Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)

BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
evo on bi mogao igrati kad nam fali Berberović ili da igra umjesto njega...
http://****/arhiva/2009/06/17/2215094
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se. Bio je Mujdza jednom na okupljanju A repke dok je Muzurovic bio selektor ali nije imao pravo da igra za nas zbog ranijih nastupa za U-21 Hrvatske. Sada nebi trebalo biti problema oko toga. Ciro ga dobro poznaje jer ga je trenirao u Zagrebu. Moze igrati po cijeloj desnoj stranianlayan je napisao/la:evo on bi mogao igrati kad nam fali Berberović ili da igra umjesto njega...
Hajde prvo da vidimo hoćel biti standardan u Njemačkoj.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Slažem seVanBasten je napisao/la:Hajde prvo da vidimo hoćel biti standardan u Njemačkoj.

SAMO ŽELJO
- bosanac723
- Kontakt:
Huseinovic dobar fudbaler, u mozgu prolupo, mali nebio bio u WB da nezna igrat, al' vuce stvari na svoj strani, i treba da shvati niko nece trpit njegovo sran*e. Za mujdzu, da bog da zaigrao za BIH repku, al' kao sto je vec navedeno, nek se dokaze u BL. Freiburg zavrsava 10-13 mjesto 09-10 sezoniSINE je napisao/la:Slažem seVanBasten je napisao/la:Hajde prvo da vidimo hoćel biti standardan u Njemačkoj.da nebude kao i sa Huseinovićem
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
desnog beka može igrati i S.Smajic. Ovog ljeta on napušta Dender koji je ispao, a lista klubova koji se interesuju
za njega: Lokeren, Utrecht, Groningen, Minhen 1860 i Twente. Jedino što je ono sitan pa bi ga krupniji igrači na krilu jeli. Uglavnom bitno je da ima konkurencije i izbora na svim pozicijama, da se ne desi da nam Topić igra desnog beka
za njega: Lokeren, Utrecht, Groningen, Minhen 1860 i Twente. Jedino što je ono sitan pa bi ga krupniji igrači na krilu jeli. Uglavnom bitno je da ima konkurencije i izbora na svim pozicijama, da se ne desi da nam Topić igra desnog beka
Mehmedovic iz Unirea URZICENI iz Rumunije je extra stoper. Cak je kapiten ekipe. Gledao sam 5-6 utakmica ove sezone a i prosle sezone utakmice koje su igrali u kupu UEFA (ispali od Hamburga). Osvojili su prvenstvo i igrat ce direktno ligu prvaka (grupna faza). Momak je visok, brz i jak a cinjenica da tu ekipu trenira i vodi proslavljeni Dan Petrescu govori dosta o izboru Mehmedovica za prvog stopera i kapitena. Jedini problem je oko drzavljanstva jer je momak Sandzaklija ali ne bi me cudilo da mozda ima i BiH papire kao mnogi iz tog kraja. Osim toga papiri se mogu zavrsiti a takav stoper nam treba. Vjerujte jedino je mozda Spahic bolji od njega, za ostale stopere koje imamo je doktor.
pa covjek da ima kvalitet za repku hrvati bi njeg zgrabili...zasto uvijek da kupimo otpadke sa ovih prostora dok nam prvoklasni igraci igraju gdje vise ne......ev mislim da bar sad imamo repku ako ne i kvalitetniju od hrvatske pa kad mujdza ne godi njima sto bi onda nama..calcio je napisao/la:Slazem se. Bio je Mujdza jednom na okupljanju A repke dok je Muzurovic bio selektor ali nije imao pravo da igra za nas zbog ranijih nastupa za U-21 Hrvatske. Sada nebi trebalo biti problema oko toga. Ciro ga dobro poznaje jer ga je trenirao u Zagrebu. Moze igrati po cijeloj desnoj stranianlayan je napisao/la:evo on bi mogao igrati kad nam fali Berberović ili da igra umjesto njega...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
ma poso je to mislis da se ciri pegla sa tim...ima on preceg posla da Bog da da pozove i ove sto ih novinari forsiraju...badboy je napisao/la:Mehmedovic iz Unirea URZICENI iz Rumunije je extra stoper. Cak je kapiten ekipe. Gledao sam 5-6 utakmica ove sezone a i prosle sezone utakmice koje su igrali u kupu UEFA (ispali od Hamburga). Osvojili su prvenstvo i igrat ce direktno ligu prvaka (grupna faza). Momak je visok, brz i jak a cinjenica da tu ekipu trenira i vodi proslavljeni Dan Petrescu govori dosta o izboru Mehmedovica za prvog stopera i kapitena. Jedini problem je oko drzavljanstva jer je momak Sandzaklija ali ne bi me cudilo da mozda ima i BiH papire kao mnogi iz tog kraja. Osim toga papiri se mogu zavrsiti a takav stoper nam treba. Vjerujte jedino je mozda Spahic bolji od njega, za ostale stopere koje imamo je doktor.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ako je probao Zrnanovića, neka proba i Rogulja ( Slaven Belupo ), Đokića ( Javor ) i Mehmedovića...nick je napisao/la:ma poso je to mislis da se ciri pegla sa tim...ima on preceg posla da Bog da da pozove i ove sto ih novinari forsiraju...badboy je napisao/la:Mehmedovic iz Unirea URZICENI iz Rumunije je extra stoper. Cak je kapiten ekipe. Gledao sam 5-6 utakmica ove sezone a i prosle sezone utakmice koje su igrali u kupu UEFA (ispali od Hamburga). Osvojili su prvenstvo i igrat ce direktno ligu prvaka (grupna faza). Momak je visok, brz i jak a cinjenica da tu ekipu trenira i vodi proslavljeni Dan Petrescu govori dosta o izboru Mehmedovica za prvog stopera i kapitena. Jedini problem je oko drzavljanstva jer je momak Sandzaklija ali ne bi me cudilo da mozda ima i BiH papire kao mnogi iz tog kraja. Osim toga papiri se mogu zavrsiti a takav stoper nam treba. Vjerujte jedino je mozda Spahic bolji od njega, za ostale stopere koje imamo je doktor.
Evo o njemu:badboy je napisao/la:Mehmedovic iz Unirea URZICENI iz Rumunije je extra stoper. Cak je kapiten ekipe. Gledao sam 5-6 utakmica ove sezone a i prosle sezone utakmice koje su igrali u kupu UEFA (ispali od Hamburga). Osvojili su prvenstvo i igrat ce direktno ligu prvaka (grupna faza). Momak je visok, brz i jak a cinjenica da tu ekipu trenira i vodi proslavljeni Dan Petrescu govori dosta o izboru Mehmedovica za prvog stopera i kapitena. Jedini problem je oko drzavljanstva jer je momak Sandzaklija ali ne bi me cudilo da mozda ima i BiH papire kao mnogi iz tog kraja. Osim toga papiri se mogu zavrsiti a takav stoper nam treba. Vjerujte jedino je mozda Spahic bolji od njega, za ostale stopere koje imamo je doktor.
Ersin Mehmedović (born May 10, 1981 in Novi Pazar) is a Serbian football player, who is currently under contract with Romanian team Unirea Urziceni.
The defender was bought by the Liga 1 club FCU Politehnica Timişoara during the winter break of 2005 from Belgian side KAA Gent. He was then loaned out to FC Naţional Bucureşti for the whole 2005/06 season. He returned to "Poli" when his loan ended. Despite earning himself a first team slot with Sorin Cârţu as manager, he was later dropped out of the squad and subsequently transferred to Unirea Urziceni in the summer of 2007.
Igrao za:
FK Remont Čačak
K.A.A. Gent
KV Mechelen
K.A.A. Gent
FCU Politehnica Timişoara
→ FC Naţional Bucureşti (loan)
Unirea Urziceni
SAMO ŽELJO
lijepo to zvuci ali veruj mi da njemu menadjeri preporucuju igrace on ih proba ako valjaju ostavi ih ako ne valjaju noga im ali da on ide da vidi nekog zaboravi...eto otiso u mostar po papca i to je to.anlayan je napisao/la:ako je probao Zrnanovića, neka proba i Rogulja ( Slaven Belupo ), Đokića ( Javor ) i Mehmedovića...nick je napisao/la:ma poso je to mislis da se ciri pegla sa tim...ima on preceg posla da Bog da da pozove i ove sto ih novinari forsiraju...badboy je napisao/la:Mehmedovic iz Unirea URZICENI iz Rumunije je extra stoper. Cak je kapiten ekipe. Gledao sam 5-6 utakmica ove sezone a i prosle sezone utakmice koje su igrali u kupu UEFA (ispali od Hamburga). Osvojili su prvenstvo i igrat ce direktno ligu prvaka (grupna faza). Momak je visok, brz i jak a cinjenica da tu ekipu trenira i vodi proslavljeni Dan Petrescu govori dosta o izboru Mehmedovica za prvog stopera i kapitena. Jedini problem je oko drzavljanstva jer je momak Sandzaklija ali ne bi me cudilo da mozda ima i BiH papire kao mnogi iz tog kraja. Osim toga papiri se mogu zavrsiti a takav stoper nam treba. Vjerujte jedino je mozda Spahic bolji od njega, za ostale stopere koje imamo je doktor.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa nije nemoguce da ga Bilic zovne ako ga dobro krene u Bundesligi, ali imaju izmedju ostalih Corluku i Pranjica na njegovim pozicijama. to im je jaci dio ekipe, a kod nas je to slabiji dio ekipe. ako nas moze pojacati onda je dobrodosao, boli me briga za sve ostalo.zehro je napisao/la:pa covjek da ima kvalitet za repku hrvati bi njeg zgrabili...zasto uvijek da kupimo otpadke sa ovih prostora dok nam prvoklasni igraci igraju gdje vise ne......ev mislim da bar sad imamo repku ako ne i kvalitetniju od hrvatske pa kad mujdza ne godi njima sto bi onda nama..calcio je napisao/la:Slazem se. Bio je Mujdza jednom na okupljanju A repke dok je Muzurovic bio selektor ali nije imao pravo da igra za nas zbog ranijih nastupa za U-21 Hrvatske. Sada nebi trebalo biti problema oko toga. Ciro ga dobro poznaje jer ga je trenirao u Zagrebu. Moze igrati po cijeloj desnoj stranianlayan je napisao/la:evo on bi mogao igrati kad nam fali Berberović ili da igra umjesto njega...
SINE je napisao/la:Evo o njemu:badboy je napisao/la:Mehmedovic iz Unirea URZICENI iz Rumunije je extra stoper. Cak je kapiten ekipe. Gledao sam 5-6 utakmica ove sezone a i prosle sezone utakmice koje su igrali u kupu UEFA (ispali od Hamburga). Osvojili su prvenstvo i igrat ce direktno ligu prvaka (grupna faza). Momak je visok, brz i jak a cinjenica da tu ekipu trenira i vodi proslavljeni Dan Petrescu govori dosta o izboru Mehmedovica za prvog stopera i kapitena. Jedini problem je oko drzavljanstva jer je momak Sandzaklija ali ne bi me cudilo da mozda ima i BiH papire kao mnogi iz tog kraja. Osim toga papiri se mogu zavrsiti a takav stoper nam treba. Vjerujte jedino je mozda Spahic bolji od njega, za ostale stopere koje imamo je doktor.
Ersin Mehmedović (born May 10, 1981 in Novi Pazar) is a Serbian football player, who is currently under contract with Romanian team Unirea Urziceni.
The defender was bought by the Liga 1 club FCU Politehnica Timişoara during the winter break of 2005 from Belgian side KAA Gent. He was then loaned out to FC Naţional Bucureşti for the whole 2005/06 season. He returned to "Poli" when his loan ended. Despite earning himself a first team slot with Sorin Cârţu as manager, he was later dropped out of the squad and subsequently transferred to Unirea Urziceni in the summer of 2007.
Igrao za:
FK Remont Čačak
K.A.A. Gent
KV Mechelen
K.A.A. Gent
→ FC Naţional Bucureşti (loan)
Unirea Urziceni
Na Wikipediji pise da je Ersin Mehmedovic srpski igrac.

-
- Kontakt:
hrvati će uvijek dati prednost nekom svom rodjenom kockakstom nego došli,jos pogotovo kad tu imaju kvalitetne igrace,mujdzu bi zvali kad bi baš baš morali i kad ne bi ni u svojoj ligi mogli naći odgovarajućeg igrača......za njih će on uvijek biti bosanac.....al neka,sa posebnom pažnjom ću pratiti Freiburg naredne sezone,sjećam se jednog njegovog intervjua gdje je rekao da bi volio igrati za BiH i da žali zbog tog pravila i nemara saveza dok je bio mlađi...al nema više pravila pa ćemo vidjet!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Branislav Krunic je najbolji igrac Moskve ,vodece ekipe u ruskom prvenstvu.Sta hje sa njim.On je na sistemu toplo-hladno cini mi se.
BosnaE
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a jel zna ciro da Krunic uopste postoji?????newton_heath_lyr je napisao/la:Branislav Krunic je najbolji igrac Moskve ,vodece ekipe u ruskom prvenstvu.Sta hje sa njim.On je na sistemu toplo-hladno cini mi se.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Krunic je igrao protiv Bugarske u Zenici kad je Ciro tek postao selektora. Nakon toga, bio je pozvan za utakmice protiv Spanije i Estonije ali je grijao klupu. Poslje toga, Ciro ga vise nije zvao. Tvrdio je da Krunic nije ispunio zadatke i ocekivanje te da on jednostavno nema kvaliteta za reprezentaciju.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel zna ciro da Krunic uopste postoji?????newton_heath_lyr je napisao/la:Branislav Krunic je najbolji igrac Moskve ,vodece ekipe u ruskom prvenstvu.Sta hje sa njim.On je na sistemu toplo-hladno cini mi se.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 17 gostiju.