FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala svima na odgovoru.
Je li Mirvic zaista odlazi i to je razlog neplacanja, odnosno ta tranzicija preuzimanja od strane princa? Ili je u pitanju losa situacija Mirvicevog biznisa, pa smo mi samo kolateralna steta?
Je li Mirvic zaista odlazi i to je razlog neplacanja, odnosno ta tranzicija preuzimanja od strane princa? Ili je u pitanju losa situacija Mirvicevog biznisa, pa smo mi samo kolateralna steta?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
sve neki insajderi, znaju ko ima para, kome kasne plate, ko placa put u prijedor... Sve ciste izmisljotine od strane neprijatelja kluba da se unese negativna atmosfera. I da je bilo sta tacno, eto neko bi iz kluba dijelio te informacije sa nekim prosjecnim kmetom...
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bez da branim partije koje igraci pruzaju, nije niko sam sebi dao platu niti sam potpisao ugovor kakav je htio. Imaju puno pravo da traze svoje, bune se i sve ostalo kao i svako od nas sto ima. **** bi i ja radio da me ne placaju hajmo bit realni.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:15pametnijeg poteza nije bilo mjesecima, dabogda nijedne ne dobilisamoSA je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:14Od toliko normalnih investitora na dunjaluku nas ovaj tuljan zapadnenapoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:00
Nema para brate, nece niko da prica direktno da nekog ne uvali u probleme, svako je cuo od nekog u povjerenju. Al nema love, nisu samo igracima plate upitne nego i nase obaveze prema poslovnim partnerima itd. U teskom smo qrcu, ukratko.![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jes, al tebi plata cca 2 milje i jedva mjesec preguras. I treba da se bunis. Dok ove picke placene imaju po 30-40 milja. Nije da ce biti gladni. A hvala Bogu, sigurno ce ih naplatiti kroz neko vrijeme.Hordas1990 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:26Bez da branim partije koje igraci pruzaju, nije niko sam sebi dao platu niti sam potpisao ugovor kakav je htio. Imaju puno pravo da traze svoje, bune se i sve ostalo kao i svako od nas sto ima. **** bi i ja radio da me ne placaju hajmo bit realni.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:15pametnijeg poteza nije bilo mjesecima, dabogda nijedne ne dobili![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Legendo, ima ljudi koji rade po raznim firmama i znaju ko i za šta kasni. Koliko je loše, čak i u fan shopu imaju problema sa određenim aspektima jer smo i tu dužni. Ne bih ni iznosio ništa da nije 100% provjerena informacija jer nemam ništa od toga da lažem.plisek je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:26sve neki insajderi, znaju ko ima para, kome kasne plate, ko placa put u prijedor... Sve ciste izmisljotine od strane neprijatelja kluba da se unese negativna atmosfera. I da je bilo sta tacno, eto neko bi iz kluba dijelio te informacije sa nekim prosjecnim kmetom...
Ima još nekih stvari, ali neću da iznosim. Uglavnom, nadam se da to samo znaći da Mirvić ide i da će doći princ. Ukoliko nije tako, neka nam je Bog na pomoći.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma nije suplja zna se vec par mjeseci je stanje takvo, pricaju i igraci i ostali uposlenici.
@Jet sve razumijem i ne sumnjam ja da ce oni to nekad dobiti ali ugovor je ugovor i treba ispostovati sta si potpisao jbg. Normalno da to remeti i psihu igraca kakvi god oni bili, a i cijelu atmosferu u klubu.
@Jet sve razumijem i ne sumnjam ja da ce oni to nekad dobiti ali ugovor je ugovor i treba ispostovati sta si potpisao jbg. Normalno da to remeti i psihu igraca kakvi god oni bili, a i cijelu atmosferu u klubu.
Treba doci neki bivsi reprezentativac rvatske
- napoleon72
- Kontakt:
Ko kaze da dijeli neko iz kluba? Ja imam konkretno informacije iz prve ruke da poslovnim partnerima dugujemo ozbiljnu cifru i da nismo ispunili nista od ugovorenih uslova. Al bas iz prve ruke. Misli sta hoces, boli me qrac, al je ovo premali grad da bi se nesta moglo sakrit. Sarajevo je uvijek bilo velika mahala, kad neko prne na Bistriku, ovim na Ilidzi zasmrdi kroz 10 minuta. Nit je prvi put da se desava nit je nesto neobicno, kad pogledas ko je sve usao u klub i ko se mota okolo.plisek je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:26sve neki insajderi, znaju ko ima para, kome kasne plate, ko placa put u prijedor... Sve ciste izmisljotine od strane neprijatelja kluba da se unese negativna atmosfera. I da je bilo sta tacno, eto neko bi iz kluba dijelio te informacije sa nekim prosjecnim kmetom...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
A najjaci smo mi kada je god neka kriza ide prica nema para. Ovdje mislim da je jedini razlog neznanje ljudi oko vođenja generalno kluba. Jedina svijetla tacka je akademija.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ne znam ko je davao pare. Bas me zanima sta ce mirvah pokazati na obracunu takse. A saznacu cim je uradi.
Kolega, nemoj zaboraviti da su ti isti takozvani "insajderi" ovde pisali da neka mafija ucjenje igrače preko Ziljkića tako da, samo polako, pišu ovde raznorazne gluposti jer ti njihovi od kojih imaju informacije "iz prve ruke" od nove godine im je noga i Zoram im se uredno zahvalio. Ako se računa i plata za decembar onda se igračima plivaju dvije.plisek je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:26sve neki insajderi, znaju ko ima para, kome kasne plate, ko placa put u prijedor... Sve ciste izmisljotine od strane neprijatelja kluba da se unese negativna atmosfera. I da je bilo sta tacno, eto neko bi iz kluba dijelio te informacije sa nekim prosjecnim kmetom...
Fan šopovi posluju neovisno od kluba i to u debelom plusu.
Akademija je još odavno financiski odvojena od kluba.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
ma pasa moj , posteno s tvoje strane, al sve je ovo rekla kazala. Dok ne izadje neko javno i kaze nesto ovo je samo forumska suplja. Nekako se o ovome uviejk prica kad zaredamo losih tekmi, evo prelistaj forum nakon 4 vezane pobjede niko nista ne govori za pare. Sad kiksali par i odjednom opet nema para, pa jarane jel to kako izgubimo bod neko pipu zavrne, a kad dobijemo ide plata(ne bih se bunio da je ovako, svi bi ginuli na terenuGalileoGalilei je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:33Legendo, ima ljudi koji rade po raznim firmama i znaju ko i za šta kasni. Koliko je loše, čak i u fan shopu imaju problema sa određenim aspektima jer smo i tu dužni. Ne bih ni iznosio ništa da nije 100% provjerena informacija jer nemam ništa od toga da lažem.plisek je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:26sve neki insajderi, znaju ko ima para, kome kasne plate, ko placa put u prijedor... Sve ciste izmisljotine od strane neprijatelja kluba da se unese negativna atmosfera. I da je bilo sta tacno, eto neko bi iz kluba dijelio te informacije sa nekim prosjecnim kmetom...
Ima još nekih stvari, ali neću da iznosim. Uglavnom, nadam se da to samo znaći da Mirvić ide i da će doći princ. Ukoliko nije tako, neka nam je Bog na pomoći.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Kad je derbi tacno?
- napoleon72
- Kontakt:
Subota 16:00
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
SVI NA KOŠEVO!
IGRA SARAJ'VO!
IGRA SARAJ'VO!
Svi igraci na raspolaganju, naj skuplja 4 igraca Guli ristovski adem cimirot banic, duzan igracima napravis B EKIPU koja realno ima veci kvslitet nego radnik iz bjeljine.
TAKODJE NIJEDAN IGRAC NIJE PREDAO NA ARBITRAZU svi znamo 3 plate neisplacene imas arbitrazu i 100.% radkid ugovora i isplata u fulu.
Ovo meni LICI na situaciju kad smo osvoili kup, kad nas neide kupili dogovorili nema se para. Al cim sam ovo cuo otisao sam da provjetim skim igramo sledecu utakmicu kad gled cuda zeljko .
Onaj ist zeljko koji je radi 5 k maraka unistio derbi. Da se pitam nebi dao nijednu ulaznicu smradovims
TAKODJE NIJEDAN IGRAC NIJE PREDAO NA ARBITRAZU svi znamo 3 plate neisplacene imas arbitrazu i 100.% radkid ugovora i isplata u fulu.
Ovo meni LICI na situaciju kad smo osvoili kup, kad nas neide kupili dogovorili nema se para. Al cim sam ovo cuo otisao sam da provjetim skim igramo sledecu utakmicu kad gled cuda zeljko .
Onaj ist zeljko koji je radi 5 k maraka unistio derbi. Da se pitam nebi dao nijednu ulaznicu smradovims
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sve se nema a cokoladice, cipsevi i lizala se kupuju na benzinskoj kad se vracaju sa gostovanja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.