A bio dobar youtber...VensanKasel je napisao/la: ↑04 dec 2025, 22:49Yebo mater svoju KurtCaz , prodao se Izraelu za 7 hiljada
Koliko glup moraš biti , 2.1 milion pretplatnika i ti koristiš AI za thumbnail , kakav debil
Evo scene original
A gledaj mu thumbnail , yebo mu Izrael mrtve , kakav jad
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Čemu sarkazam ? Pa koji to radnik na gradjevinu ima platu ispod 2K ? Naravno da lupaju i subote. Pa pomoćni radnik ne radi ispod 80 maraka, nema šanse.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:25Jasko neki dan napisa da ovi na gradjevini imaju 2 milje platu. Onda vjerovatno i u Bingu imaju minimalno 2 milje. Vidis da raja masovno daje otkaze u drzavnoj sluzbi i prelaze kod privatnika. Logicno kad im je u Bingu duplo veca plata, a cesu jaja po cijeli dan...feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:20Naletih na neke komentare na fb i ljudi masovno pisu da treba stela za posao u Bingu![]()
Zar to nije rezervisano samo za budzet
I gdje to na svijetu ima da kasirka i radnik u trgovini imaju istu platu kao radnik na gradjevini ?
- VensanKasel
- Kontakt:
Džaba , Izrael kad te zovne nema ne mogu , moraš ...L-Train je napisao/la: ↑04 dec 2025, 22:55A bio dobar youtber...VensanKasel je napisao/la: ↑04 dec 2025, 22:49Yebo mater svoju KurtCaz , prodao se Izraelu za 7 hiljada
Koliko glup moraš biti , 2.1 milion pretplatnika i ti koristiš AI za thumbnail , kakav debil
Evo scene original
A gledaj mu thumbnail , yebo mu Izrael mrtve , kakav jad
![]()
Baš me interesuje šta će reći , ali ovo je toliko jadno da sam u šoku ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nevjerovatno da ljudi klosare umjesto da ganjaju karijeru i kesovinu kao ja. Zato ovakvi piju Stellu dok ja prosipam Dom Perignon po talijankama trenutno.
malo s tobom, malo sa njom! 
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovu dnevnicu od 80 KM imaju ovi sto rade na crno. Pa kad slomi nogu, nema platu od firme i nema bolovanje. Pa mu skupljaju po mahali da prezivi.jasmin10 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 22:59Čemu sarkazam ? Pa koji to radnik na gradjevinu ima platu ispod 2K ? Naravno da lupaju i subote. Pa pomoćni radnik ne radi ispod 80 maraka, nema šanse.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:25Jasko neki dan napisa da ovi na gradjevini imaju 2 milje platu. Onda vjerovatno i u Bingu imaju minimalno 2 milje. Vidis da raja masovno daje otkaze u drzavnoj sluzbi i prelaze kod privatnika. Logicno kad im je u Bingu duplo veca plata, a cesu jaja po cijeli dan...feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:20Naletih na neke komentare na fb i ljudi masovno pisu da treba stela za posao u Bingu![]()
Zar to nije rezervisano samo za budzet
I gdje to na svijetu ima da kasirka i radnik u trgovini imaju istu platu kao radnik na gradjevini ?
Ovo sto si napisao 6 dana x 80 KM = 480 KM, mjesecno 1920 KM, to imaju ovi sto rade u firmama i sto im se uplacuju doprinosi. Tamam im dodje minimalac 1000 + 300 topli obrok, a ostatak ode na doprinose.
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
De malo pogledaj oglase za posao pa ces vidjeti da nisi u pravu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Daj Bože da je tako.
Težak je to posao, kolika god da je plata mala je.
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
zavisi je li remotekraljttbvb je napisao/la: ↑05 dec 2025, 11:23Daj Bože da je tako.
HP46 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 02:20Nevjerovatno da ljudi klosare umjesto da ganjaju karijeru i kesovinu kao ja. Zato ovakvi piju Stellu dok ja prosipam Dom Perignon po talijankama trenutno.![]()
Samo jako, Zuk!Helez nakon uvreda i kritika: Neću šutjeti, činjenice su na mojoj strani
Zeljana Zovko poluretardirana
- VensanKasel
- Kontakt:
E čuj pucnjava kod džamije , džuma i Almer pa ne ide nikako 
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sa utokom na dzumu.
Jesmo blentav narod.
kamo srece da nekad u zivotu prospes grasevinu po seljanki iz zivinica al tesko da ces i to dozivjeti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Toliko kesovine, a sam samcat. Nije u soldima sve.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Uslikaj bankovni izvod opet ovim fake milionerima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:02Uslikaj bankovni izvod opet ovim fake milionerima![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.