A možda se i ja zajebavam.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zaista mnogo godina ponosa, sreće, ljubavi, najvećih emocija.
Ali i puno toga lošeg smo proživjeli zajedno.
Bez obzira na sve:
NIKO NIKO SAMO SLOBODA.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sretan ti rodjendan starice 
.
Valjda ce se neko od novinara udostojiti pa malo otici do Rudarske 2,da ispita kakva je situacija,kakvi su planovi sa klubom oko kluba,gdje je zapelo u ekspresnom povratku kluba u Premier ligu,zbog cega igraci kluba na sva usta kukaju od osobe do osobe kako nisu primili plate itd itd...
Zivjela Tuzlanska Sloboda ! 106 pa opet !
Zivjela Tuzlanska Sloboda ! 106 pa opet !
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pa sta bi na kraju,skupstina cim prije,tam vam i nista na kraju?
- bromazepam
- Kontakt:
Djaba vam bolan peticije klosari......
- bromazepam
- Kontakt:
De ti Skver meni reci jesam ja tebi šta dužan, što ti ne gotiviš menééééé.
Santos sa Tušnja
Duzni ste mi 4 godine zivota, otimanja kluba i demagogije......duzni ste mi ponizavanja kluba kao bivseg igraca Slobode sa preko 100 i kusur odigranih sluzbenih utakmica za najdrazi klub.....duzni ste mi srozavanja kluba na najnize grane, ti i oni koju se qurcili i glumili menadjere sa gradskim parama dovodeci klub u skoro gasenje......sva sreca pa ima ljudi koji nisu to dozvolili, eto to si mi duzan ti i tvoji klosari, pleme vam yebem....bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:16De ti Skver meni reci jesam ja tebi šta dužan, što ti ne gotiviš menééééé.
- bromazepam
- Kontakt:
Ma **** ti 100 i kusur puta mater, ženu i kćerkuSkver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:28Duzni ste mi 4 godine zivota, otimanja kluba i demagogije......duzni ste mi ponizavanja kluba kao bivseg igraca Slobode sa preko 100 i kusur odigranih sluzbenih utakmica za najdrazi klub.....duzni ste mi srozavanja kluba na najnize grane, ti i oni koju se qurcili i glumili menadjere sa gradskim parama dovodeci klub u skoro gasenje......sva sreca pa ima ljudi koji nisu to dozvolili, eto to si mi duzan ti i tvoji klosari, pleme vam yebem....bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:16De ti Skver meni reci jesam ja tebi šta dužan, što ti ne gotiviš menééééé.
Santos sa Tušnja
- bromazepam
- Kontakt:
SDP-ov mali ćaci, elmirova podguzna mušica
Odlučio sam se.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bromazepam
- Kontakt:
Ti si poseban stručnjak sa skoro 11 hiljada postova, sve znaš, a ne smiješ sam na drugi kraj grada otići
Santos sa Tušnja
Sve ti znaš, samo o Slobodi veze nemaš. Tu si od 2020., šta je bilo prije, veze nemaš.bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:48Ti si poseban stručnjak sa skoro 11 hiljada postova, sve znaš, a ne smiješ sam na drugi kraj grada otići![]()
A da, pratio si vehlež.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bromazepam
- Kontakt:
Na više gostovanja sam bio nego što ti i svi ljudi koje poznajetš imate ukupno domaćih utakmica.Sky9 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:54Sve ti znaš, samo o Slobodi veze nemaš. Tu si od 2020., šta je bilo prije, veze nemaš.bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:48Ti si poseban stručnjak sa skoro 11 hiljada postova, sve znaš, a ne smiješ sam na drugi kraj grada otići![]()
A da, pratio si vehlež.![]()
Ti u svakom ko ne piše afirmativno o potezima uprave i Hezmira vidiš Simona
Santos sa Tušnja
Satisfakcija mi je sto ste donji u svakom slucaju, klosari neostvareni.....ne mozete ni prismrditi Slobodi vise.....sanjate da neko ugasi klub da bi ga preuzeli i glumili NK Kantonalac iz Zenicebromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:27Ma **** ti 100 i kusur puta mater, ženu i kćerkuSkver je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:28Duzni ste mi 4 godine zivota, otimanja kluba i demagogije......duzni ste mi ponizavanja kluba kao bivseg igraca Slobode sa preko 100 i kusur odigranih sluzbenih utakmica za najdrazi klub.....duzni ste mi srozavanja kluba na najnize grane, ti i oni koju se qurcili i glumili menadjere sa gradskim parama dovodeci klub u skoro gasenje......sva sreca pa ima ljudi koji nisu to dozvolili, eto to si mi duzan ti i tvoji klosari, pleme vam yebem....bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:16
De ti Skver meni reci jesam ja tebi šta dužan, što ti ne gotiviš menééééé.degeneriku matori
E moj balo, mogao si biti na svim domaćim i gostujućim od svog rođenja 1995. godine, ali ti navijač Slobode nisi.bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:08Na više gostovanja sam bio nego što ti i svi ljudi koje poznajetš imate ukupno domaćih utakmica.Sky9 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:54Sve ti znaš, samo o Slobodi veze nemaš. Tu si od 2020., šta je bilo prije, veze nemaš.bromazepam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:48
Ti si poseban stručnjak sa skoro 11 hiljada postova, sve znaš, a ne smiješ sam na drugi kraj grada otići![]()
A da, pratio si vehlež.![]()
Ti u svakom ko ne piše afirmativno o potezima uprave i Hezmira vidiš Simona![]()
Imaš finansijski (mizerno mali) interes od Slobode, i ništa više.
Elmirov bot i potrčko.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 1 gost.