Manijaci očitali lekciju igračima Željezničara nakon nastavka crnog niza, dali su im i jasne upute za derbi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trola druze.let3 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:19Hajd prestani se provaljivati.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:06Adzem izvukao maksimum od ispodprosječnih igraca.
Nemaju ljudi jednostavno kvalitet.
Ni najokorjeliji Adzemovci na temi Zelje ga vise ne brane.
Fk Željezničar.
- Threeplanetrees
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa da ih samo pusti na teren trebali bi dobit jednu od 5 cajnoslu.Pablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:32Trola druze.let3 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:19Hajd prestani se provaljivati.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:06Adzem izvukao maksimum od ispodprosječnih igraca.
Nemaju ljudi jednostavno kvalitet.
Ni najokorjeliji Adzemovci na temi Zelje ga vise ne brane.
Kad vicin zeleničmar onako pokrade svoje športske prijatelje sta ce tek sudije raditi protiv mrskoga Sarajeva
Kakav klaun
- Hrammm1921
- Kontakt:
Al kad se raspravljaju sa Nodijem
Svrshavalo se na Adema i Cimirota, i najavili ste da cete se prosetati ligom , jel tako bilo udbaska oyebino?
Vi nekoga ismijavate
a ta bordo kuya 
Svrshavalo se na Adema i Cimirota, i najavili ste da cete se prosetati ligom , jel tako bilo udbaska oyebino?
Vi nekoga ismijavate
Da ih je bilo vise sigurno bi i fizicki nasrnuli na igrace
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sto vazda govoris u mnozini, ja evo nikad nisam rekao da cemo se prosetati , jer mi , vi necemo se jos zadugo prosetati, pored zrinjskog i borca realno i ne zasluzujemo, a imate priliku u nedelju pa nas pobjedite leteci medvjedici.!Hrammm1921 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:03Al kad se raspravljaju sa Nodijem![]()
![]()
Vi nekoga ismijavatea ta bordo kuya
![]()
Kad ste na pocetku bili drugi a mi dole tako ste nas ismijavali ide lagano ispadanje, ovo im je zadnji voz itd, licno ti a pogledaj sada iza nas ste opet …..
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Jesu ovo igrace postrojili manijaci ili bh hooligans ne mogu da upratim?
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
U zivotu nisam vidio da je neko vise fulao sa napadackom pozicijom.Za Dangubica navodno nisu imali pare,Juricica odbili iako je bio voljan da se vrati po pricama,kapitena i najboljeg strijelca posalje na tribine jer mu je ukazao ne neke stvari sto on ne vidi.
Kao zamjene doveo Jaganjca,Koningsa sa 0 golova u posljednje 2 godine i Rakica koji je epska prevara.
Prvi derbi da ne moramo brinuti zbog Krpica,Lendrica,Adilovica,Bajica i slicno.Koga god da stavi znam da je krampa
Ne mogu se ni sa nasim napadom pohvaliti,nadam se da ce Adem izvesti neku magiju i uruciti Adzemu otkaz.Ove utakmice majstori rijesavaju.
Ako objektivno gledamo nikad sigurniji x 0-0
Kao zamjene doveo Jaganjca,Koningsa sa 0 golova u posljednje 2 godine i Rakica koji je epska prevara.
Prvi derbi da ne moramo brinuti zbog Krpica,Lendrica,Adilovica,Bajica i slicno.Koga god da stavi znam da je krampa
Ne mogu se ni sa nasim napadom pohvaliti,nadam se da ce Adem izvesti neku magiju i uruciti Adzemu otkaz.Ove utakmice majstori rijesavaju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo je sve što treba da znate o prosječnim posjetama na stadionima PLBiH.FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (2 : 3) 3 : 3
Datum: 04.12.2025 14:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 1800
Sudija: Aleksić Nemanja (Banja Luka)
A1: Zelenika Marko (Mostar) | A2: Ćehaja Mirza (Goražde)
Delegat: Ćerić Armin (Čapljina)
Posmatrač suđenja: Mujić Elvis (Banovići)
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Cuje se ekavica i onaj se dere kao yebem vam mamu bree. Znaci zemunci su tu, tako da najvjerovatnjje su ih manjejaci pokusali postrojitiOldTownDistrict je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:22Jesu ovo igrace postrojili manijaci ili bh hooligans ne mogu da upratim?
- Hrammm1921
- Kontakt:
KosevoZove je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:17Sto vazda govoris u mnozini, ja evo nikad nisam rekao da cemo se prosetati , jer mi , vi necemo se jos zadugo prosetati, pored zrinjskog i borca realno i ne zasluzujemo, a imate priliku u nedelju pa nas pobjedite leteci medvjedici.!Hrammm1921 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:03Al kad se raspravljaju sa Nodijem![]()
![]()
Vi nekoga ismijavatea ta bordo kuya
![]()
Kad ste na pocetku bili drugi a mi dole tako ste nas ismijavali ide lagano ispadanje, ovo im je zadnji voz itd, licno ti a pogledaj sada iza nas ste opet …..![]()
Iza vas smo opet ?
90% vas je govorilo da cete se prosetati , poslije Adema i Cimirota svrshavali
Ajde sad sve jufkice
- luckystrike
- Kontakt:
Lopovi u savezu od vrha do dna.Zutti je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:39Ovo je sve što treba da znate o prosječnim posjetama na stadionima PLBiH.FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (2 : 3) 3 : 3
Datum: 04.12.2025 14:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 1800
Sudija: Aleksić Nemanja (Banja Luka)
A1: Zelenika Marko (Mostar) | A2: Ćehaja Mirza (Goražde)
Delegat: Ćerić Armin (Čapljina)
Posmatrač suđenja: Mujić Elvis (Banovići)
Ako nije bilo danas 6500 evo glave.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jel moguce da za posjetu sad nesto pricaju
Ne racunaju kaze ono sinoc 4-5milja , samo ovo danas
Ne racunaju kaze ono sinoc 4-5milja , samo ovo danas
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ja mogu razumjet sto nisu htjeli Juricica. Mislim strasno igra, ali govorimo o frajeru koji je ligamente kidao 4 puta ili koliko vec. Ne bi ga ni ja potpisao. Ali ne razumijem zasto dovesti 5 nekakvih nikakvih spiceva. To oni svi zajedno jeftiniji od Dangubica mozda? Krpic i dan danas bolji od svih drugih spiceva koje imaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:24U zivotu nisam vidio da je neko vise fulao sa napadackom pozicijom.Za Dangubica navodno nisu imali pare,Juricica odbili iako je bio voljan da se vrati po pricama,kapitena i najboljeg strijelca posalje na tribine jer mu je ukazao ne neke stvari sto on ne vidi.
Hahah pa eto pise polovnjak i na prvom postu
Nazalost imao sam puno veca ocekivanja od njega, a on losiji napadac nego u21 Jaganjac i Rakic
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 dec 2025, 20:10, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.