Onda posteno, svakako rasulo u grupi i u klubu, valja opet kakvu dominaciju odraditi kao laksi trening.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- tutankamon1905
- Kontakt:
I ja sam za trenutak to pomislio jer je bilo jedino logicno.LondonBlues je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:20Moja greška. Mislio sam da pišeš svom kolegi, jer je stvarno apsurd da navijač Borca prvi počne pričati o poštenju..
Usput da jos jednom kazem da je Ljubic u top 3 najgora golmana lige
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sta ce nam dati cijeli jug, nisu ludi da nas 3000 bude a njih 2000 na sjeveru .. zna udbaska ku ra va sta radi
Dali su nam 50% od prosječne posjete stadiona, sve 5 i uredno
Dali su nam 50% od prosječne posjete stadiona, sve 5 i uredno
Ne sumnjam da je klub uradio sve da udovolji zahtjevima gostiju, ali sigurnost svih na stadionu je na prvom mjestu i mora se poštovati mišljenje stručnjaka, u ovom slučaju statičara.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Je li bila ijedna utakmica ove sezone da ovi željini klaunovi nisu pravili cirkus oko karata, kapaciteta i sl.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bas vala, jer je posteno na Kosevo dati manje od 5% a na Grbavici vise od 5% , iako je 3 puta manji stadion na Grbavici..
Jako posteno od udbaske kur avele 1946
Svi koji misle da je ovo posteno, nabiyem na obrezanka15
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 03 dec 2025, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li snimke iz tunela ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Meni je ok što su nam dali 50% karata od svoje prosječne posjete. Ne ide da daju više od toga jer bi onda naših navijača bilo više nego njihovih.
Pa po trenutnoj posjeti najbolje bi bilo da budu domaćini u trening centru NSBiH u Zenici.
Mislim ne bi im bio prvi put.
Svakako će biti više vaših navijača, ne znam zašto se bunite oko broja ulaznica, kad je apsulutno svejedno da li će to biti 1.500 ili 7.000.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Stadion prima 30 milja,koliko je 5% od toga?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Još jedan pokazatelj koliko je Grbavica neuslovna za odigravanje većih utakmica. Od njive od terena, pa do prljavih, posranih stolica i raspalih toaleta. Kulminacija svega toga da taj stadion ne može normalno ugostiti gostujuće navijače bez nekih izmjena i zajebancija. Slučaj za građevinsku inspekciju 
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma je li istina da ovaj Bojac od timova iz Sumske nije izgubio ni boda vec dvije-tri sezone? 
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ovo je apsolutni pobjednik na forumu sto se ogranicenosti kognitivnih i mentalnih kapaciteta tice.NeSamSafetee je napisao/la: ↑03 dec 2025, 16:28Još jedan pokazatelj koliko je Grbavica neuslovna za odigravanje većih utakmica. Od njive od terena, pa do prljavih, posranih stolica i raspalih toaleta. Kulminacija svega toga da taj stadion ne može normalno ugostiti gostujuće navijače bez nekih izmjena i zajebancija. Slučaj za građevinsku inspekciju![]()
Niko se ne buni na karte, vec sto krse zakon, a objava se napisala jer je tri dana do derbija niko nema nikakve informacije.
Fk Željezničar.
NijeNerminFatic je napisao/la: ↑03 dec 2025, 16:29Ma je li istina da ovaj Bojac od timova iz Sumske nije izgubio ni boda vec dvije-tri sezone?![]()
Boga ti jel istina da uz kupovinu ulaznice za utakmicu dobijate i cjepivo protiv bjesnila (protiv ujeda lisica) ?NeSamSafetee je napisao/la: ↑03 dec 2025, 16:28Još jedan pokazatelj koliko je Grbavica neuslovna za odigravanje većih utakmica. Od njive od terena, pa do prljavih, posranih stolica i raspalih toaleta. Kulminacija svega toga da taj stadion ne može normalno ugostiti gostujuće navijače bez nekih izmjena i zajebancija. Slučaj za građevinsku inspekciju![]()
Nikad nije dokazao ni ovakve maloumnosti nekim snimkom, a da postavi snimke iz tunelaPostao/la Balorda » 07 maj 2023, 21:21
Samo da ostane zabilježeno:
U Zenici je skandirano o Markalama.
Na Grbavici je skandirano ratnom zločincu Slobodanu Praljku.
Toliko o tome.
Nemojte nam Balordu dirati. Šta treba da opet nestane sa foruma pa da se nemamo kome smijati.
Trenutno korisnika/ca: dariolovrinovic00, Hajdeee, misstianopenaldo i 12 gostiju.