FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sporo, tromo, bezidejno.
Niko da povuce loptu da napravi visak
Slabo se nude da preuzmu loptu, ti meni ja tebi sa loptom
Niko da povuce loptu da napravi visak
Slabo se nude da preuzmu loptu, ti meni ja tebi sa loptom
-
KosevoZove
- Kontakt:
Neka guliju neko objasni nafurani fudbaler, da ne moze vazda sve sam i sebican je do picke materine!
Nosi se vise propao si kao zeton!!
Daj boze da zabijemo neki go ocm, pidro ih okrece kao na pesu, a na kosevu nije znao centrirati.
Nosi se vise propao si kao zeton!!
Daj boze da zabijemo neki go ocm, pidro ih okrece kao na pesu, a na kosevu nije znao centrirati.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ristovski ni blizu prosječnog igrača. Lik ne pokriva ništa, ne gleda ništa, samo eto malo zauzima prostor... Pidru pustio lagano... Beganović postao smiješan igrač od kad igraju jedan do drugog. Igra okej, ali smo sterilni do Boga!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Bolji smo dosta, sudija silji i jedini razlog sto velez nije primio go jeste sudiske katastrofalno navlacenje na stranu veleza 3 zuta kartona 6 faula.
Sansa pidre slucajna odbitak
Sansa pidre slucajna odbitak
U svijetu fudbala ne postoji ekipa sa lošijim wing bekovima od Sarajeva. Ovo je horor.
Kakvi bezmudni levati
Neznam sta je pidro uradio da bi ovde neko konstatovao ringispil..
0 puta probijo stranu
Guli jeste sebican kad je sutirao imo je Adema
Uzimamo ovo lagano 0-2 velez tanak, neznam jel ovo njihov naj jaci sastav
VELEZ MOZE POBJEDIT SAMO AKO CETNIK BUDE JOS VISE SILJIJO I SVIRNO NEKI NEPOSTOJECI PENAL CRVENI
0 puta probijo stranu
Guli jeste sebican kad je sutirao imo je Adema
Uzimamo ovo lagano 0-2 velez tanak, neznam jel ovo njihov naj jaci sastav
VELEZ MOZE POBJEDIT SAMO AKO CETNIK BUDE JOS VISE SILJIJO I SVIRNO NEKI NEPOSTOJECI PENAL CRVENI
Imali smo 3 dobre situacije, gdje smo morali puno bolje odigrati, ali eto opet dosta angazovanije nego protiv sirokog
20.min idu 3 na 3 desno Ljajic sam i u odlicnoj poziciji ali Guli puca sa 20m pravo u golmana,
nas ce saprat ovaj sebicluk u ekipi
nas ce saprat ovaj sebicluk u ekipi
Beganović baš loš, Ljajić ne trči, Guli sebičan.... Mlinarić, Elezi bezlični.
Opet smatram da je Guli najmanji problem ove ekipe, trči, ganja, otvara se... ovo sve ostalo pretanko.
Opet smatram da je Guli najmanji problem ove ekipe, trči, ganja, otvara se... ovo sve ostalo pretanko.
Nek im neko kaze da se ne moze YEBENO USETATI U GOL, SUTAJTE PICQE JEDNE RASPALE
Mlinaric out Butic in
Beganovic propalitet od igraca znaci, ja ne znam sta se desilo s likom
MAROODZA jedini vrijedan spomena nekog
Sudjenje kriminalno znaci, Serbecic 2 prekrsaja za zuti, Kuzmanovic 4 prekrsaja nista, svaki kontakt svira i onda nama to za minutu isto ne svira.
Mlinaric out Butic in
Beganovic propalitet od igraca znaci, ja ne znam sta se desilo s likom
MAROODZA jedini vrijedan spomena nekog
Sudjenje kriminalno znaci, Serbecic 2 prekrsaja za zuti, Kuzmanovic 4 prekrsaja nista, svaki kontakt svira i onda nama to za minutu isto ne svira.
FUJ PI ČK E RASPALE...
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 02 dec 2025, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Joj Ljajica smecara !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tim propalih zvijezda, rahiticnih i hronicno povrijedenih nekadasnjih fudbalera, ufuranih igraca koji su sebi umislili da su megazvijezde, mladih igraca koji vec misle da se prekucali ligu…,samo to da ne komentarisemo rukovodstvo i presidentea shreka… i onda se cudimo sto nam je 4. mjesto plafon i sto smo najveca sprdnja lige.
Jel vas barem malo stid lihvari..
Jeste dosadni više.
I sa ovakvom igrom strucnjak nista ne mijenja
Čuvaj halku Cvitanoviću
Spor, sporiji, najsporiji ...

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hrasno15, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, nedimmmm1337, Vanja8 i 125 gostiju.