Premijer liga BiH - aktuelno

KarloIvandic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KarloIvandic » 05 dec 2025, 12:55

U zemun sad bujrum da vam ne bude dosadno kuci

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 05 dec 2025, 12:56

Ma nista znaci ide sledeci derbi na grbavici 675 karata i 30 maraka karta jer ce se staviti 15 maraka za clanove a 30 za ne clanove domaca trbina . Pa ako dodju svaka cast a to bi sve moglo se odraditi u skladu sa pravilima saveza. A ako im da nasa uprava ono standardno 12 - 13 posto odmah ce se trebati traziti smjena citave uprave i skupstine.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 05 dec 2025, 12:58

Pact1921 je napisao/la:
05 dec 2025, 12:56
Ma nista znaci ide sledeci derbi na grbavici 675 karata i 30 maraka karta jer ce se staviti 15 maraka za clanove a 30 za ne clanove domaca trbina . Pa ako dodju svaka cast a to bi sve moglo se odraditi u skladu sa pravilima saveza. A ako im da nasa uprava ono standardno 12 - 13 posto odmah ce se trebati traziti smjena citave uprave i skupstine.
Pa nek bude tako niko i ne treba da dolazi na neuslovan stadion.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 05 dec 2025, 12:59

Tempero je napisao/la:
05 dec 2025, 12:54
OldTownDistrict je napisao/la:
05 dec 2025, 12:40
Sarajevskigigant1921 je napisao/la:
05 dec 2025, 12:34
Kad dolazi Široki koji vam je ubio navijača cijena karte 10-15KM kad vam. Dolaze četnici a dobro mozete njima dati i besplatno jer vam je njihov general bio psiholog. Ali klubu iz svog grada da date cilju karte 20KM je jasno. Dajte da opet sarajevski derbi bude gledan u cijelome svijetu, dosta vise politike u sportu. **** TI POLITIKU!!!!!!
Alo general, koliko para je karta za ono prkno od zdenke gdje svake godine nagurate kao zivotinje ljude? Kolko kolko?
Cijena karte je ista kao i za tribinu sjever za domace navijace. Po pravilima, za jug na kosevu bi trebala biti cijena idneticna kao sjever vas, jer su iste tribine. Medjutim vi na derbiju stavite za clanove navodno jeftinije i svima pordajete po to cijeni. Nama bude veca. Nema problema. Samo sad ste pretjerali sa cijenom. Najskuplja tribina na stadionu da bude gostujuca.
Prosle sezone me izaslo gostovanje u zapadni mostar tu negdje sa ovom kartom za derbi . Gostovanje bilo 23 marke derbi 20 maraka ja jos zivim blize stadionu kosevu nego grbavici .

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 05 dec 2025, 12:59

Tempero je napisao/la:
05 dec 2025, 12:54
05 dec 2025, 12:40
Kad dolazi Široki koji vam je ubio navijača cijena karte 10-15KM kad vam. Dolaze četnici a dobro mozete njima dati i besplatno jer vam je njihov general bio psiholog. Ali klubu iz svog grada da date cilju karte 20KM je jasno. Dajte da opet sarajevski derbi bude gledan u cijelome svijetu, dosta vise politike u sportu. **** TI POLITIKU!!!!!!
Alo general, koliko para je karta za ono prkno od zdenke gdje svake godine nagurate kao zivotinje ljude? Kolko kolko?
Cijena karte je ista kao i za tribinu sjever za domace navijace. Po pravilima, za jug na kosevu bi trebala biti cijena idneticna kao sjever vas, jer su iste tribine. Medjutim vi na derbiju stavite za clanove navodno jeftinije i svima pordajete po to cijeni. Nama bude veca. Nema problema. Samo sad ste pretjerali sa cijenom. Najskuplja tribina na stadionu da bude gostujuca.
De bolan imas internet, google, istrazuj informisi se ne lupaj. Pogleda sta se radilo na grb. bog te pogledao ne lupaj.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 dec 2025, 12:59

Ne znam zasto navijaci manjeg sarajevskog kluba ovdje podrzavaju nepostivanje pravila? Pravila su jasna, 5% (sto ste vi i dobili PRVI PUT otkako ja pamtim, prije toga uvijek 15%), u slucaju da je tribina fizicki odvojena, pripada cijeli taj sektor odnosno tribina, u slucaju koseva to je cijeli jug.

Kada su u pitanju karte, takodjer se nije postupilo po pravilima, ne smiju se prodavati preko cijene koja je odredjena za domace navijace.

Vidite li u sta vam se klub pretvorio? Dajemo vam godinama 1500-2000 karata na trostruko manjem stadionu po cijenama kao i za nase navijace na toj istoj tribini. Vi nama godinama uskracujete karte nepostivajuci pravilnik i jos nam prodajete po cijenama 10-15-20 KM dok je sjever (identicna tribina) 5 do 8KM uvijek bio.

Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 05 dec 2025, 13:00

ovdje vise fukara ima nego navijaca . Cuj nemas 20km za klub koji volis

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 05 dec 2025, 13:00

slika

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 05 dec 2025, 13:01

05 dec 2025, 12:52
Ako zelis da znas istinu kreni od vremena el presidentea Zuje nk zeljeznicar. Od tada do danas derbi je u izmetu.
Opet ispravka krivog navoda:

Cirkus oko karata počeo je nijaz gracic vas genijalni predsjednik, koji vam je svojevremeno predlagao da idete u stečaj.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 05 dec 2025, 13:01

Manijakdokraja9 je napisao/la:
05 dec 2025, 12:59

Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?
Hahahhahahahahaha ne mogu vise :urnebes:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 dec 2025, 13:02

Bla bla bla 5% za 5% i sa kujama nikako drugacije. Kad vidim da levati podrzavaju ovo gadi mi se sto zive u ovom gradu, ako uopste zive tu.

Oprati se ne mozete, vi ste ckepi obicne i o derbiju s vama vise ne treba razgovarati. Godinama unazad ste ga rusili i okrenuti pricu vise ne mozete.

U trenutku izgradnje juga kada je kapacitet 11000 vi ste dobili 500 karata i to u situaciji koja se jako tesko bezbjedosno moze organizovati. Niste se udostojili odgovoriti i niste dosli, sad ovo radite i sta ko moze ovdje pripisati drugo nego strah jer one vam djece nema na CEBEPU.

I onda se nadje neko zaliti sto gostujuci navijsci putuju i ulaze u 30 izlaze u 70min, sto se vrsi represija i lazno otkazivsnje dolaska gostiju zbog kvazi radova na tribinama a sami spletkare i rade prevare u rangu stripova, kako i nastadose.

Herson

Post Postao/la Herson » 05 dec 2025, 13:04

Manijaci će biti smješteni na južnoj tribini stadiona Koševo, a zanimljivo da je, kako saznajemo, odluku o broju Željinih navijača na derbiju donio statičar. Poznato je da je stadion Koševo u posljednje vrijeme imao problema s održivosti tribina pa je statičar svojom metodikom procijenio tačan broj ljudi koji može prisustvovati južnoj tribini, a da bude osigurana sigurnost svih.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 dec 2025, 13:04

05 dec 2025, 13:01

Pa ti civilu nista konkretno NIKAD ne napises, samo govoris generalno kako mi vama nesto kao radimo, a nikakav dokaz nisi naveo. Ovdje je bila rasprava na forumu davno oko broja karata koje dobijete i prostora u koji vas smjestimo, okacio je momak sliku i izracunao vam da ima tacno onoliko stolica koliko karata dobijete, odnosno za nijansu vise. Plus da ne racunamo tampon zone, 40% kapaciteta ode dok se vama obezbjedi dolazak. Cigane

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 05 dec 2025, 13:05

KarloIvandic je napisao/la:
05 dec 2025, 13:00
ovdje vise fukara ima nego navijaca . Cuj nemas 20km za klub koji volis
Nije problem ovdje 20 maraka. Nego ovo je stvar principa . Ti njima dajes vjecito 15 posto karte bile dugo 8 maraka pa 10 evo sad su 12 jer je i domaci sjever 12 a svaku domacu utakmicu nama je sjever skoro pun pa nema razloga da bi mi smanjivali cijenu . A popusta se vec 20 godina haj zbog kluba . Ali pusti sad 20 maraka sledeci put ce biti 25 pa 30 itd. I na kraju dozivis da te bolje docekaju na drugom kraju drzave u prijedoru gdje se sa ljudima dogovoris za 2 minute nego ovi debili sa gradskog stadiona.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 dec 2025, 13:05

Kad je zadnji put neki nacvijac Sarajeva mogao otici na derbi na Grbavicu i normalno mogao gledati utakmicu?
Decenijama to nije moguce.
Sa druge strane, vasi navijaci su se komotno mogli smjestiti, zajedno sa svojom djecom i normalno gledati utakmicu.

Dok ne bude slucno na oba stadiona, do tad 5% i mirna Bosna.

Ovaj sto pominje "odvojena trbiina nama cijela pripada". Zar Sjever na Grbavici nije bio odvojen? Zar Jug nije odvojen? Nije bas da je stadion Grbavica ikad bio kompaktna cjelina.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 dec 2025, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 dec 2025, 13:05

Herson je napisao/la:
05 dec 2025, 13:04
Manijaci će biti smješteni na južnoj tribini stadiona Koševo, a zanimljivo da je, kako saznajemo, odluku o broju Željinih navijača na derbiju donio statičar. Poznato je da je stadion Koševo u posljednje vrijeme imao problema s održivosti tribina pa je statičar svojom metodikom procijenio tačan broj ljudi koji može prisustvovati južnoj tribini, a da bude osigurana sigurnost svih.
Staticno smo ti u staroj pasaaa

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 dec 2025, 13:06

Mislis da njih to briga? Pa sutra da bira sjedili bi sa njima prije. Bez obraza.
Zadnja izmjena: Pablo11, dana/u 05 dec 2025, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fk Željezničar.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 dec 2025, 13:07

Evander je napisao/la:
05 dec 2025, 13:05
Kad je zadnji put neki nacvijac Sarajeva mogao otici na derbi na Grbavicu i normalno mogao gledati utakmicu?
Decenijama to nije moguce.
Sa druge strane, vasi navijaci su se komotno mogli smjestiti, zajedno sa svojom djecom i normalno gledati utakmicu.

Dok ne bude slucno na oba stadiona, do tad 5% i mirna Bosna.

Ovaj sto pominje "odvojena trbiina nama cijela pripada". Zar Sjever na Grbavici nije bio odvojen? Zar Jug nije odvojen? Nije bas da je stadion Grbavica ikad bio kompaktna cjelina.
Au druze nemoj se ljutit al ti si bas glup. Izvini.

Herson

Post Postao/la Herson » 05 dec 2025, 13:07

Orvel je napisao/la:
05 dec 2025, 13:05
Herson je napisao/la:
Staticno smo ti u staroj pasaaa
Ovakvima da se da cijela tribina i dio zapada? O čemu se radi ovdje?

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 05 dec 2025, 13:07

05 dec 2025, 13:01

Pa ti civilu nista konkretno NIKAD ne napises, samo govoris generalno kako mi vama nesto kao radimo, a nikakav dokaz nisi naveo. Ovdje je bila rasprava na forumu davno oko broja karata koje dobijete i prostora u koji vas smjestimo, okacio je momak sliku i izracunao vam da ima tacno onoliko stolica koliko karata dobijete, odnosno za nijansu vise. Plus da ne racunamo tampon zone, 40% kapaciteta ode dok se vama obezbjedi dolazak. Cigane
Sta imam konkretno pisati glupanu koji se prospe u dvije recenice. Sta imam pisati konretno nekome koji zivi mit od radnicke klase pa sve do ove teme derbi gdje ti je mit posebno istaknut. E cuj cigane hahaha

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, ristagrad, Venom i 11 gostiju.