislite da druga dva naroda zavole BiH i navijaju za reprezentaciju kad se ovako ponasate". Druze nemas sta zavolit, rodis se i volis je i osjecas svojom. Pusti me tih budalastina. Eto kao kad bi se mi "ljepse" ponasali oni bi zavolili BiHMarsal je napisao/la: ↑02 dec 2025, 10:57Ovo je istina zadnje što si napisao, moja prva komsinka je žena rodom iz Kraljeva udala se ovdje za mog rođaka, ona stalno govori da npr njena familija tamo pojma nije imala šta se dešava ovdje i u kolikom obimu a kad bi im rekla nisu joj vjerovali, kaže nemogućeSheyi je napisao/la: ↑02 dec 2025, 09:47Ne znam bas kakav je, ali kad je bio onaj podcast veli da nije htio ici u rat, glumio da je psihicki bolestan, bio u ludnici i na kraju ga nisu zvali, onda je pricao kako su mediji bili takvi da pola ljudi nije znalo da je rat u Bosniakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:11kako su se bosnje napalile na Acu jer prca Mileta![]()
s pola njih se zavadila i ne komunicira više. Kaže da je bila potpuna medijska blokada.
I čitam neki dan Reddit i njihove portale, oni se svi redom čude zašto se i zviždalo himni i sve ostalo, misle da je zato jer smo mi neke muslimančine koji ih mrze zbog vjere![]()
Mojne mi tih sranja matere ti. Oni su uceni da im je Srbija drzava i kraj price, nikakve veze nema kako se mi ponasamo. Zato ih sve treba **** koji tako misle.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Marsal je napisao/la: ↑02 dec 2025, 10:57
U sridu sve
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Maršale volim te 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pretrgli su se od posla, zasluzili su. U apotekama ih potrosili...Budžetskim korisnicima po 300 KM u povodu vjerskih praznika
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 232 gosta.