FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebo li me dan kad sam počeo navijati za FK Sarajevo.
Nako izmjena, kada su malo živnuli, vidi se koliko stručnjak kasni sa izmjenama.
Do nekih bolji vremena živi mi bili...
Velike je stvari naprvavio na sredini terena, nema sta.Cime je bolji od Vrbana ili nekog drugog od 18 god. Cimi odavno nije u ozbiljnom fudbalu.trunks1946 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:14Djete sa 18 godina duplo bolji i inteligentniji igrač od “iskusnog” Cimirota i vi se pitate čime je zaslužio.. Boze sačuvaj ko sve Fudbal prati, pratite ljudi tenis to je invidualni sport. Fudbal je timski sport a mi nažalost tima još uvijek nemamo.
Samo jos kod nas vazi da trebas imati 25 pa da je tad vrijeme da si fudbaler. I Yamalu i mnogima je 18 god pa vozaju stopere od 30 god. Da ne mislis da napdam Ignatkova, samo kazem sto se i drugima mladim ne daje prilika.
Iz 3 utakmice 2 boda !!! Odlicno
- Maroon1946
- Kontakt:
Zadnjih 7 tekmi, 6 clean sheetova. Sta bi vi jos, hocete dzigericu od Maria? 
- MokraKifla
- Kontakt:
Idu Ismirove premije nema veze
Hajde barem ne primamo vise golove kao na traci
. Bod po bod skupice se nesto
Velez nam nije nista opasno napravio, mi smo imali dvije tri fine prilike ostalo sve Bogu plakati.
Zivim za dan kad cu ovom nasem kapitenu ledja vidjeti
Velez nam nije nista opasno napravio, mi smo imali dvije tri fine prilike ostalo sve Bogu plakati.
Zivim za dan kad cu ovom nasem kapitenu ledja vidjeti
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bod po bod ide to
.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ovo vise nema smisla pratiti , na pauzi vecini se zahvaliti i rastjerati ovo, tri kiksa zaredom!!!
Majke vam **** da su dobili rudara i listicu , ovo je i dobro u mostaru, ovako **** teski **** se curice!!!
Igrajte dan vas **** mozete li derbi bar dobiti?!
**** TE ZELJO!!!
Majke vam **** da su dobili rudara i listicu , ovo je i dobro u mostaru, ovako **** teski **** se curice!!!
Igrajte dan vas **** mozete li derbi bar dobiti?!
**** TE ZELJO!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kakvi levati zivota mi. Sve ovo otjerat vec sutra. Guliascisli je jedna mrcina odvratna koju niko ne postuje kao kapitena. Odlazi vise ubleho
Ja mislim da trenutno ne postoji dosadniji klub za gledati od Sarajeva u BH Premijer ligi.
Toliko smo tromi, spori, dosadni, kruzimo istim sistemom, toliko letargicno da je to cudo nevidjeno.
I onda izadje i kaze momci su se trudili, dali su sve od sebe da daju go.
Pa ovako da das go samo mozes na srecu. Jer nemas ritma, toliko si spor da jednostavno neko mora bljesnut na individualni kvalitet. Steta stative Ljajica, jedina ozbiljna sansa i to na kontru.
Tri kola gol razlika 1-2.
Pa to je Boga strah kako smo sterilni.
Samo zavrsi molim te da odmorimo malo od ove polusezone i patnje.
Toliko smo tromi, spori, dosadni, kruzimo istim sistemom, toliko letargicno da je to cudo nevidjeno.
I onda izadje i kaze momci su se trudili, dali su sve od sebe da daju go.
Pa ovako da das go samo mozes na srecu. Jer nemas ritma, toliko si spor da jednostavno neko mora bljesnut na individualni kvalitet. Steta stative Ljajica, jedina ozbiljna sansa i to na kontru.
Tri kola gol razlika 1-2.
Pa to je Boga strah kako smo sterilni.
Samo zavrsi molim te da odmorimo malo od ove polusezone i patnje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Upravo, pri tome dečko igra tek petu utakmicu seniorskog fudbala u karijeri. Vrlo korektno je odigrao svaku utakmicu. I pored svega lošeg u ekipi i oko ekipe što se dešava, izdvojiti Ignatkova može samo neko zlonamjeran.trunks1946 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:14Djete sa 18 godina duplo bolji i inteligentniji igrač od “iskusnog” Cimirota i vi se pitate čime je zaslužio.. Boze sačuvaj ko sve Fudbal prati, pratite ljudi tenis to je invidualni sport. Fudbal je timski sport a mi nažalost tima još uvijek nemamo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
rudar izgleda mnogo opasnije od nas. Zadnje 3 minute su FK Sarajevo od krajove do danas. Kad bih analizirao sezonu, rijeci ne bih rekao samo bih pustio ovaj zadnji napad i rekao ovo smo mi.
91min oni se dodaju lagano citavu jednu minutu nece da idu u napad kao da su dogovorili X jer i jedni i drugi sljedece kolo igraju derbi pa ko veli da se ne syebe atmosfera ako se izgubi danas
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ovo je najgora ekipa u istoriji
Nece cvitanovic ovako jos dugo.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
4 utakmice, 2 gola. Kakav napad...
Zato i jesmo tu gdje jesmo. KonjinaGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 18:21Bralić se dohavizao ima vec neki period i jedan je od boljih
Sve u klubu se uspjelo syebati za ova 4 mjeseca. Tolike plate imaju igraci, a imamo ubjedljivo najglulju ekipu u ligi. Ovo je sramota epskih razmjera sta mi gledamo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sporo bez ideje ikakve , vrte se u krug samo propali igraci, otpatci koje niko nece( ni jedan ozbiljan klub)……
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻