Manijak se nije dao, pa je pitar naye.bao...
Bježi u kućicu 301, eto šintora...
Manijak se nije dao, pa je pitar naye.bao...
Vico regrutuje i nove pušaće, eto likćeta pikćeta slijedeće sezone. Vicina igraćkica iz zence.
Ja bi to njima sabraoluckystrike je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:45Lopovi u savezu od vrha do dna.Zutti je napisao/la: ↑04 dec 2025, 19:39Ovo je sve što treba da znate o prosječnim posjetama na stadionima PLBiH.FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (2 : 3) 3 : 3
Datum: 04.12.2025 14:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 1800
Sudija: Aleksić Nemanja (Banja Luka)
A1: Zelenika Marko (Mostar) | A2: Ćehaja Mirza (Goražde)
Delegat: Ćerić Armin (Čapljina)
Posmatrač suđenja: Mujić Elvis (Banovići)
Ako nije bilo danas 6500 evo glave.
Vidiš, upravo o tome pričam. Svakim postom potvrđuješ moje tvrdnje.
S tim da "veliki Dinamo" ima 17-18 osvojenih titula u zadnjih 20 godina, a "mali Dinamo" daleko daleko manje i igra najgoru sezonu u historiji kluba.
Derbi je svakako izgubio na svojoj tezini onog dana
kada navijaci Sarajeva nisu mogli doci i bodriti svoje!
Dakle, neka jug bude prazan do konacne odluke! Tako je naj poštenije, ako gosp. Mirvic predje preko toga znači da mu dešavanja na Grbavici i ne odlazak
navijača ništa ne znači. U tom slučaju slijedi Bojkot.
Sinoc je bila sasvim ok posjeta
Za ovaj broj ljudi drugima govore da je loša posjeta. Nama najviše pa nadalje. Čim je njih šaka jada, onda je druga priča.
Vi ste mogli kod nas i dobili ste 500 karti, ali ste VI to odbili, tako da ta prica da niste mogli ne pije vode.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Razlozi zašto ne možemo ne bi trebali biti naš nego vaš problem.
Vi bi trebali da se pobrinete da stvorite uslove za goste.
Vi ste mogli. Dobili ste 5%. Ostatak stadiona je bio pun nasih navijaca i to samo clanovi kluba mogli kupiti kojih ima skoro 12k. Gurate tu pricu a znate da niste upravu. Da je kosevo vazda puno vasih navijaca pa bih i razumio, onako svakako jadno izgleda s par hiljada ljudi.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:43Vi ste mogli. Dobili ste 5%. Ostatak stadiona je bio pun nasih navijaca i to samo clanovi kluba mogli kupiti kojih ima skoro 12k. Gurate tu pricu a znate da niste upravu. Da je kosevo vazda puno vasih navijaca pa bih i razumio, onako svakako jadno izgleda s par hiljada ljudi.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Ko kaze da vi kod nas niste mogli?Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Mozda razmatraju procenat od karte kome koliko da ide.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, laszlo, zeljovolimte i 27 gostiju.