Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vaya
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la Vaya » 02 dec 2025, 18:09

Simpaticno...

Od pocetnog prostiranja i bacanja po podu i trazenja halala od prekodrinaca za zvizdanje na himnu i ogradjivanja od "divljacko-barbarsko ponasanja nase dijaspore ovjekovjecene kroz BHF", sada kada se pojavila dovoljna velika grupa ljudi koje jednostavno zaboli **** sta ce o njemu misliti Informer, Kurir, Milorad Dodik ili bilo koji drugi cetnicki pusikurac...sada se opravdanja okrenulo u pravcu, da nije toliko problem u tome, nego je problem sto sadrzaj poetskog navijanja nije se usmjeravao prema direktnoj podrsci i ohrabrivanju nasih kosarkasa, nego je suvise vremena potroseno na "povredjivanje osecanja" nasih gostiju...

Do sutra ili najkasnije prekosutra ce pisati, da za Aticevo bezobrazno/idiotsko ponasanje su krivi navijaci i publika koji mi u datom trenutku nisu pruzili direktnu emotivnu podrsku da ne bude debil i sustinski ne sjebe utakmicu...

Simpatican narativ stokholmskih apologeta...

I od navedenih apologeta, koji pripisuju nedostatak tkz. direktne podrske reprezentaciji za vrijeme utakmice, ili nisu bili na utakmici ili jednostavno receno jedu g*vna...

:bih:
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 02 dec 2025, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 dec 2025, 18:10

StevieG8 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:00
invincible1921 je napisao/la:
02 dec 2025, 17:29
Beduin je napisao/la:
02 dec 2025, 16:21

Mislim da skoro pa niko ne osudjuje samo zvizdanje himnoj, psovanje Srbije i slicna skandiranja kao skandiranja, nego to da je skoro cijeli fokus na tribinama bio protiv Srbije, umjesto navijanje za BiH. Da su se ljudi uzbudili kao da je 1996. Godina j3bote led, to je toliko divlje, neartikulisano zvucalo i izgledalo.
Na kraju je izostala podrska nasim igracima, mi izgubili vrlo vjerovatno i zbog toga, a sad je sav fokus na divljanje sa tribina umjesto na pobjedu nasih igraca.

Isto tako ovo je ocajan roster, kita od ekipe realno.
Ma nije istina...bio sam na utakmici jbt...

Sigurno omjer podrske nama i skandiranja srbiji je 70/30 u korist podrske bosni

Bilo je zvizdanje himni i pjevanje Srbijo kurvo balkanska..cca5min, utakmica nije ni pocela tad

Gazi cetnike, mitraljez, sve zajedno nije trajalo
5 minuta

Najduze je trajalo kad su digli oduzete zadtave "Hajmo grobari, hajmo delije, hajmo radivci, hajmo cetnici gdje ste se sakrili"...max 7/8 min

Znaci cetnicima se skandiralo nekih 20/25 minuta, sve ostalo je bilo "Volim te Bosno", "Ko ne skace mrzi Bosnu"..i pjesma koja se ubjedljivo najvise pjevala, vise nego sve ove antisprske zajedno "Sakama, srcima za tebe se borim ja.."

Da jos dodam dvorana je grmila, a ovi iz saveza bolje nek misle sto im igraci nece da igraju nego kako BHF navija
I tebi je normalno da se u trenutku kad se utakmica lomi i kad su kola krenula nizbrdo 7-8 minuta pjeva hajmo grobari hajmo delije itd :urnebes:
Kola nisu krenula nizbrdo pred kraj prvog poluvremena, a tad se pjevalo to sto si naveo.
Kad vec nesto pisete, pisite tacne informacije, a ne gluposti.
I vec sam napisao, utakmica od samog pocetka je bila napeta i u egalu, tako da s tog gledišta nije se uopste onda imalo prostora za prozivke cetnika.
I opet kazem, cetnici su se od sveukupnog navijanja, prozivali mozda 20% vremena.
Al to sto vi hocete da budete multikulti i da glumite neke glas razuma poslije svega, pa bacate suplju pricu, slabo vam prolazi.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 dec 2025, 18:12

Vaya je napisao/la:
02 dec 2025, 18:09
Simpaticno...

Od pocetnog prostiranja i bacanja po podu i trazenja halala od prekodrinaca za zvizdanje na himnu i ogradjivanja od "divljacko-barbarsko ponasanja nase dijaspore ovjekovjecene kroz BHF", sada kada se pojavila dovoljna velika grupa ljudi koje jednostavno zaboli **** sta ce o njemu misliti Informer, Kurir, Milorad Dodik ili bilo koji drugi cetnicki pusikurac...sada se opravdanja okrenulo u pravcu, da nije toliko problem u tome, nego je problem sto sadrzaj poetskog navijanja nije se usmjeravao prema direktnoj podrsci i ohrabrivanju nasih kosarkasa, nego je suvise vremena potroseno na "povredjivanje osecanja" nasih gostiju...

Do sutra ili najkasnije prekosutra ce pisati, da Aticev bezobrazno/idiotsko ponasanje su krivi navijaci i publika koji mi u datom trenutku nisu pruzili direktnu emotivnu podrsku da ne bude debil i sustinski ne sjebe utakmicu...

I od navedenih apologeta, koji pripisuju nedostatak tkz. direktne podrske reprezentaciji za vrijeme utakmice, ili nisu bili na utakmici ili jednostavno receno jedu g*vna...

Očekujem da uskoro pocne izjednačavanje navijana BHF-a sa noz, zica, Srebrenica, ubij Turcina..., svaka bula zna... Itd.
Balijander je gori od cetnika.
Volim tebe, više od sebe

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 02 dec 2025, 18:21

antisisoja1919 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:12
Vaya je napisao/la:
Simpaticno...

Do sutra ili najkasnije prekosutra ce pisati, da Aticev bezobrazno/idiotsko ponasanje su krivi navijaci i publika koji mi u datom trenutku nisu pruzili direktnu emotivnu podrsku da ne bude debil i sustinski ne sjebe utakmicu...

Očekujem da uskoro pocne izjednačavanje navijana BHF-a sa noz, zica, Srebrenica, ubij Turcina..., svaka bula zna... Itd.
Pa to je to...ne mozes odmah sve i od jednom...nego to ide korak po korak, lagano eutanaziranje i do konacnog sloma...poslije 10 rakije ide - vidis ti ove divljake i seljake, hoce dziberi da nas zavade, mi samo zelimo da se druzimo i da budemo dobri...

Genijalno to prof. Durmisevic objasnjava, zapaljeni i zaklani Bijeljina, Visegrad, Zvornik, a u Sarajevu koje opkoljeno sa hiljadama rovova koji cekaju signal da opale - koncert Yutela i protesti za mir...sa komentarom, ma to se tamo seljaci tuku...

Eutanazija i lobotomija...

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 dec 2025, 18:28

Vaya je napisao/la:
02 dec 2025, 18:21
02 dec 2025, 18:12
Vaya je napisao/la:
Simpaticno...

Pa to je to...ne mozes odmah sve i od jednom...nego to ide korak po korak, lagano eutanaziranje i do konacnog sloma...poslije 10 rakije ide - vidis ti ove divljake i seljake, hoce dziberi da nas zavade, mi samo zelimo da se druzimo i da budemo dobri...

Genijalno to prof. Durmisevic objasnjava, zapaljeni i zaklani Bijeljina, Visegrad, Zvornik, a u Sarajevu koje opkoljeno sa hiljadama rovova koji cekaju signal da opale - koncert Yutela i protesti za mir...sa komentarom, ma to se tamo seljaci tuku...

Eutanazija i lobotomija...
"Bošnjak treba imati dvije glave, jednu da mu otfikare, i drugu da shvati šta mu se desilo".
Al i 4 da imamo, slabo ih koristimo, ocigledno.
Volim tebe, više od sebe

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 02 dec 2025, 18:34

Sve nesto mi treba da se prolagodjavamo, treba biti fin. Treba ih yebat.
Sreca je sto mladi ne puse onu pricu nije se znalo ko je ko. Znalo se, a nasi koji nisu znali i koji su sa katilima kumovali su to i skupo platili.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 dec 2025, 18:35

JFH9 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:34
Sreca je sto mladi ne puse onu pricu nije se znalo ko je ko. Znalo se, a nasi koji nisu znali i koji su sa katilima kumovali su to i skupo platili.
U Prijedoru se nije znalo ko je ko, pa se desise bijele trake.
Sa genocidasima nema kompromisa.
Volim tebe, više od sebe

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 02 dec 2025, 18:38

Kad isporuče Novaka Đukića možda ih i budem poštovao. Do tada za mene država Srbija je zaštitnik osuđenika za ubistvo 71. mog sugrađanina. Aidu to ako smeta nek se preseli u Rajićevu i Mirzu nek' povede. Radovaće mu se

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 dec 2025, 18:39

costacurta08 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:38
Kad isporuče Novaka Đukića možda ih i budem poštovao. Do tada za mene država Srbija je zaštitnik osuđenika za ubistvo 71. mog sugrađanina. Aidu to ako smeta nek se preseli u Rajićevu i Mirzu nek' povede. Radovaće mu se
bevbic u epizodi usanovic 2
Volim tebe, više od sebe

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 02 dec 2025, 18:44

02 dec 2025, 18:35
JFH9 je napisao/la:
Kao sto sam i napisao skupo su to platili, mozda si pogresno protumacio. Kao i Visegradjani koji 50g nakon klanja uspiju pobjeci ispod noza i onda se vrate pod taj isti noz.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 dec 2025, 18:48

JFH9 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:44
JFH9 je napisao/la:
Kao sto sam i napisao skupo su to platili, mozda si pogresno protumacio. Kao i Visegradjani koji 50g nakon klanja uspiju pobjeci ispod noza i onda se vrate pod taj isti noz.
Ma samo potvrdio tvoju tezu jednom cinjenicom, sve 5 uglavnom.
Obojica isto mislimo.
Vise se ova moja cinjenica odnosila na one sto govore nisu svi oni isti.
Isti su, samo nemaju svi priliku da odmah to pokazu.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 dec 2025, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 02 dec 2025, 18:50

Jbt jos nije stala prica o skandiranju.Ne samo na forumu nego općenito u medijima.Jbt mi smo bosanci najgluplji narod,ovi yebeni bosanski novinari ubise o toj temi.A kad nam ruše državu evo krenimo od dodika i vučica niko to yebeno ne spominje od naših novinara do političara ali evo ne staje prica zbog zvižduka na srpsku himnu.Moja glava ovo ne moze shvatit majke mi.Mi tacno želimo da sami sebe uništavamo

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 dec 2025, 18:55

NebeskaSila96 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:50
Jbt jos nije stala prica o skandiranju.Ne samo na forumu nego općenito u medijima.Jbt mi smo bosanci najgluplji narod,ovi yebeni bosanski novinari ubise o toj temi.A kad nam ruše državu evo krenimo od dodika i vučica niko to yebeno ne spominje od naših novinara do političara ali evo ne staje prica zbog zvižduka na srpsku himnu.Moja glava ovo ne moze shvatit majke mi.Mi tacno želimo da sami sebe uništavamo
Ma dovoljno je otići na Fibinu stranicu i komentare na utakmicu da pametnom bude sve sasvim jasno.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 02 dec 2025, 19:01

JFH9 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:44
JFH9 je napisao/la:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 dec 2025, 19:10

I tako se Basket tema pretvori u ratnu a možda ih je 10% osjetilo rat😁

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 02 dec 2025, 19:24

Na kamenu Ljiljani se viju....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 dec 2025, 19:27

lumani je napisao/la:
02 dec 2025, 19:10
Jel se u nedjelju igrala neka utakmica? :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 dec 2025, 19:36

StevieG8 je napisao/la:
02 dec 2025, 18:00
invincible1921 je napisao/la:
02 dec 2025, 17:29
Beduin je napisao/la:
02 dec 2025, 16:21

Mislim da skoro pa niko ne osudjuje samo zvizdanje himnoj, psovanje Srbije i slicna skandiranja kao skandiranja, nego to da je skoro cijeli fokus na tribinama bio protiv Srbije, umjesto navijanje za BiH. Da su se ljudi uzbudili kao da je 1996. Godina j3bote led, to je toliko divlje, neartikulisano zvucalo i izgledalo.
Na kraju je izostala podrska nasim igracima, mi izgubili vrlo vjerovatno i zbog toga, a sad je sav fokus na divljanje sa tribina umjesto na pobjedu nasih igraca.

Isto tako ovo je ocajan roster, kita od ekipe realno.
Ma nije istina...bio sam na utakmici jbt...

Sigurno omjer podrske nama i skandiranja srbiji je 70/30 u korist podrske bosni

Bilo je zvizdanje himni i pjevanje Srbijo kurvo balkanska..cca5min, utakmica nije ni pocela tad

Gazi cetnike, mitraljez, sve zajedno nije trajalo
5 minuta

Najduze je trajalo kad su digli oduzete zadtave "Hajmo grobari, hajmo delije, hajmo radivci, hajmo cetnici gdje ste se sakrili"...max 7/8 min

Znaci cetnicima se skandiralo nekih 20/25 minuta, sve ostalo je bilo "Volim te Bosno", "Ko ne skace mrzi Bosnu"..i pjesma koja se ubjedljivo najvise pjevala, vise nego sve ove antisprske zajedno "Sakama, srcima za tebe se borim ja.."

Da jos dodam dvorana je grmila, a ovi iz saveza bolje nek misle sto im igraci nece da igraju nego kako BHF navija
I tebi je normalno da se u trenutku kad se utakmica lomi i kad su kola krenula nizbrdo 7-8 minuta pjeva hajmo grobari hajmo delije itd :urnebes:
To se pjevalo u prvom poluvremenu...gle cuda vodili smo tad
=\_1921_/=

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 dec 2025, 19:38

lumani je napisao/la:
02 dec 2025, 19:10
Vidis da ga i Ti osjecas, samo ne shvatas da ga zivis i dalje. VISE OD IGRE je ovaj basket i bit ce dok je pametnih i hrabrih.
Igrati ce se sa mnogim reprezentacijama, u tim utakmicama MANJE OD IGRE , ce se pricati samo o statistici igraca. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, TripleThreat i 11 gostiju.