FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako Adžem ima obraza, odmah sad će podnijeti neopozivu ostavku, ako ne, uprava treba da ga smijeni odmah danas.
-
itatabisine
- Kontakt:
Adžeme odlazi, danas vadi najkorisnijeg igraca i ubacuje Pejica umjesto njega, pa ovo je za otkaza ovaj bod je isti kao i poraz
Dino hoćemo te na Koševu na klupi
Vala mogao bi i Abdulahović među stative
Vala mogao bi i Abdulahović među stative
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
3:3 ili što bi rekao forumski stručnjak (bot-jedan od nikova čuvenog hulahopke) 7:3 za nas.
Najgori moguči ishod
Najgori moguči ishod
- akisarajevo92
- Kontakt:
16 kola, prvi nam bjezi 14 bodova a zona ispadanja bi mogla biti na 7 bodova kad zavrsi mec u Posusju
Adzeme
Adzeme
Don't believe the hype.
Jbg nece i nece, treba nam golgeter
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jointunija
- Kontakt:
Iz toplog doma tjeraju oni nekog,paščad.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ne volim sam sebe ponavljati, ali danas se potvrdilo sve što sam pisao poslije Borca. Adžem više ni dana ne može biti trener. Ako ostane Uprava je gora od Adžema. Dajte mi jedan primjer iz naše historije gdje je trener imao niz 1-2-4 i nije dobio otkaz. Jednostavno ova ekipa nije posložena kako treba, Adžem je ugasio mlade igrače, gura Hamzu Jaganjca koji je igrač na posudbi čak nije ni naš, ugasio Boljevića ponajboljeg igrača prošle sezone, fura neku diktaturu koju igrači ne yebu ni 2%. Izvini Ado, ali nije to to, idi u Bihać i tamo nastavi raditi. Što je najgora ova ekipa ima potencijal, ali je posložena katastrofalno, stručni štab nam je najlošija karika ubjedljivo.
Iza ovih riječi stojim pa makar deklasirali kone u derbiju, jer ja uopšte ne vidim da se ova ekipa može podići. Mi sve više i više tonemo, i igrom, i mentalno.
Iza ovih riječi stojim pa makar deklasirali kone u derbiju, jer ja uopšte ne vidim da se ova ekipa može podići. Mi sve više i više tonemo, i igrom, i mentalno.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ja nisam bio za to kad ste svi tjerali Adzema, al 5 utakmica i 2 boda ? Losa igra, bez ikakve discipline, dosta je bilo buraz. Adio
Kakav je to glup komentar? Utakmica radnim danom u 14:00h, ko može doći na to osim penzionera, studenata i neradnika? Jučer su svi bili.
Zamisli da ti lik poput Dzemketa omrzi fudbal da negledam vise svoj klub radi amatera.Ko je gledo nek malo opise tekmu vidim da su ova 2 antitalenta svasta ispromasivali.Idi u Gorazde tamo ces bit Lola.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pejic umjesto da suta, dodaje Boljevicu..
A o Jaganjcu i Rakicu, svaki komentar je suvisan.
Ima li iko da mi objasni kako njih dvojica zarađuju od fudbala? Iko??????
A o Jaganjcu i Rakicu, svaki komentar je suvisan.
Ima li iko da mi objasni kako njih dvojica zarađuju od fudbala? Iko??????
Voli raja jest **** prijatelju..
-
zeljovac21
- Kontakt:
zeljovac21 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 09:02Bolje boljevica da glumi spica nego ova dva parmaka naprijed sto igraju
- dubioza144
- Kontakt:
A znaci po tebi je ovo dobro
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Jeftin brate zato smo ga i doveli misleci da ce biti dvoljno iskusan, kvalitetan za nase lige
Treba nama prvo investitor, novi teren i tek onda igraci, trener..
Najlakse je sve otjerati, to mozemo svaki dan
Volio bih da udje taj investitor i to mi je trenutno najvaznije
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- WeekendOffender
- Kontakt:
U zadnjih 5 utakmica samo 2 boda, najmanje od svih ekipa u ligi, 7 postignutih - 10 primljenih golova, najvise primljenih golova i druga najgora gol razlika.
Curva Sud
Nisu oni jeftini, saberi, Obradov, Pejić, Rakić, Holanđani, Osmanović, oni što su na posudbama, sasvim dovoljno para od njihovih plata da dovedeš tri kvalitetna igrača, možeš tu dodati i Jaganjca. Nema igre, nikakvog poboljšanja, nema naše djece da dobiju priliku. Šta to ide u prilog da Adžem treba ostati trener. Ništa.
Može i Rakić
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Mi nismo fudbalski klub, mi se trenutno fokusiramo na izgradnju južne tribine. Rezultati su nam u drugom planu.
Momci izvinite, mi smo krivi što vam dajemo podršku!
Momci izvinite, mi smo krivi što vam dajemo podršku!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25 i 48 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)