Ma eto,vidjecemo...imal kakvih konkretnijih tema?
Zvijezda..pobjeda..nista drugo..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma znam brate jbg...ko nas sta pita niko al et...sarajlija89 je napisao/la:Eh, ko da se mi pitamo..vidis sve i sam.Cirkus...
Ma eto,vidjecemo...imal kakvih konkretnijih tema?![]()
Zvijezda..pobjeda..nista drugo..
Vi bi trebali dovesti Ćiru umjesto MirzeDirk je napisao/la:Zvijezda je po meni ozbiljna ekipa cim je vodi jedan od najboljih trenera !
Nadam se da ce on biti nasljednik Mirze kad ova gnjida ode !
Ne spominji ciru dok uzima pare u kininkzvijezda je napisao/la:Vi bi trebali dovesti Ćiru umjesto MirzeDirk je napisao/la:Zvijezda je po meni ozbiljna ekipa cim je vodi jedan od najboljih trenera !
Nadam se da ce on biti nasljednik Mirze kad ova gnjida ode !
lafo dao ostavkuu i oni mu odbili ahhaha..pa sta oni misle mi glupi ahahhaha!!!Megamon je napisao/la:Govvno ostalo yebem li im pleme.Zar vrijedi ici na utakmice dok je ovo govvno na klupi ?
Mi smo tu i yebemo vam mame
al opet ste na 3 mjesto?? Znaci ipak ima on neki utjecaj tu u ekipi i kako citam ima te puno i povreda,,, ... nadam se da ce te se uskoro vratiti, jer sto jaci Sarajevo jaca liga..UPS je napisao/la:Pa on je problem zato sto je nesposoban da bude trener i zato sto se sva njegova stucnost ogleda u uplitanju familije, jarana koji mu sve aminuju i mafijasa koji ga podrzavaju. Dakle, vise je ljudi u igri. I ovaj sadasnji predsjednik nije nista bolji od prethodnih. Sacuvao je sve parazite koji su decenijama tu, dozvolio mirzi da uvali jarane i familiju u klub.... pa da to barem daje neke rezultate ja bih rekao, pa hajde nek guraju, drugacije ne umiju ali jok jedan olimpic te rastura na tvom stadionu pred tvojom publikom a utakmice koje dolaze bice jos bolnije sigurno
Nada zadnja umireUPS je napisao/la:Ma nije stvar u 3. mjestu iako je veliko pitanje hoce li na kraju biti to 3. ili 4. mjesto. Problem je sto nema sistema u klubu, sve se jos uvijek radi mahalski. Ali, nacicemo mi ako bog da izlaz