AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nemoj zajeb nije Jasar uopste toliko los koliko kritikujes. Sasvim solidno je odigrao ovo pol koje niko bas nije uradio nesto wau. Puno se krece , nudi se, od njega pocinje sve bas onako kao i Luka. Pa sam Luka je protiv lazia u subotu u prvom poluvremenu imao 4 bas ogromne greske.
Bice jasar dobra kupovina.
Činjenica da jasar nije nesto odigrao al ko jest. Generalno losa tekma. Treba mu dat šanse nakon tolike pauze. De vinter i Stupidman su bas loši.
Il Club più titolato al mondo!
Misljenja sam da su on i De Winter prodali najvise lopti u ovom 1 poluvremenu. To da niko nije odigrao nesto wow stoji, ali eto mozda sto se puno i ocekuje od njeg, pa neki vid kritike se mora uputitironaldo99 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:57Nemoj zajeb nije Jasar uopste toliko los koliko kritikujes. Sasvim solidno je odigrao ovo pol koje niko bas nije uradio nesto wau. Puno se krece , nudi se, od njega pocinje sve bas onako kao i Luka. Pa sam Luka je protiv lazia u subotu u prvom poluvremenu imao 4 bas ogromne greske.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Klasični Alegrijevski haramball, s tim da ni Lazio nije puno bolji. 
Nisam doduše ni očekivao nešto drugačije kad pogledaš lineup, skoro pola tima izmjenjeno plus jedan ofanzivac naprijed. Kao da nije dovoljno igrati 352, pa hajde izvadi i tog jednog napadača nuštrb Rubena.
Jašar izgleda čak i dobro s obzirom da tehnički nije igrao pola godine niti je imao vremena za ikakvu adaptaciju. S druge strane mi je Winter meh, previše nesiguran.
Generalno niko ne odskače večeras, ali se treba reći da se slijede trenerove zamisli i da tu kolektivno jesu uradili dobar posao.
Nisam doduše ni očekivao nešto drugačije kad pogledaš lineup, skoro pola tima izmjenjeno plus jedan ofanzivac naprijed. Kao da nije dovoljno igrati 352, pa hajde izvadi i tog jednog napadača nuštrb Rubena.
Jašar izgleda čak i dobro s obzirom da tehnički nije igrao pola godine niti je imao vremena za ikakvu adaptaciju. S druge strane mi je Winter meh, previše nesiguran.
Generalno niko ne odskače večeras, ali se treba reći da se slijede trenerove zamisli i da tu kolektivno jesu uradili dobar posao.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
De Winter i Jashari uz Estupinana i jesi prodali najviše lopti ali jedini su pokušavali uputiti koju loptu prema naprijed. Problem je to što je sve i jedna ta lopta bila netačno upućena.
-
celikmilan
- Kontakt:
Loftus-Cheek sa 2 i Leao sa 7 metara fulaju praznu mrežu.
- muha milanez
- Kontakt:
Zato kazna ide, doduše nije korner trebao dosuditi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Najveca glupoat da ne mogu gledati VAR kod ovog kornera, iako je doveo do gola..fuuuuj
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
celikmilan
- Kontakt:
Igrač koji je davno trebao dobiti crveni daje gol iz kornera koji nije trebao biti potpuno neometan ostavljen sam od strane De Wintera uz Nkunkua koji je stajao besposlen u 16-cu. FUJ.
Katastrofa lose. Ne igras LP i ovako ispadnes iz Kupa. Svima odbiti po platu. Max ocigledno precijenio se, pa poceo utakmicu kako je poceo.
Da ne udje Pulisic ne bi imali postenog udarca na gol......
Da ne udje Pulisic ne bi imali postenog udarca na gol......
- Beduin
- Kontakt:
Fuj utakmica, odvratna za gledati. Prema naprijed toliko anemicni, ali i ocekivano jer su nam svi veznjaci u rosteru na VI sa tehnikom i ofanzivnim karakteristikama. Uz to imamo i smijesne wing bekove od kojih ova formacija ponajvise zavisi, dobijemo ovakve partije gdje jedna greska odluci utakmicu.
Meni ne pada tesko poraz, koliko ovako losa igra. Prvenstvo mi je daleko bitnije, imamo sad utakmice 1x sedmicno i nema opravdanja i cuvanja igraca.
Meni ne pada tesko poraz, koliko ovako losa igra. Prvenstvo mi je daleko bitnije, imamo sad utakmice 1x sedmicno i nema opravdanja i cuvanja igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eto, ode i jedina obaveza pored lige. Sad nema izgovora osim ići na skudeto.
Previše se zaigrao sa rotacijama i sa čak pet izmjena, kao da je coppa stavljena u drugi plan. Što je greška u startu jer svakako nisu imali obaveza u Evropi i ne vidim razloga zašto je bilo potrebe išta mjenjati osim Modrića kojem stvarno jest trebao odmor.
Opet ni Lazio nije odigrao ništa bolje, jedina razlika je taj jedan gol kao produkt prvenstveno loše organizacije kod prekida.
Previše se zaigrao sa rotacijama i sa čak pet izmjena, kao da je coppa stavljena u drugi plan. Što je greška u startu jer svakako nisu imali obaveza u Evropi i ne vidim razloga zašto je bilo potrebe išta mjenjati osim Modrića kojem stvarno jest trebao odmor.
Opet ni Lazio nije odigrao ništa bolje, jedina razlika je taj jedan gol kao produkt prvenstveno loše organizacije kod prekida.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sreca pa sam zaspao prije pocetka drugog poluvremwna
.
Meni iskreno nije zao sto smo ispali iz kupa. Ova godina je svakako samo bitna da budemo u top4, a ako se pruzi prilika za nesto vise treba se potuci.
Al nekako sve mirise na Napoli prosle sezone, nisu igrali europu, ispali odmah iz kupa i svi znamo kako zavrsi liga
Meni iskreno nije zao sto smo ispali iz kupa. Ova godina je svakako samo bitna da budemo u top4, a ako se pruzi prilika za nesto vise treba se potuci.
Al nekako sve mirise na Napoli prosle sezone, nisu igrali europu, ispali odmah iz kupa i svi znamo kako zavrsi liga
Haj barem sad ne trebamo nove igrače u januaru. Imamo dovoljno igraca da završimo sezonu. Jedino pokušat prodat Njkunjkunja i ovog Estubiana i stim novcem kupit napadača.
Jer Njkunjkunjku je jučer bio igrač manje. Nista ja nisam vidio od njega, al to je vec mjesecima.
Jer Njkunjkunjku je jučer bio igrač manje. Nista ja nisam vidio od njega, al to je vec mjesecima.
Loša igra, dodaj prvom do sebe taktika, nikakve inicijative. Očekivao sam od Rabiota da povuče loptu ali ništa. Ricci trčanje i to je to, Jashari kao nešto pokušava ali često ignorisan od ostalih igrača, Estupi onako, nije pravio gluposti koje radi, Salemakers odsječen, Pavlović standardno, Tomori isto, De Winter ništa posebno još hljeba pojesti da bi bio ozbiljan igrač. RLC igrao i to je to par pokušaja glavom, Leao njegovo kao malo se više trudio. Mike najbolji igrač na terenu, dati mu platu Leaoa
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nema mi smisla davati im ocjene kad su svi odigrali podjednako lose, osima Mikea niko ne zasluzije prolaznu ocjenu.
A ne mozes reci brate da ti nije zao sto smo ispali iz kupa. Igramo samo ligu i moralo se gurati u kupu isto. Pogotovo sto u kupu nemas puno utakmica, ubaciti se pokoja i to je to. Maxu zamjerim sto je olako krenuo u mec dok su ovi bili sa najbolji 11.
Znam samo da bi se ovakva situacija jednom bivsem treneru itekako zamjerila
A ne mozes reci brate da ti nije zao sto smo ispali iz kupa. Igramo samo ligu i moralo se gurati u kupu isto. Pogotovo sto u kupu nemas puno utakmica, ubaciti se pokoja i to je to. Maxu zamjerim sto je olako krenuo u mec dok su ovi bili sa najbolji 11.
Znam samo da bi se ovakva situacija jednom bivsem treneru itekako zamjerila
A jbg meni iskreno i nije zao, jednostavno kup u italiji je uvijek bio bas u drugom ako ne i u trecem planu, pa su onda napravili da prvih 8 ekipa ceka do ove faze pa da kao bude malo zanimljivije, inace ih je dosta vec ispadalo u prvim kolima.
Elem, liga je puno vaznija ove godine, poraz neki je morao kad tad doci, ako je birati izmedju sinoc i naredne 2-3 tekme u ligi ja biram sinoc
.
Ima sad super kup nek tu zapnu jer tu klub moze neke pare uzeti , pa mozda nekome produze ugovor.
Majk se dosta poceo spominjati kao zamjena za Neuera u bayernu, ako ode ja bi rado da dovedu Svilara. I ove godine on je najbolji u italiji, a i za proslu je proglasen za najboljeg. Ili nek daju ovoj nasoj omladini sansu, mozda ima i bolji neki od donarumme.
Elem, liga je puno vaznija ove godine, poraz neki je morao kad tad doci, ako je birati izmedju sinoc i naredne 2-3 tekme u ligi ja biram sinoc
Ima sad super kup nek tu zapnu jer tu klub moze neke pare uzeti , pa mozda nekome produze ugovor.
Majk se dosta poceo spominjati kao zamjena za Neuera u bayernu, ako ode ja bi rado da dovedu Svilara. I ove godine on je najbolji u italiji, a i za proslu je proglasen za najboljeg. Ili nek daju ovoj nasoj omladini sansu, mozda ima i bolji neki od donarumme.
ova godina je fokus liga i mislim da niko ne zali za ispadanjem iz kupa. Mi jednostsvno moramo uci LP slijedece sezone, a ako se u Martu i Aprilu otvori mogucnost treba uzeti u titulu mada mislim da nemamo snage.
Igracki kadar je limitiran, vjerovatno odlazak Magniana i Lea na ljeto ce dosta toga promjeniti, nadam se cudu i da cemo vec sada na zimu dovesti 3-4 kvalitetna igraca za prvih 11 da se tim priprema za narednu sezonu koja ce biti jako teska.
Igracki kadar je limitiran, vjerovatno odlazak Magniana i Lea na ljeto ce dosta toga promjeniti, nadam se cudu i da cemo vec sada na zimu dovesti 3-4 kvalitetna igraca za prvih 11 da se tim priprema za narednu sezonu koja ce biti jako teska.
Ne znam bas da je iko ikada na zimu doveo 3-4 pojacanja za prvi tim. Zimski merkato je uvijek cudan, rijetko ko i pusta igrace tad. Ako se ukaze prilika za jednog dobrog igraca dobro i jes. Ovako tu se dovodi uglavom da se ima neka sirina u ekipi. Al otom potom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.