Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Studentice iz Zenice hej hej hej

-
Nulatridva
- Kontakt:
Jel ovo Indir stari zeljovac
Umjesto da pomognu svoj klub, oni jos naplacuju svoj dolazak na utakmice
https://sportsport.ba/fudbal/mujkanovic ... -km/285971
Umjesto da pomognu svoj klub, oni jos naplacuju svoj dolazak na utakmice
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Pa to je ono za sta ih ja prozivam sve vrijeme, samo nisam mogo nac taj clanak. To ti je bio onaj sedmodnevni bojkot haahaha. Duze menstruacija traje hahahahah. Tuzlanske sponzoruse su se tad prodale za 5k macica, karte i tocionikDajdza11 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 08:48Jel ovo Indir stari zeljovac![]()
Umjesto da pomognu svoj klub, oni jos naplacuju svoj dolazak na utakmice![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Kako ste vi bili bahati bezobrazni mi apsolutno nismo onda kad ste ulazili prije 2 godine kako ste sve omalovazavali a sad vas ni na mapi samo bjezite.Dobro ti znas da daje svoj novac ali valjda ce neko do Rudarske da ispita situaciju sta i kako .Skver je napisao/la: ↑01 dec 2025, 23:01Ti si bolan jadan, ubi se nesto dokazujuci, prvo si nam pisao da trebamo u kantonalnu, sad nam pises o nekom Dini koji koji zna bolje od mene ko daje pare, cuj ne smijemo pisati, sta imam tebi pisati, prvo ti pisao normanlno ti objasnio.....ili si drzak ili si glup ko beton....vi sve znate iz Zenice i ko daje pare i koliko kome dugujemo....mene iskreno Celik ne zanima, ne znam ni ko je predsjednik kluba niti koliko dugujete, zasto, zato sto me boli racku za Celik......svejedno mi da li ste milion u plusu ili milion u minusu....EVO AKO IMA KO KVALIFI KOVAN NEK SE JAVI NA OGLAS, SLOBODA TRAZI TRENERA ILI TRENERE SA EUFA LICENCOM U OMLADINSKI POGON.......Zaboli me **** za nekog Vladana....i sta ce te sa svog kluba.....sa kim da pisemo ovdje kad vam oci krvara od mrznje prema Slobodi, jos treba da piosemo sa neko zenickom polupismenom bagrom koje usputBatistutA19 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 22:25Necu ti replicirat za to retard hajd nebitno to .Covjece kako ti znas bolan ko kako se daje novac ,imas li dokaz da on licno svoj novac daje a sami pisete ima li iko da ode do kluba da dobije neke informacije ,je li mi to pisemo ili vi ,znaci nemas informacija nikakvih a tvrdis svoj novac daje.Pogledaj Emisiju Marijan Mihajlovic gost onaj komentator.My tv i Dino Kurbegovic i ima dio o drugim klubovima i sta kazu konkretno o Slobodi..Meni je vas zao sto ste jadni i malobrojni ,ne zanima nas Sloboda nego vi pricate bajke a sami pisete da li ima iko da ide do Rudarske da se cuje info neka a ovdje tvrdis neko daje svoj novac pa kako znas a nemas nikakvu provjereno informaciju..Nemoj bolan bit djete da ce neko licno dat svojih milion a sutra te moze samo otjerat.Bil ti dao da imas a znas sutra te mogu otjerat .Skver je napisao/la: ↑01 dec 2025, 21:22
De nam ti reci ko daje pare retardu, ko placa tuzbe i ostalo, covjek dao skoro milion maraka od kada se vratio da vodi klub.....yebote pa koji ste vi degeni, nije ti forum relavantan i sto neko pise po forumu......vise vas zanima Sloboda nego Celik, jebote ko da ste osvojili ligu prvaka koliko ste se napalili, a tek zavrsena polusezona.....
Je li vidis gore Vladana iz Robijasa kako se bori za klub e onakvog trebate imat da im zna neko yebat majku.Vi spali samo dozivat Azmira koji je obeco 1 mjesto ,je li obeco pred tv kamerama.Sve ce vas vise hvatat panika vremenom ali vama je to svedno.Uzivajte !! Ne smijete ni pisat sad a kad ste onda ulazili kako ste bahati brski i bezobrazni bili to si zaboravio.![]()
meni je tesko povjerovati da postoje osobe u tuzli i zenici, koje imaju vremena i potrebu jedni drugima nesto pametovati i objasnjavati...koga boli K:-)
Iz tvog pisanja vidim da si osoba sa posebnim potrebama, tvoje zelje se nece ostvariiti garantujem ti.....neko napisao na nasem PDF das neko treba otici do ulice kojoj ti znas ime, svaka cast vidi se da da znas gdje se nalazi institucija zvana Sloboda.....iskreno nemam zivaca objasnjavati likovima iz Zenice o stanju u Slobodi.....evo moci ces puno vise znati poslije narednog vikenda za sadaBatistutA19 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:35
Kako ste vi bili bahati bezobrazni mi apsolutno nismo onda kad ste ulazili prije 2 godine kako ste sve omalovazavali a sad vas ni na mapi samo bjezite.Dobro ti znas da daje svoj novac ali valjda ce neko do Rudarske da ispita situaciju sta i kako .Meni je vas zao sto vas em nema i sto vam je sve svejedno i sto ste bas jadni .Sve ti znas o Celiku od uprave do posjete do igraca ,vi bi dali sve da imate Vladana i onakve momke ,vi ne postojite kao navijaci bolan protiv Viteza vam pise delegat 150.a nije ni 100 bilo a nas je i prije 2 godine bilo bar 1500 a sad da ne pricam..Uzivaj i javi mi je li iko izvidio situaciju .Vi bjezite od istine i samo bjezite i vicite Azmire Azmire i niko vas ne mrzi nego vas zali a nekad mozda zaebava .Vas lozi ledeni koji uopce nit je navijac Slobode a vijerujem nije ni tuzlak osim sto se predstavlja .
- BatistutA19
- Kontakt:
Uzivaj bice vremena za fatat se za glavu a i nece vama je svejedno ,proci ce to vas brzoSkver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 17:25Iz tvog pisanja vidim da si osoba sa posebnim potrebama, tvoje zelje se nece ostvariiti garantujem ti.....neko napisao na nasem PDF das neko treba otici do ulice kojoj ti znas ime, svaka cast vidi se da da znas gdje se nalazi institucija zvana Sloboda.....iskreno nemam zivaca objasnjavati likovima iz Zenice o stanju u Slobodi.....evo moci ces puno vise znati poslije narednog vikenda za sadaBatistutA19 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:35
Kako ste vi bili bahati bezobrazni mi apsolutno nismo onda kad ste ulazili prije 2 godine kako ste sve omalovazavali a sad vas ni na mapi samo bjezite.Dobro ti znas da daje svoj novac ali valjda ce neko do Rudarske da ispita situaciju sta i kako .Meni je vas zao sto vas em nema i sto vam je sve svejedno i sto ste bas jadni .Sve ti znas o Celiku od uprave do posjete do igraca ,vi bi dali sve da imate Vladana i onakve momke ,vi ne postojite kao navijaci bolan protiv Viteza vam pise delegat 150.a nije ni 100 bilo a nas je i prije 2 godine bilo bar 1500 a sad da ne pricam..Uzivaj i javi mi je li iko izvidio situaciju .Vi bjezite od istine i samo bjezite i vicite Azmire Azmire i niko vas ne mrzi nego vas zali a nekad mozda zaebava .Vas lozi ledeni koji uopce nit je navijac Slobode a vijerujem nije ni tuzlak osim sto se predstavlja .
.... a ja znam odlicno kakva je situacija.....ja prezadovoljan
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 02 dec 2025, 19:18, ukupno mijenjano 4 puta.
To zadnje samo ti radis, ne bi mogo niko od tebe na red docSkver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 17:25Iz tvog pisanja vidim da si osoba sa posebnim potrebama, tvoje zelje se nece ostvariiti garantujem ti.....neko napisao na nasem PDF das neko treba otici do ulice kojoj ti znas ime, svaka cast vidi se da da znas gdje se nalazi institucija zvana Sloboda.....iskreno nemam zivaca objasnjavati likovima iz Zenice o stanju u Slobodi.....evo moci ces puno vise znati poslije narednog vikenda za sadaBatistutA19 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:35
Srce, čast i ponos!
To vi postali u medjuvremenu neki faktor u BiH fudbalu, pisam vam se na klub kao sto smo vas uvijek i pisali......bijeda skupila malo bodova pa misle osvojili ligu prvaka.....ima ba jos do kraja igrati se, pazi da se ne pokliznite sto bi se moglo i desiti.....ima raznih opcija, prica se.....BatistutA19 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 17:35Uzivaj bice vremena za fatat se za glavu a i nece vama je svejedno ,proci ce to vas brzoSkver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 17:25Iz tvog pisanja vidim da si osoba sa posebnim potrebama, tvoje zelje se nece ostvariiti garantujem ti.....neko napisao na nasem PDF das neko treba otici do ulice kojoj ti znas ime, svaka cast vidi se da da znas gdje se nalazi institucija zvana Sloboda.....iskreno nemam zivaca objasnjavati likovima iz Zenice o stanju u Slobodi.....evo moci ces puno vise znati poslije narednog vikenda za sadaBatistutA19 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:35
Pa o Rudarskoj ste vi pisali nismo mi
Da si mi zdrav i ziv i javi se slobodno kao mi prije 2 god nismo bjezali a tad ste tako bili bahati i bezobrazni sve ste omolvazavsli a vas nigdje sad.Odlicna situacija igrac aktivni Slobode trener u mladjim kategorijama Fuzla City sad zamisli igra neko u Zeljeznicaru a trenira djecu u Sarajevu pa bi ga Manijaci razapali i obratno ali eto je kod vas normala
![]()
Jest sKvER pomahnito, sta mu je
Kakva nemoc, pa se pocinje sa vrijedjanjem i psovanjem. Prava ona komunjara zadrta
Vec sam to napisao, ako ne ove sezone Celik ce uci za sezonu dvije nebitno, ali vise nikada nece istupit u zadnji rang zbog raznoraznih hostaplera koji su klub doveli na ivicu ponora. Kao sto se vama desava, da vas nabija na qrac ko stigne
Usput pogledaj ovo i procitaj. Gospoda iz Tesnja.

Kakva nemoc, pa se pocinje sa vrijedjanjem i psovanjem. Prava ona komunjara zadrta
Vec sam to napisao, ako ne ove sezone Celik ce uci za sezonu dvije nebitno, ali vise nikada nece istupit u zadnji rang zbog raznoraznih hostaplera koji su klub doveli na ivicu ponora. Kao sto se vama desava, da vas nabija na qrac ko stigne
Usput pogledaj ovo i procitaj. Gospoda iz Tesnja.

- prisonbreak
- Kontakt:
Sta se prica? Vjerovatno ces iskulirati jer se u wvim krugovima prica da Celik ulazi..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nemam nikakv problem apsolutno ako Celik udje, problem je je sto ovdje ima likova koji udaraju ispod pojasa kao onaj degen sa kovcegom, Truhlo smrad koji je poceo vrijedjati jos prije par sezona zajedno sa jos dva lika Avenijom i jos jednim kojima zelim sve najgore.......ide prica kako ce nas kako onaj kaze seoska varalica Azmir ugasiti, taj isti Azmir koji je spasio klub od propalicA IZ CARSIJE, taj isti Azmir koji vam je poslao garnituru opreme da mozete igrati, BIJEDO jadna brzo ste zaboravili,....
- bromazepam
- Kontakt:
Pa u ovo ni sam Azmir ne vjeruje.Skver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:03Nemam nikakv problem apsolutno ako Celik udje, problem je je sto ovdje ima likova koji udaraju ispod pojasa kao onaj degen sa kovcegom, Truhlo smrad koji je poceo vrijedjati jos prije par sezona zajedno sa jos dva lika Avenijom i jos jednim kojima zelim sve najgore.......ide prica kako ce nas kako onaj kaze seoska varalica Azmir ugasiti, taj isti Azmir koji je spasio klub od propalicA IZ CARSIJE, taj isti Azmir koji vam je poslao garnituru opreme da mozete igrati, BIJEDO jadna brzo ste zaboravili,....
Santos sa Tušnja
Ne svađajte se, uživajte - Zenica gori, a Bilino polje je naša tvrđava.Mi nismo samo tim, mi smo Čelik. Mi smo ponos ovog grada, kucajuće srce Bosne.Nikad odustati nećemo, mi smo kovani u najtežim uslovima.Čelik ale, Čelik ale, Čelik ale ale ale Neka se pjesma čuje, neka bude vjetar u leđa, a protivniku led u kostima.
Pustite neka nas otpisuju. Neka nas ne vide. Mi ćemo govoriti djelima na terenu. Vratimo Čelik tamo gdje mu je mjesto, u vrh bosanskohercegovačkog fudbala Igrajte sa strašću, s mudrošću i s ciljem.
- VivaLaStella
- Kontakt:
najgluplji i najdosadniji rivalitet u historiji fudbala
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Nosonja, sta ima, nema te nesto.....yebiga nije vam lako, oostali ste bez milionske transe od grada da se qurcite i glumite menagere.....stigla vas ona jevrejska, dabogda ima pa neimo.....sad ste goli qrac kao ste i bili, resetovani na fabricke postavke.....djaba nesto pokusavate.bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:49Pa u ovo ni sam Azmir ne vjeruje.Skver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:03Nemam nikakv problem apsolutno ako Celik udje, problem je je sto ovdje ima likova koji udaraju ispod pojasa kao onaj degen sa kovcegom, Truhlo smrad koji je poceo vrijedjati jos prije par sezona zajedno sa jos dva lika Avenijom i jos jednim kojima zelim sve najgore.......ide prica kako ce nas kako onaj kaze seoska varalica Azmir ugasiti, taj isti Azmir koji je spasio klub od propalicA IZ CARSIJE, taj isti Azmir koji vam je poslao garnituru opreme da mozete igrati, BIJEDO jadna brzo ste zaboravili,....
Ovo samo azin buttplug može smisliti.bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:49Pa u ovo ni sam Azmir ne vjeruje.Skver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 19:03Nemam nikakv problem apsolutno ako Celik udje, problem je je sto ovdje ima likova koji udaraju ispod pojasa kao onaj degen sa kovcegom, Truhlo smrad koji je poceo vrijedjati jos prije par sezona zajedno sa jos dva lika Avenijom i jos jednim kojima zelim sve najgore.......ide prica kako ce nas kako onaj kaze seoska varalica Azmir ugasiti, taj isti Azmir koji je spasio klub od propalicA IZ CARSIJE, taj isti Azmir koji vam je poslao garnituru opreme da mozete igrati, BIJEDO jadna brzo ste zaboravili,....
Ne mogu da vjerujem šta je tuzlanska čaršija dopustila, bolje da ste klub ugasili nego što ste ga dali ovim ljakanima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, prisonbreak, schalke i 16 gostiju.