Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bozicni poklon
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Napokon jedna razigrana akcija, Arne Slot la la la la laaa
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ma lik je clinical. Nema zafrkancije pred golom. Ajmo dalje!
Arne Slot la la la la
Kakav je majstor, ali naravno klupiran bez razloga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hugo masterclass 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko sam ga puta nazvao pokemon
a najbolji nas transfer ljetos 
Normalno kad Gakpa nema ni blizu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kupili smo mu zamjenu od 150 miliona da nekad odmori
Ekitike je mangup. Lik je ozbiljna glava.
Celavi qurton je siguran jos jedan period, jos ima lagan raspored da bude medju 4 ekipe do kraja godine
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Usudim se reci da nam je pressing ovu tekmu 3% bolji.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo nam produzuju agoniju, valja jos gledati ovu patnju iz utakmice u utakmicu…
Vjerujem da je u svlačionici Slot pricao Gakpu 15 minuta, a ovamo samo neko rekao: ' don't pass to Gakpo '
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bez muslimana nema ni udarca jel tako nerko brate moj
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da hoce nekad Ekitikea lijevo stavit, covjek izgleda ko da i moze predriblat nekog, za razliku od "cut inside merchanta"
Srce, čast i ponos!
Etiketa uzme loptu desno, napravi sansu, dodje do Gakpa lopta i odjednom Van Dijk ima loptu