@kivi Neces je dobiti stavljajuci poveznice po forumu
@frutek koja je ktb u pitanju...
Moderator/ica: insider
Tako je. Zato je alkohol poslan s neba.Frutek je napisao/la:Lako je sa nekom bezveze najteže je s onim koje ti se pravo sviđaju
Ja se jednom nalio i skupio muda al dok sam otišo u wc i do radnje ona otišla al prošlo me je sadCartman je napisao/la:Tako je. Zato je alkohol poslan s neba.Frutek je napisao/la:Lako je sa nekom bezveze najteže je s onim koje ti se pravo sviđaju
A kivi, brate pitaj Majestica i ove druge sto se zene ili su vec ozenjeni. Ovi ostali ti samo znaju kako ces dobit pic.ke, ali ti izgleda zelis nesto vise (ima i takvih).
a đesi milutine ti naso dijeliti ovdje savjetelegenda reala je napisao/la:Oj savjetnika za ljubavne probleme ,mali poslušaj Robov savjet ,najbolji je po meni ,možda ćeš se kasnije kajati ,zato u akciju
A to što ima momka ,nema nikakve veze ,to nije prepreka nikakva ,ona je sa momkom samo nako eto da se vodi da je u vezi
pa ofc ja sam u svojoj mahali ljubavni savjetniklegenda reala je napisao/la:Oj savjetnika za ljubavne probleme ,mali poslušaj Robov savjet ,najbolji je po meni ,možda ćeš se kasnije kajati ,zato u akciju
A to što ima momka ,nema nikakve veze ,to nije prepreka nikakva ,ona je sa momkom samo nako eto da se vodi da je u vezi
Samo F.K.S !! je napisao/la:**** ti trebe ja se za malo manje od 3 km najedoh u pmSad otiso do DP-a uzeo 2 cipsa veliki za 70 kf kenijadu 1 km i smoki
LudLo 4 je napisao/la:Kivi samo budi uporan,i kad te odbije budi uporan !
nemoj za kenijadu zapinjat najaci sokMegamon je napisao/la:Jel' to ona kenijada casa vise za bubreg manje
Trenutno korisnika/ca: alacious, Goalgetter, Uprava i 6 gostiju.