Sportski komentatori

fera
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la fera » 20 apr 2011, 16:08

brazzo je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ako je istina, onda je stvarno DEBILČINA ! :shock:
Izgleda da je na javnim emiterima u opisu posla komentatora upravo potrebno biti idiot jedino se mogu izdvojiti Majer Kristić i Muratović
meni je od njih jedino majer koliko toliko normalan mada me i on znao izbaciti iz cipela itekako... npr meni je mnogo drazi saša vugdalic od svih ovih sportskih novinara sa javnog servisa jer on se bar ne pokusava praviti normalan nego radi ono sto najbolje zna... budali.
dok ovi sve fol furaju neku ozbilju a samo lupaju gluposti... ja ne mogu reci da je npr. šuko nacionalista zbog ovog sto je bilo sa navijacima sarajeva ali sa sigurnoscu tvrdim da je glupan sto mu naravno nije nikakvo opravdanje :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 apr 2011, 18:32

Svi svijetski komentatori prilikom intoniranja drzavne himne na sportskim dogadjajima pokazu postovanje prema istoj i prestanu pricati, samo je Baho sinoc pokazao da nije ni K od komentatora jer on i dalje "prica u prazno", a kamera skoro dosla do Ramosa. :? :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 02:21

fera je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Izgleda da je na javnim emiterima u opisu posla komentatora upravo potrebno biti idiot jedino se mogu izdvojiti Majer Kristić i Muratović
meni je od njih jedino majer koliko toliko normalan mada me i on znao izbaciti iz cipela itekako... npr meni je mnogo drazi saša vugdalic od svih ovih sportskih novinara sa javnog servisa jer on se bar ne pokusava praviti normalan nego radi ono sto najbolje zna... budali.
dok ovi sve fol furaju neku ozbilju a samo lupaju gluposti... ja ne mogu reci da je npr. šuko nacionalista zbog ovog sto je bilo sa navijacima sarajeva ali sa sigurnoscu tvrdim da je glupan sto mu naravno nije nikakvo opravdanje :D

Vugdalic mi je uvjerljivo najkretenskiji komentator na prostoru Jugoslavije.
Covjek je jednostavno u svom filmu, i ako mu pukne da prica o ovcama dok utakmica traje, on ce pricati o tome 10 minuta ako treba, samo da valja gluposti.
Profesionalni komentator prije svega treba biti pismen, obrazovan i imati finu boju glasa, za Vugdalica nista od toga ne mogu reci da ima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 apr 2011, 09:28

Da pohvalim Bahu bio je pravo osvježenje nakon toliko vremena i odlično je uradio posao u srijedu ali mi je najsmješnije bilo stalno ponavljanje ''najveća TV mreža u BiH'' podsjeti me na onu Wolverine-ovu Plavu večer :lol: :lol:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2011, 14:22

brazzo je napisao/la:Da pohvalim Bahu bio je pravo osvježenje nakon toliko vremena i odlično je uradio posao u srijedu ali mi je najsmješnije bilo stalno ponavljanje ''najveća TV mreža u BiH'' podsjeti me na onu Wolverine-ovu Plavu večer :lol: :lol:
Bio **** ja u petoj minuti mislio prebacit na zdf,ali nisam htio da propuštam ni sekundu tekme :lol: Sačekao sam poluvrijeme i onda sam stavio na zdf jest da ne znam njemački,al valjda nije lupo gluposti ko Baho :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 23 apr 2011, 08:59

fera je napisao/la:
brazzo je napisao/la:

Covjek je jednostavno u svom filmu, i ako mu pukne da prica o ovcama dok utakmica traje, on ce pricati o tome 10 minuta ako treba, samo da valja gluposti.
Profesionalni komentator prije svega treba biti pismen, obrazovan i imati finu boju glasa, za Vugdalica nista od toga ne mogu reci da ima.[/quote]

vugdalić je idiot,tačka

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 12:38

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Profesionalni komentator prije svega treba biti pismen, obrazovan i imati finu boju glasa, za Vugdalica nista od toga ne mogu reci da ima.

vugdalić je idiot,tačka[/quote]

Veliki potpis :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 apr 2011, 15:23

Titova-Juga je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

vugdalić je idiot,tačka

Veliki potpis :!:[/quote]
Normalno da je idiot. Ne znam kako nekome moze biti dobar komentator koji u toku utakmice najavljuje serije i emisije koje mozemo gledati na OBN-u. :roll:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 15:25

Bilal je napisao/la:

Veliki potpis :!:
Normalno da je idiot. Ne znam kako nekome moze biti dobar komentator koji u toku utakmice najavljuje serije i emisije koje mozemo gledati na OBN-u. :roll:[/quote]

Jasta, kad se samo toga sjetim.
Vjerovali ili ne, da sam napisao jednom e-mail obn redakciji jer mi je doticni toliko isao na zivce da sam svaku utakmicu Milana zbog njega gledao na "mute-u" dok su jos prenosili utakmice Serie A.
Naravno na e-mail nisam dobio odgovor, a ovaj se hajvan od "komentatora" ako ga uopce mogu tako nazvati nije promijenio ni sekunde. IRITANTAN DO BOLA !

Smrt nacionalizmu !!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 apr 2011, 16:23

Kralj na EUROSPORTU na lošu igru Bayerna.
"Šta me briga? Njima treba pobjeda, ne meni."

:mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2011, 16:58

Jao budala. Kao, ne razumije trener Bayerna srpski jezik, pa ćemo mu se obratiti na holandskom:"Turu-ćuru-duru Kroos. Turu-ćuru-duru Klose."

Prevod - ubaci Kroosa, izbaci Klose-a. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 17:00

Monolog je napisao/la:Jao budala. Kao, ne razumije trener Bayerna srpski jezik, pa ćemo mu se obratiti na holandskom:"Turu-ćuru-duru Kroos. Turu-ćuru-duru Klose."

Prevod - ubaci Kroosa, izbaci Klose-a. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Eh šteta da sam to propustio :D

Smrt nacionalizmu !!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 23 apr 2011, 17:50

kaze za gekasa da se ne moze sastati sa mozgom, a kamoli sa loptom. tako nekako je rek'o :lol: :lol: :lol: :lol: koji kraljevi
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 25 apr 2011, 00:44

[youtube][/youtube]
:lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2011, 20:55

Utakmica u Gelsenkirchenu je "stara" samo 3 minute, a Kemo Ahmetovic je vec ponovo poceo "pricati u prazno", pa tako kaze da je ovo Schalke-u posljednja prilika da izadje naredne godine u Evropi jer se u Bundesligi nalaze na 10.poziciji, a covjek ocito ne prati kup takmicenja u ligama petice. Samo par sekundi kasnije govori da u na golu ova dva rivala dva velika golmana jedna nadolazeca zvijezda Manuel Neuer i jedna odlazeca zvijedza van der Saar, a izmedju ostalog je povezuje i cinjenica da su objca kapiteni svojih ekipa, a reziser u tom trenutku pokazuje Vidica s kapitenskom trakom. :? :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 apr 2011, 21:20

Evo skonto je da je Vidic kapiten :lol:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 26 apr 2011, 21:57

Kaže Van der Saar nije primio gol u gostima 450 minuta, ako sad ne primi bit će mu to 50 utakmica bez primljenog gola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 26 apr 2011, 22:00

Baby je napisao/la:Kaže Van der Saar nije primio gol u gostima 450 minuta, ako sad ne primi bit će mu to 50 utakmica bez primljenog gola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zato ja nikad ne gledam tekme na našim kanalima

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 apr 2011, 22:43

Razumijem napraviti neki lapsus ili ne doci do neke informacije, ali zamijeniti Nou Camp i S.Bernabeu, e to ne mogu shvatiti ni pod razno :D :D

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 27 apr 2011, 23:47

ali opet marcelinho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.