English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: English Premier League
Pep objašnjava i sere Savinhu nešto poslije tekme, bolje da nauči o'rilyea igrat odbranu
Rođen s tobom da budem
- wadethegreat
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Baš su na kraju visili, moglo je vrlo lako završiti s remijem
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Bentancur je sigurno najgori starter od svih veznih igraca u ligi
Foden je sam izasao s tim da su njegovi problemi psiholoske prirodeLenyYoro15 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:16Uvijek sam pisao da je Foden najtalentovaniji Englez u 21. stoljeću nakon Rooneya i Kanea. Stojim pri tome i dalje.
Prošla sezona je nešto neobjašnjivo i s njegove i s Pepove strane.
Foden u formi je nova dimenzija za City, ako Pep razigra Cherkija bit će to sve bolja i bolja ekipa.
Naravno ako se pojača na bekovskim pozicijama, može se uključiti u borbu za trofeje.
Naravno ako se pojača na bekovskim pozicijama, može se uključiti u borbu za trofeje.
- superFrankie
- Kontakt:
Costa je bio bas teski prgavac, i svijet za sebe pa ga zbog toga ne bih mogao porediti Caicedom jer on nije ni blizu takav, kao ni Joelinton koji je prgavac svoje vrste.TheMix je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:27Usporedba je na temelju toga da neki igraci koji su igrali za vas ili trenutno igraju nisu dobili iskljucenja kolko su trebali i oprostilo im se u vise navrata.superFrankie je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:36Stvarno poredis Costu i Caiceda? Jel ovo neki los pokusaj trolanja ili si stvarno ozbiljan?
Ima jos takvih igraca tipa vec spomenuti Joelinton i Guimaraes recimo, a znamo da su prgavci i mesari i ne znam ako su dobili ikako crveni karton otkad su u ligi.
Poanta price je da ne vrijede za sve ista pravila i neki mogu udarat kolko zele i jedva ce dobit zuti dok drugi za gluposti budu kartonirani bilo vara ili ne.
Al evo iskljucujem se na ovu temu jer stvarno vise nema smisla posto vi tupite jedno, a ja drugo i necemo nikad na zelenu granu.
Ali posteno, jednostavno ovo vidimo na drugaciji nacin i nema smisla vise
- akisarajevo92
- Kontakt:
usli smo u onaj dio sezone gdje ce se za malo vise od mjesec dana odigrati isto kola kao sto ih je dosad odigrano od augusta
bice subjektivni osjecaj kao da si sa pocetka sezone odjednom skocio negdje pred kraj
bice subjektivni osjecaj kao da si sa pocetka sezone odjednom skocio negdje pred kraj
Don't believe the hype.
- wadethegreat
- Kontakt:
Najtezi dio sezone Ali je uzivancija nema sta.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 01:13usli smo u onaj dio sezone gdje ce se za malo vise od mjesec dana odigrati isto kola kao sto ih je dosad odigrano od augusta
bice subjektivni osjecaj kao da si sa pocetka sezone odjednom skocio negdje pred kraj![]()
Nakon onih pauza repki melem.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ali kakva je prevara klovn zvani Jadon Sancho ljudi moji ... pa Antony je za njega CR7 lično. Barem je pokazao da nešto igra i može dati u Betisu.
Uzima Aston Villi 200k sedmično za ništa. Sreća United još par mjeseci ima da ga trpi. Najveći transfer promašaj Uniteda u historiji kluba, kojeg su eto malo ublažili ovim posudbama na prevaru Villi ove sezone i Chelsea prošle sezone.
Uzima Aston Villi 200k sedmično za ništa. Sreća United još par mjeseci ima da ga trpi. Najveći transfer promašaj Uniteda u historiji kluba, kojeg su eto malo ublažili ovim posudbama na prevaru Villi ove sezone i Chelsea prošle sezone.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sad shvatam sto i kako su nas razvalili
jos se zale na sudjenje njih pokralo hahahhahaha
Nemoj opet molim te tek sto se smirioQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 dec 2025, 12:04sad shvatam sto i kako su nas razvalili![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Reko bi neko da nisu zute i crvene dobili za grube startove.
- superFrankie
- Kontakt:
Ovim navijacima Arsenala neko treba reci da nogomet nije balet, da je rijec o kontaktnom sportu. A jos mi je smijesnije kako su mislili da ce ovaj video ici njima u prilog, a u videu naravno nema kako Hincapie namjerno udara laktom Chalobu, niti kako se Gyokeres punom brzinom zabija u Sancheza. Niti se spominje kako je Arsenal nacinio vise faulova i kako ce dobiti kaznu zbog 6 zutih kartona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.