Premijer liga BiH - aktuelno
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U zemun sad bujrum da vam ne bude dosadno kuci
Ma nista znaci ide sledeci derbi na grbavici 675 karata i 30 maraka karta jer ce se staviti 15 maraka za clanove a 30 za ne clanove domaca trbina . Pa ako dodju svaka cast a to bi sve moglo se odraditi u skladu sa pravilima saveza. A ako im da nasa uprava ono standardno 12 - 13 posto odmah ce se trebati traziti smjena citave uprave i skupstine.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pa nek bude tako niko i ne treba da dolazi na neuslovan stadion.Pact1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:56Ma nista znaci ide sledeci derbi na grbavici 675 karata i 30 maraka karta jer ce se staviti 15 maraka za clanove a 30 za ne clanove domaca trbina . Pa ako dodju svaka cast a to bi sve moglo se odraditi u skladu sa pravilima saveza. A ako im da nasa uprava ono standardno 12 - 13 posto odmah ce se trebati traziti smjena citave uprave i skupstine.
Prosle sezone me izaslo gostovanje u zapadni mostar tu negdje sa ovom kartom za derbi . Gostovanje bilo 23 marke derbi 20 maraka ja jos zivim blize stadionu kosevu nego grbavici .Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:54Cijena karte je ista kao i za tribinu sjever za domace navijace. Po pravilima, za jug na kosevu bi trebala biti cijena idneticna kao sjever vas, jer su iste tribine. Medjutim vi na derbiju stavite za clanove navodno jeftinije i svima pordajete po to cijeni. Nama bude veca. Nema problema. Samo sad ste pretjerali sa cijenom. Najskuplja tribina na stadionu da bude gostujuca.OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:40Alo general, koliko para je karta za ono prkno od zdenke gdje svake godine nagurate kao zivotinje ljude? Kolko kolko?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:34Kad dolazi Široki koji vam je ubio navijača cijena karte 10-15KM kad vam. Dolaze četnici a dobro mozete njima dati i besplatno jer vam je njihov general bio psiholog. Ali klubu iz svog grada da date cilju karte 20KM je jasno. Dajte da opet sarajevski derbi bude gledan u cijelome svijetu, dosta vise politike u sportu. **** TI POLITIKU!!!!!!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
De bolan imas internet, google, istrazuj informisi se ne lupaj. Pogleda sta se radilo na grb. bog te pogledao ne lupaj.Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:54Cijena karte je ista kao i za tribinu sjever za domace navijace. Po pravilima, za jug na kosevu bi trebala biti cijena idneticna kao sjever vas, jer su iste tribine. Medjutim vi na derbiju stavite za clanove navodno jeftinije i svima pordajete po to cijeni. Nama bude veca. Nema problema. Samo sad ste pretjerali sa cijenom. Najskuplja tribina na stadionu da bude gostujuca.OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:40Alo general, koliko para je karta za ono prkno od zdenke gdje svake godine nagurate kao zivotinje ljude? Kolko kolko?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:34Kad dolazi Široki koji vam je ubio navijača cijena karte 10-15KM kad vam. Dolaze četnici a dobro mozete njima dati i besplatno jer vam je njihov general bio psiholog. Ali klubu iz svog grada da date cilju karte 20KM je jasno. Dajte da opet sarajevski derbi bude gledan u cijelome svijetu, dosta vise politike u sportu. **** TI POLITIKU!!!!!!
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ne znam zasto navijaci manjeg sarajevskog kluba ovdje podrzavaju nepostivanje pravila? Pravila su jasna, 5% (sto ste vi i dobili PRVI PUT otkako ja pamtim, prije toga uvijek 15%), u slucaju da je tribina fizicki odvojena, pripada cijeli taj sektor odnosno tribina, u slucaju koseva to je cijeli jug.
Kada su u pitanju karte, takodjer se nije postupilo po pravilima, ne smiju se prodavati preko cijene koja je odredjena za domace navijace.
Vidite li u sta vam se klub pretvorio? Dajemo vam godinama 1500-2000 karata na trostruko manjem stadionu po cijenama kao i za nase navijace na toj istoj tribini. Vi nama godinama uskracujete karte nepostivajuci pravilnik i jos nam prodajete po cijenama 10-15-20 KM dok je sjever (identicna tribina) 5 do 8KM uvijek bio.
Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?
Kada su u pitanju karte, takodjer se nije postupilo po pravilima, ne smiju se prodavati preko cijene koja je odredjena za domace navijace.
Vidite li u sta vam se klub pretvorio? Dajemo vam godinama 1500-2000 karata na trostruko manjem stadionu po cijenama kao i za nase navijace na toj istoj tribini. Vi nama godinama uskracujete karte nepostivajuci pravilnik i jos nam prodajete po cijenama 10-15-20 KM dok je sjever (identicna tribina) 5 do 8KM uvijek bio.
Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ovdje vise fukara ima nego navijaca . Cuj nemas 20km za klub koji volis
Opet ispravka krivog navoda:OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:52Ako zelis da znas istinu kreni od vremena el presidentea Zuje nk zeljeznicar. Od tada do danas derbi je u izmetu.
Cirkus oko karata počeo je nijaz gracic vas genijalni predsjednik, koji vam je svojevremeno predlagao da idete u stečaj.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Hahahhahahahahaha ne mogu viseManijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:59
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Bla bla bla 5% za 5% i sa kujama nikako drugacije. Kad vidim da levati podrzavaju ovo gadi mi se sto zive u ovom gradu, ako uopste zive tu.
Oprati se ne mozete, vi ste ckepi obicne i o derbiju s vama vise ne treba razgovarati. Godinama unazad ste ga rusili i okrenuti pricu vise ne mozete.
U trenutku izgradnje juga kada je kapacitet 11000 vi ste dobili 500 karata i to u situaciji koja se jako tesko bezbjedosno moze organizovati. Niste se udostojili odgovoriti i niste dosli, sad ovo radite i sta ko moze ovdje pripisati drugo nego strah jer one vam djece nema na CEBEPU.
I onda se nadje neko zaliti sto gostujuci navijsci putuju i ulaze u 30 izlaze u 70min, sto se vrsi represija i lazno otkazivsnje dolaska gostiju zbog kvazi radova na tribinama a sami spletkare i rade prevare u rangu stripova, kako i nastadose.
Oprati se ne mozete, vi ste ckepi obicne i o derbiju s vama vise ne treba razgovarati. Godinama unazad ste ga rusili i okrenuti pricu vise ne mozete.
U trenutku izgradnje juga kada je kapacitet 11000 vi ste dobili 500 karata i to u situaciji koja se jako tesko bezbjedosno moze organizovati. Niste se udostojili odgovoriti i niste dosli, sad ovo radite i sta ko moze ovdje pripisati drugo nego strah jer one vam djece nema na CEBEPU.
I onda se nadje neko zaliti sto gostujuci navijsci putuju i ulaze u 30 izlaze u 70min, sto se vrsi represija i lazno otkazivsnje dolaska gostiju zbog kvazi radova na tribinama a sami spletkare i rade prevare u rangu stripova, kako i nastadose.
Manijaci će biti smješteni na južnoj tribini stadiona Koševo, a zanimljivo da je, kako saznajemo, odluku o broju Željinih navijača na derbiju donio statičar. Poznato je da je stadion Koševo u posljednje vrijeme imao problema s održivosti tribina pa je statičar svojom metodikom procijenio tačan broj ljudi koji može prisustvovati južnoj tribini, a da bude osigurana sigurnost svih.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Pa ti civilu nista konkretno NIKAD ne napises, samo govoris generalno kako mi vama nesto kao radimo, a nikakav dokaz nisi naveo. Ovdje je bila rasprava na forumu davno oko broja karata koje dobijete i prostora u koji vas smjestimo, okacio je momak sliku i izracunao vam da ima tacno onoliko stolica koliko karata dobijete, odnosno za nijansu vise. Plus da ne racunamo tampon zone, 40% kapaciteta ode dok se vama obezbjedi dolazak. CiganeOldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:01Hahahhahahahahaha ne mogu viseManijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:59
Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?![]()
Nije problem ovdje 20 maraka. Nego ovo je stvar principa . Ti njima dajes vjecito 15 posto karte bile dugo 8 maraka pa 10 evo sad su 12 jer je i domaci sjever 12 a svaku domacu utakmicu nama je sjever skoro pun pa nema razloga da bi mi smanjivali cijenu . A popusta se vec 20 godina haj zbog kluba . Ali pusti sad 20 maraka sledeci put ce biti 25 pa 30 itd. I na kraju dozivis da te bolje docekaju na drugom kraju drzave u prijedoru gdje se sa ljudima dogovoris za 2 minute nego ovi debili sa gradskog stadiona.KarloIvandic je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:00ovdje vise fukara ima nego navijaca . Cuj nemas 20km za klub koji volis
Kad je zadnji put neki nacvijac Sarajeva mogao otici na derbi na Grbavicu i normalno mogao gledati utakmicu?
Decenijama to nije moguce.
Sa druge strane, vasi navijaci su se komotno mogli smjestiti, zajedno sa svojom djecom i normalno gledati utakmicu.
Dok ne bude slucno na oba stadiona, do tad 5% i mirna Bosna.
Ovaj sto pominje "odvojena trbiina nama cijela pripada". Zar Sjever na Grbavici nije bio odvojen? Zar Jug nije odvojen? Nije bas da je stadion Grbavica ikad bio kompaktna cjelina.
Sa druge strane, vasi navijaci su se komotno mogli smjestiti, zajedno sa svojom djecom i normalno gledati utakmicu.
Ovaj sto pominje "odvojena trbiina nama cijela pripada". Zar Sjever na Grbavici nije bio odvojen? Zar Jug nije odvojen? Nije bas da je stadion Grbavica ikad bio kompaktna cjelina.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 dec 2025, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Staticno smo ti u staroj pasaaaHerson je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:04Manijaci će biti smješteni na južnoj tribini stadiona Koševo, a zanimljivo da je, kako saznajemo, odluku o broju Željinih navijača na derbiju donio statičar. Poznato je da je stadion Koševo u posljednje vrijeme imao problema s održivosti tribina pa je statičar svojom metodikom procijenio tačan broj ljudi koji može prisustvovati južnoj tribini, a da bude osigurana sigurnost svih.
Mislis da njih to briga? Pa sutra da bira sjedili bi sa njima prije. Bez obraza.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:34Kad dolazi Široki koji vam je ubio navijača cijena karte 10-15KM kad vam. Dolaze četnici a dobro mozete njima dati i besplatno jer vam je njihov general bio psiholog. Ali klubu iz svog grada da date cilju karte 20KM je jasno. Dajte da opet sarajevski derbi bude gledan u cijelome svijetu, dosta vise politike u sportu. **** TI POLITIKU!!!!!!
Zadnja izmjena: Pablo11, dana/u 05 dec 2025, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fk Željezničar.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Au druze nemoj se ljutit al ti si bas glup. Izvini.Evander je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:05Kad je zadnji put neki nacvijac Sarajeva mogao otici na derbi na Grbavicu i normalno mogao gledati utakmicu?
Ovakvima da se da cijela tribina i dio zapada? O čemu se radi ovdje?Orvel je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:05Staticno smo ti u staroj pasaaaHerson je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:04Manijaci će biti smješteni na južnoj tribini stadiona Koševo, a zanimljivo da je, kako saznajemo, odluku o broju Željinih navijača na derbiju donio statičar. Poznato je da je stadion Koševo u posljednje vrijeme imao problema s održivosti tribina pa je statičar svojom metodikom procijenio tačan broj ljudi koji može prisustvovati južnoj tribini, a da bude osigurana sigurnost svih.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sta imam konkretno pisati glupanu koji se prospe u dvije recenice. Sta imam pisati konretno nekome koji zivi mit od radnicke klase pa sve do ove teme derbi gdje ti je mit posebno istaknut. E cuj cigane hahahaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:04Pa ti civilu nista konkretno NIKAD ne napises, samo govoris generalno kako mi vama nesto kao radimo, a nikakav dokaz nisi naveo. Ovdje je bila rasprava na forumu davno oko broja karata koje dobijete i prostora u koji vas smjestimo, okacio je momak sliku i izracunao vam da ima tacno onoliko stolica koliko karata dobijete, odnosno za nijansu vise. Plus da ne racunamo tampon zone, 40% kapaciteta ode dok se vama obezbjedi dolazak. CiganeOldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:01Hahahhahahahahaha ne mogu viseManijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:59
Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?![]()
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, ristagrad, Venom i 11 gostiju.