Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stanes prije ili poslije 100 200 metara ako je bilo straha da se stane odma gdje je RA cekao, a ne po gasu. Uporedis sad tu situaciju i onu iz Dreznice i skontas kako stvari stoje, ne treba ti nista vise. Grupa na grupu u slicnim brojkama sa transparentima, jedni po gasu i pobjegli, drugi bez kalkulacija iako je kolona presjecena odma usli u fajt.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 13:44Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 dec 2025, 13:18Grupa na grupu nas 100 iz Visokog, njih 100 iz Tuzle. Jedni i drugi sa krpama bez ikakve pratnje. Pa to je situacija o kojoj svaka grupa sanja. Staneš im u Lepenici na autuputu oni prolete milijardu još zovnu muriju da te dočeka na naplatnim jer ih gonjaš pošto nisu stali. Vidiš ne možeš ih na taj način ugasiti hajde onda sačekat ćemo ih poslje utakmice na njihovom terenu. Odradiš ih i tu na njihovu nepažnju i oni nakon svega toga nemaju srama nego se ponose onim sramotnim lopovlukom svakoga ko se smatra navijačem![]()
![]()
![]()
Veze ja nemam sta je tu bilo, al sigurno kad ste stali, sacekali bi Ultrase da ovi izadju svi fino, isto se organiziraju kao i grupa koja ceka i onda da bude ferka 100 na 100. Ne bi tu bilo odma lupanja auta, glava i noseva dok izlaze iz auta. De bola mani me se te glupe price.
To su neke navijacke stvari, ali mozete i tako ko vi mijaukati po internetu i hvaliti se obijanjem kuce, izmisljati o nekim odbijanjima dogovorenih tuca za transparente i kojekakve gluposti
Normala, kada ste huligani, jednostavno se ne znate ponasati, mi vas pustimo na tribinu vi kao majmuni ulijecete u terenjurisicduska je napisao/la: ↑06 dec 2025, 14:33Nasih nije. I kad nas bude u tor smo smjesteni. 6 sati procedura, bez wca, vode , a zna i zraka faliti. Bolji uslovi bili u logorima.
Crni Cerak 🐦⬛
Tacno su se u zadnja dva derbija uprave i navijaci oba kluba takmicili ko ce ispasti veci papak i provincijalac. Svaka vam cast, u usta vam se naserem.
Sarajevski Željezničar.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ja ba djecurlija samo
Neko recimo sa djecom, zasigurno nece otici na utakmicu gdje ce se u malo proatoru morati naguravati i boriti da ima gdje da stane, da mora uci 3 sata prije utakmice i da nema wc i vodu.
Sa druge strane, do par godina unazad, vasi su komotno mogli doci na zapad Koseva kad zele i imate sve uslove kao i domaci navijaci.
Ovaj grad zasluzuje pravi derbi, ali bolje da ga i nema, nego da bude samo na jednom stadionu.
Ja prvi zelim derbije sa kraja devedesetih, ali na zalost toga vise nema. Ako nema za jedne, ne treba biti ni za druge. 5% i mirna Bosna.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nadam se da ce jednog dana ljudi iz uprave i Zeljeznicara i Sarajeva shvatiti da su navijaci zapravo jedina spektakularna stvar ovog derbija, jer fudbal koji igramo sigurno nije, niti je ikad bio.
Curva Sud
Cega se lole docepaju sa svih strana tu trava vise ne raste.Na zalost lole su na vodecim pozicijama i zato nam i jest ovako.Jos jedno kolo opalit pred utakmicu da se lole malo zagriju.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Najrealnija stvar ove ligeWeekendOffender je napisao/la: ↑06 dec 2025, 15:06Nadam se da ce jednog dana ljudi iz uprave i Zeljeznicara i Sarajeva shvatiti da su navijaci zapravo jedina spektakularna stvar ovog derbija, jer fudbal koji igramo sigurno nije, niti je ikad bio.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta su nasi pogresno uradili prosli derbi?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Na **** nabijem Obadve Uprave ;D
Unistili ste zadnjih 10godina Derby...
Poz
Unistili ste zadnjih 10godina Derby...
Poz
Ma ništa, cvijece grada Sarajeva ste vi. Fuj ba i jedni i drugi. Dok god samo kao ti gledate jednostrano, derbi ce biti mrtav.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Da sam u drzavi dosao bih na stadion u zeljkanovom dresu da vidim te silne gradske huligane.
Nadam se da cu biti dole kada se bude igralo na grbavici i doci cu u nasem dresu da vidimo sta ce se desiti.
JEBBEM VAM NAJMILIJE
Nadam se da cu biti dole kada se bude igralo na grbavici i doci cu u nasem dresu da vidimo sta ce se desiti.
JEBBEM VAM NAJMILIJE
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma leteci medvjedici, hipici, mirotvorci…nokee je napisao/la: ↑06 dec 2025, 15:21Ma ništa, cvijece grada Sarajeva ste vi. Fuj ba i jedni i drugi. Dok god samo kao ti gledate jednostrano, derbi ce biti mrtav.
@Blues1921
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
RaymondRed
- Kontakt:
Umjesto da se pise protiv obje katastrofalne uprave, danima se prepucava izmedju sebe. Glupani glupi, ovo malo sto ima ovdje se unistava pred nasim ocima, ali bitno je ispast veca seljacina i veci papak od komsije. Papcine jedne glupe
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jedna velika nula juce sam pisao , derbi se igra zbog navijaca, ne branim nasu sad nikako, i onu sa druge strane, jedina utakmica koju toliko cekas, **** karte dajte im koliko zele da se ja pitam i neka bude onaj pravi car, ovako ko za ****.
Ovo desavanje oko grupa i ganjanja to sam davno prestao komentarisati, dok glava mrtva i majka necija ne zaplace, nece stati toliko.
Ovo desavanje oko grupa i ganjanja to sam davno prestao komentarisati, dok glava mrtva i majka necija ne zaplace, nece stati toliko.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: SamoVelez22 i 30 gostiju.