Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sabrija je u Prijedor izgleda dosao u Livno busu.
#zaboljebeusa
#zaboljebeusa
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jel vrijeme da i Borac izgubi neki bod od ekipe iz rs ??
- Combattente87
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:33Jel vrijeme da i Borac izgubi neki bod od ekipe iz rs ??
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Prije ce rudar pobjediti zrinjski nego sto radnik uzeti bod borcubordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:33Jel vrijeme da i Borac izgubi neki bod od ekipe iz rs ??
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Grinjski bez sudija malo jaci od igmana
-
Krajina1999
- Kontakt:
-
MostarReds22
- Kontakt:
Apsolutno najveći naboj u posljednjih par godina na našem stadionu je Željo, i to nema nikakve veze s veličinom kluba iako je Željo ogroman klub za naše bh. standarde. Naboj se stvorio zbog ciganisanja uprava s obe strane oko gostovanja, onda zbog onih upadanja jedni drugima u Hrasnici i u Mostaru pa onda zbog toga sto posljednjih par godina je borba za ta evropska mjesta. Uvijek jake tekme, puno duela i rijetko kad x. Prošli put na Grb strašna atmosfera, bilo ih je lijepo syebati baš kao oni nas 2,3 mjeseca prije. Zato je uvijek zanimljivije otici na gostovanje ili kuci protiv Želje već protiv Sarajeva s kojim imamo te neke okej interne navijacke i sinpatizerske odnose (većina). Za Borac nikad nije bio neki hajp dok nisu poceli klepati šakom i kapom, a za ove mazlume iz škutorije napuni se stadion da im se yebe mater dosljacka.
Zadnja izmjena: MostarReds22, dana/u 03 dec 2025, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ovi Veležovci što su zapalili Sabrijino auto dobili samo uslovnu. Eto vidite da je vatra rješenje i da se može uticati na to da sudije krenu fino da sude. #nekaGori
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Mostarac12345
- Kontakt:
100% istinaMostarReds22 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:55Apsolutno najveći naboj u posljednjih par godina na našem stadionu je Željo, i to nema nikakve veze s veličinom kluba iako je Željo ogroman klub za naše bh. standarde. Naboj se stvorio zbog ciganisanja uprava s obe strane oko gostovanja, onda zbog onih upadanja jedni drugima u Hrasnici i u Mostaru pa onda zbog toga sto posljednjih par godina je borba za ta evropska mjesta. Uvijek jake tekme, puno duela i rijetko kad x. Prošli put na Grb strašna atmosfera, bilo ih je lijepo syebati baš kao oni nas 2,3 mjeseca prije. Zato je uvijek zanimljivije otici na gostovanje ili kuci protiv Želje već protiv Sarajeva s kojim imamo te neke okej interne navijacke i sinpatizerske odnose (većina). Za Borac nikad nije bio neki hajp dok nisu poceli klepati šakom i kapom, a za ove mazlume iz škutorije napuni se stadion da im se yebe mater dosljacka.
Pa sinoc san svjedocio svojim ocima kako neki ljudi uopste nisu gledaki utakmicu na terenu da se ne varamo nije ni bika neke ljepote za gledat slabo su odigrale obje ekipe nego je publika gledala sta rade Horde i RA fair play navijanje jer to je lijepo viditi u ovoj nasoj drzavi da to postoji ko nije bio na stadionu ni ne zna sta je bilo zajedno pjevanje himne jedine nam drzave onda Istina za Vedrana a kad su povele navijanje horde ****** zapadni mostar auhhh
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Duška ti reče da je dobijen cijeli jug a oni nama samo 1500jurisicduska je napisao/la: ↑02 dec 2025, 10:24Dala vam je uprava cijeli jug. Na opste razočarenje navijača mog kluba.let3 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 10:19Ko je taj famozni staticar koji procijenjuje kako je samo djelic Juga uslovan za navijace, a ostatak iste tribine nekako nijejurisicduska je napisao/la: ↑02 dec 2025, 10:15
Let3 **** mi se za statičara ja ti govorim da je uprava dala cijeli jug a zapad ne da murija. A to statičar nije do naše uprave nit je zapad do naše uprave. Nije izgovor nikakav. 99% vam ne bi dalo ni ovo da se razumijemo , ja licno bih.![]()
ima li taj covjek ime i prezime ?
Pravite se ludi sa tim staticarima, nema potrebe za tim![]()
Ne procjenjuje se statika tribine po dijelovima tribine nego po nosivosti. Nemoj gluposti valjati.
Opet sam pokušao s vama ko čovjek vi opet ne dozvoljavate. Ne mogu da se spuštam na taj nivo komunikacije malo malo ali očigledno vi drugi rječnik ne razumijete. Bogami.
Lagano kralju. Nije uvijek sve kontra vas na ovom svijetu. I urota i duboka drzava. Pusti ba.
Bujrum reko sam ti i ti i ko god hoće na zapad. Karta se može kupit u slobodnoj prodaji. Bez članske bez ičeg. I bude vas na zapadu uvijek. Tako da mani se gluposti.
E moja duška
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Samo naprijed Zrinjski moj, gazi sve što je pred tobom.
Po zakonu jeste ali se oni tog zakona nikad ne pridržavaju
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
- BiHSportman
- Kontakt:
Pitanje za navijače Sarajeva. Da li je moguće da ne javljate ništa o ulaznicama ni kada će biti preuzete od strane našeg kluba. Neozbiljnost ili Ciganluk??
1921!
Jel realno da pojedini igraci Sarajeva zovu nase i pitaju da ih poguraju do prvog?
Šta je sa UMrlim iz Mostara, više gostovanja od njih u ovoj sezoni imaju Škripari i Alcohol boysi. 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Linije/granice terena kad igra Zrinski izgleda da ne postoje. Kakvu kontrolu sudija imaju, nevjerovatno.
Opet se osjeti strah sa druge strane Miljacke, a mi loši, nikakvi, jučer bijedan remi protiv Veleža, izgubili od Rudara i tako to
STRAH!
STRAH!
Rece jednom jedna kurava…Zbog njih i zbog naseg obraza, FK Sarajevo ostaje dosljedan. Kada se igra na Kosevu, navijacima Željezničara otvorit cemo tribine u punom kapacitetu. To je nas standard i nacin na koji cuvamo vrijednost ovog sporta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Giuseppe1, Mostarska, NerminFatic i 49 gostiju.

.png)