26.03.2026. Vels - BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: 26.03.2026. Vels - BiH

Post Postao/la jasmin10 » 23 nov 2025, 23:34

Da je on neki veznjak pa da malo popusti i stručni stab. Ali lik je stoper i to u ovom trenutku rezervni. Tako da dok ne pojede **** nema povratka.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 23 nov 2025, 23:38

Ma ovo su plaćeni botovi da ga guraju u reprezentaciju, nema drugog objašnjenja. Odjednom članci o njemu, hrpu naloga na forumu samo o njemu pišu. A znamo otjerati Džeku, Pjanića, ne valja Ibišević, Begović, Višća, ne znam ko se više nije tjerao iz reprezentacije koji su i ljudske i igračke institucije za Amelom.

I sad se ovdje plače za njim...

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 24 nov 2025, 00:22

tuzlanskinacin je napisao/la:
22 nov 2025, 14:24
Anel ne trazi da ga se moli, vec samo da mu se obeca da je gotovo sa ponizavanjem i stvaranjem autoriteta na njemu, kojeg svakako nema zbog svojih postupaka.
Javi kalasnjikovu da je on taj koji mora molit i obecavat a ne obratno
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 dec 2025, 17:17

Ako svi budu zdravi (ako Bog da :mrgreen:):

Golmani : Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Štoperi : Muharemović, Katić, Barišić, Hadžikadunić, Radeljić
Bekovi : Kolašinac, Karić, Dedić, Malić, Gazibegović
Veznjaci : Tahirović, Šunjić, Gigović, Hadžiahmetović, Huseinbašić, Hasić
Krila : Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Omerović
Napadači : Džeko, Tabaković, Demirović

Mislim da je ovo najboljih 26 igrača koje možemo okupiti za baraž. Svaka pozicija poduplana, a i riješili bi se polovnjaka koji očigledno nemaju kvalitet za ovu reprezentaciju.

Vjerujem da će se riješiti situacija sa Huseinbašićem do baraža jer momak daje signale. Na njemu je sve. Gazibegović na zimu mijenja klub, te bi meni bio tu čisto kao backupbackupova jer može obe pozicije pokriti za ne do Bog. Radeljić kao lijevi štoper da bude klupa Tariku. Omerović nam treba kao 4. opcija s krila jer nije nemoguć scenario da Alajbeg, Bajrak i Memić u jednom trenutku skupa budu u rosteru. Hasić isto zaslužuje biti dio ovog tima jer je 10ka i taj profil igrača nemamo kako nema Hajradinovića.

Mujakić i Burnić po meni nisu kvalitet za reprezentacije. Baždar mora početi zabijati i igrati redovno.

Naravno da od ovog nema ništa jer će par Barbinih ljubimaca biti na spisku 100%.

M1k3y
Kontakt:

Post Postao/la M1k3y » 04 dec 2025, 19:19

CAGarfia je napisao/la:
04 dec 2025, 17:17
Ako svi budu zdravi (ako Bog da :mrgreen:):

Golmani : Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Štoperi : Muharemović, Katić, Barišić, Hadžikadunić, Radeljić
Bekovi : Kolašinac, Karić, Dedić, Malić, Gazibegović
Veznjaci : Tahirović, Šunjić, Gigović, Hadžiahmetović, Huseinbašić, Hasić
Krila : Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Omerović
Napadači : Džeko, Tabaković, Demirović

Mislim da je ovo najboljih 26 igrača koje možemo okupiti za baraž. Svaka pozicija poduplana, a i riješili bi se polovnjaka koji očigledno nemaju kvalitet za ovu reprezentaciju.

Vjerujem da će se riješiti situacija sa Huseinbašićem do baraža jer momak daje signale. Na njemu je sve. Gazibegović na zimu mijenja klub, te bi meni bio tu čisto kao backupbackupova jer može obe pozicije pokriti za ne do Bog. Radeljić kao lijevi štoper da bude klupa Tariku. Omerović nam treba kao 4. opcija s krila jer nije nemoguć scenario da Alajbeg, Bajrak i Memić u jednom trenutku skupa budu u rosteru. Hasić isto zaslužuje biti dio ovog tima jer je 10ka i taj profil igrača nemamo kako nema Hajradinovića.

Mujakić i Burnić po meni nisu kvalitet za reprezentacije. Baždar mora početi zabijati i igrati redovno.

Naravno da od ovog nema ništa jer će par Barbinih ljubimaca biti na spisku 100%.
Kad bi ovako bilo samo da svi budu zdravi i motivisani, nema ekipe iz baraza koju ne bi pobjedili

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 04 dec 2025, 19:40

Huseinbašić se neće vraćati u reprezentaciju dokle god su tu Barbarez i Spahić. Nije on otišao iz kampa zbog psihičkog stresa, nego su se desile druge stvari. Recimo ovako, kao Svabo jednostavno nije navikao na neprofesionalnog ponašanja u stručnom štabu i više mu se ne da trpi to sranje.
To što se sastaje s Esmirom je čisto prijateljska priča. Eindhoven je sat vremena od Kölna, a pored Düsseldorfa najbolje mjesto u blizini za shopping kad imaš slobodan dan. Gazibegović zanimljivo nije bio tu, ali dobro, ne mora svako sa svakim biti najbolji drug.
Jusuf će zimi najvjerovatnije na posudbu, Poljska, Hrvatska i Belgija su u igri po insajderskim informacijama iz Kölna.
Što se tiče Nejašmića, čujem da ima problema s papirima,
do sad očigledno još nije imao bh. Pasoš

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 dec 2025, 20:06

Joj sto ne mogu preseravanja.
Eto Huseinbasic SVABO nije navikao na neprofesionalno ponašanje u stručnom štabu (a zapravo nikada profesionalnije pripreme neki stručni stab nije provodio) i neće da trpi to sranje, ali eto Svabe Demirović, Kolasinac, Dedić i da ne nabrajam lagahno to trpe?!
Kao sad on neki profesionalac a njegovi saigraci koji su mašine za njega su neprofesionalni i glupi?!

Jedina istina jeste da se Huseinbasic u ovom slučaju ponio “neprofesionalno” i da je pobjegao s bojnog polja ostavivši saigrace na cjedilu, a kao razlog se navelo loše psihičko stanje dotičnog - rečeno “ustima” njegovih ljudi. Hajde sto je neprofesionalan, nego je po tvojoj priči i lažov veliki.
A zna se kako se inače tretiraju oni koji pobjegnu s bojnog polja i ostave saigrace na cjedilu. Jedino “psihički” razlog ga i može oprati za neke eventualne buduće akcije u dresu reprezentacije BiH.

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 04 dec 2025, 20:29

on je kulturološki i mentalno gotovo 100 % njemački odgojen. Nema vezu s Bosnom kao Dedić , Demirović ili Kolašinac (koji je od malih nogu bio uz reprezentaciju). Za Denisa je A-selekcija do sada bila više „nice to have“. To njegov potez ne čini ispravnim.
Frustracija zbog kadrovske politike, On se sad fokusirao na klupsku karijeru, a vjerojatno nije ni sanjao da ćemo se uopće ovako približiti plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Tada si je vjerojatno rekao: „****, to mi ne treba“

da li mi se sviđa što je otišao iz kampa, nikako ali mogu li to donekle razumjeti.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 05 dec 2025, 08:06

hansbosna je napisao/la:
04 dec 2025, 20:29
on je kulturološki i mentalno gotovo 100 % njemački odgojen. Nema vezu s Bosnom kao Dedić , Demirović ili Kolašinac (koji je od malih nogu bio uz reprezentaciju). Za Denisa je A-selekcija do sada bila više „nice to have“. To njegov potez ne čini ispravnim.
Frustracija zbog kadrovske politike, On se sad fokusirao na klupsku karijeru, a vjerojatno nije ni sanjao da ćemo se uopće ovako približiti plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Tada si je vjerojatno rekao: „****, to mi ne treba“

da li mi se sviđa što je otišao iz kampa, nikako ali mogu li to donekle razumjeti.
Ma ko ga yebe i njega i Anela, mentalni patuljci.

Benjo nas vodi na SP :bih:

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 05 dec 2025, 08:34

Edincapitano je napisao/la:
05 dec 2025, 08:06
hansbosna je napisao/la:
04 dec 2025, 20:29

Ma ko ga yebe i njega i Anela, mentalni patuljci.

Benjo nas vodi na SP :bih:
To i svinje mogu letjeti🦅

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 05 dec 2025, 08:49

hurem je napisao/la:
04 dec 2025, 20:06
Eto Huseinbasic SVABO nije navikao na neprofesionalno ponašanje u stručnom štabu (a zapravo nikada profesionalnije pripreme neki stručni stab nije provodio) i neće da trpi to sranje, ali eto Svabe Demirović, Kolasinac, Dedić i da ne nabrajam lagahno to trpe?!
Kao sad on neki profesionalac a njegovi saigraci koji su mašine za njega su neprofesionalni i glupi?!

Jedina istina jeste da se Huseinbasic u ovom slučaju ponio “neprofesionalno” i da je pobjegao s bojnog polja ostavivši saigrace na cjedilu, a kao razlog se navelo loše psihičko stanje dotičnog - rečeno “ustima” njegovih ljudi. Hajde sto je neprofesionalan, nego je po tvojoj priči i lažov veliki.
A zna se kako se inače tretiraju oni koji pobjegnu s bojnog polja i ostave saigrace na cjedilu. Jedino “psihički” razlog ga i može oprati za neke eventualne buduće akcije u dresu reprezentacije BiH.
+1

Momak se toliko umislio da je vjerovao da će igrati za Njemačku. Kad je shvatio da ga ljudi ignorišu, jer nisi kvalitet ni da im čistiš kopačke, onda je odjednom "pronašao" ljubav prema BiH i kao "igram srcem za "svoju zemlju". Sve se dešava u nekom vremenskom periodu od cca godinu dana.

Pa kada je još uvidio da ni u našoj reprezentaciji nije nezamjenjiv, a on vjerovatno misli da je pored Edina najbolji igrač i da mora biti u prvoj postavi, onda počeo lagati i sebe i druge da je ovo sve amaterski i neprofesionalno. Pa sve i da smo mi kakvi nas neki smatraju, budeš gospodin, pozdraviš se sa svima i kažeš: Ljudi nije ovo za mene, hvala vam i sretno. A ne ko kuja kakva pobjegneš bez pozdrava pa te poslije menadžer čupa iz go.vana jer je vjerovatno i on odmah shvatio da si napravio debilan potez.

Anel i Hajradinović slična stvar. Jedina razlika, Hajradinović nazvao i rekao jbg izvini, usro sam stvar, reagovao u afektu i zajebo. Rezultat, Hajradinović se vratio u ekipu ova dvojica nisu.

Sad kad su ovi momci izgurali baraž, pa postoje eto neke i minimalne šanse za SP, trebalo bi se o njima dvojici razmišljati? Sad da ih se zove? Nema šanse. Vjerujem ja da je sada njima muka, a pogotovo bi bila ako se plasiramo. Ali poslije njanjanja nema kajanja.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 dec 2025, 11:54

edvaE2 je napisao/la:
05 dec 2025, 08:49
hurem je napisao/la:
04 dec 2025, 20:06

+1

Momak se toliko umislio da je vjerovao da će igrati za Njemačku. Kad je shvatio da ga ljudi ignorišu, jer nisi kvalitet ni da im čistiš kopačke, onda je odjednom "pronašao" ljubav prema BiH i kao "igram srcem za "svoju zemlju". Sve se dešava u nekom vremenskom periodu od cca godinu dana.

Pa kada je još uvidio da ni u našoj reprezentaciji nije nezamjenjiv, a on vjerovatno misli da je pored Edina najbolji igrač i da mora biti u prvoj postavi, onda počeo lagati i sebe i druge da je ovo sve amaterski i neprofesionalno. Pa sve i da smo mi kakvi nas neki smatraju, budeš gospodin, pozdraviš se sa svima i kažeš: Ljudi nije ovo za mene, hvala vam i sretno. A ne ko kuja kakva pobjegneš bez pozdrava pa te poslije menadžer čupa iz go.vana jer je vjerovatno i on odmah shvatio da si napravio debilan potez.

Anel i Hajradinović slična stvar. Jedina razlika, Hajradinović nazvao i rekao jbg izvini, usro sam stvar, reagovao u afektu i zajebo. Rezultat, Hajradinović se vratio u ekipu ova dvojica nisu.

Sad kad su ovi momci izgurali baraž, pa postoje eto neke i minimalne šanse za SP, trebalo bi se o njima dvojici razmišljati? Sad da ih se zove? Nema šanse. Vjerujem ja da je sada njima muka, a pogotovo bi bila ako se plasiramo. Ali poslije njanjanja nema kajanja.
:thumbup:

Po meni...Anel je ispo debil, a Huseinbasic se takav rodio. On je vjerovatno ocekivo ko kad dinasporac dodje s nekim autom i sad svi u raji treba da padnu na glavu...vidio da ne moze bit u 11 stalan, da ga se ne tretira ko zvijezdu (jer to i nije), i on digo sidro..i neka je

Sto se tice poziva bilo kome mimo postojecih snaga, mislim da zaro nema potrebe. Ako ih je vecina zdrava solidno smo popunjeni svuda i to je to..nek momci odigraju pa sta bude.

Da ne ulazim sad u dublje analize taktike i svega i sta bi znacilo da ti sad ubacujes drugog igraca a ostali vec navikli da ne igraju sa njim...

Na kraju krajeva, Huseinbasic nista nije pokazao niti pokazuje...
=\_1921_/=

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 05 dec 2025, 17:20

Je li ima igdje zdrijeb grupa na tv
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 dec 2025, 17:39

Mostarac12345 je napisao/la:
05 dec 2025, 17:20
Navodno arena 2.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 dec 2025, 17:40

Mostarac12345 je napisao/la:
05 dec 2025, 17:20
Hrt 2
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 05 dec 2025, 17:42

Mirko Hrgović predstavlja BiH na ždrijebu kolko sam upratio
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 dec 2025, 17:55

Valjalo bi izbjeći Špance prije četvrtfinala.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 dec 2025, 18:00

BoixosNois1899 je napisao/la:
05 dec 2025, 17:55
Valjalo bi izbjeći Špance prije četvrtfinala.
U finalu bi volio da izbjegnemo one ratoborne ekipe, tipa Argentina ili Brazil. :mrgreen:

Nasi mi djeluju previse mlaki za ono ciganisanje i opstrukcije igre.

Salu na stranu, daj i grupu smrti, samo da se ode opet :pray:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 dec 2025, 18:11

Kanada, Iran, JAR, BiH :yawn:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 dec 2025, 18:19

Jos samo da krenu skandiranje Trumpu, uvlakac Infantino

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], CAGarfia, Edincapitano, emir79, Goalgetter, Iceplayer, nerkolfc, Pensioner26, Shategabri i 70 gostiju.