Bas je do toga.
Zabluda je u vezi razumijevanja ko su budzetski korisnici.
Moderator/ica: insider
Koliko rade, bar ovi kancelarijski misevi, plata im je pravo dobra.
Uvijek postoji alternativa.Kajzer10 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:18Kako nepotrebno. Imas masu namjestenika koji rade za 1100-1400 KM. Ne znam ni kako neko prezivi mjesec sa tim primanjem. A ljudi uredno i posteno rade ono sto im je u opisu posla, nisu svi uhljebi. Jako neposteno je generalizirati. Pa poneke grupe drzavnih sluzbenika imaju mizeriju od plate na ove cijene. Ima nekih koji ne zsluzujz, ali nije moguce selektivno isplatiti pomoc.
Ovdje ako nisi kod prepostenih privatnika ili ti posao ne ukljucuje dizanje tereta od 2 tone dnevno, mozes krepati.
Aferim.Službenici MUP-a Tuzlanskog kantona jutros po naredbi Tužilaštva TK pretresaju kuću Fatmira Alispahića, potvrđeno je za portal Raport.
Alispahić je osumnjičen da je počinio krivično djelo povreda privatnosti djeteta iz Krivičnog zakona Federacije BiH. On je prije mjesec objavio razgovor s dedom jedne od djevojčica gdje joj je otkriven identitet.
Riječ je o slučaju podvođenja maloljetnica zbog čega je uhapšeno osam osoba od koje su četiri pripadnika MUP-a TK. Radi se samo o pretresu, nije izdat nalog za hapšenje Alispahića, potvrđeno je za Raport.
Ma radnik na građevini zaradi sigurno duplo više od čuvara u opštini, jedino što je osiguran na minimalac kao i čuvarkraljttbvb je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:09Koliko rade, bar ovi kancelarijski misevi, plata im je pravo dobra.
Kad skontas da istu platu ima radnik na građevini i čuvar u opstini, onda se to dvoje ne moze porediti.
Ne zabrinjava me to, jer znam da su ti koji su komentarisali pichke teške. Sve i do jednoga, pogotovo ti Zagrebaši, duša im udarati po tastaturi a na ulici se sklanjaju sa puta ako nabaciš duks preko glave.jasmin10 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:09Zagreb: Časna sestra sama sebe izbola nožem pa prijavila da ju je napao migrant uzvikujući 'Allahu Ekber'
Zabrinjavajući je bio broj islamofoba koji su komentarisali kako nas sve treba pobiti i protjerati kada je izasla vijest da je izbodena od strane migranta.
Ja sam pisao o ovome ovdje kad je tek objavljen video. Glupan požurio da uzme klikove i preglede da otkrije identitet djevojčice, a nacrtao joj metu na čelu. U normalnim zemljama je trebao odma biti uhapšen istu noć kad je objavio video i on i djed re.tardirani.edvaE2 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 09:12Aferim.Službenici MUP-a Tuzlanskog kantona jutros po naredbi Tužilaštva TK pretresaju kuću Fatmira Alispahića, potvrđeno je za portal Raport.
Alispahić je osumnjičen da je počinio krivično djelo povreda privatnosti djeteta iz Krivičnog zakona Federacije BiH. On je prije mjesec objavio razgovor s dedom jedne od djevojčica gdje joj je otkriven identitet.
Riječ je o slučaju podvođenja maloljetnica zbog čega je uhapšeno osam osoba od koje su četiri pripadnika MUP-a TK. Radi se samo o pretresu, nije izdat nalog za hapšenje Alispahića, potvrđeno je za Raport.
Neko je ovdje baš pisao o ovom debilu i šta je uradio.
Jest Al bez neoporezovanih dodataka,znam dosta ljudi sa ovog spiska i prijatelj sam bas dobar sa njih par i znam iz prve ruke da imaju još 2 puta ovoliko, koliko stoji ovdje. Smiješni Podatci, ali prije svega lažni.DamirT je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:13https://anticorruptk.ba/fmreg/registar_zaposlenih.php
Evo pa pregledajte plate. Realno za dosta njih je ovo apsolutno nepotrebno.
Zaboravio sam dodati da je ono vezano za TK kanton. Sad da li ce za ostale biti isto, ne znam.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 26 gostiju.