Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Jok bola' to su ti oni što se jedini trude prenosit sve utakmice NK I HKK Širokog kako bi oba kluba postala europska što s ovim još više potvrdujuMelo15 je napisao/la:To oni sto prenose oblake iznad hercegovine???![]()
Zna covjek sta prica...Kada se igrala utakmica izmedju Sirokog i Bosne nista se bukvalno nije moglo vidjeti, ali bas nista...felix123 je napisao/la:Jok bola' to su ti oni što se jedini trude prenosit sve utakmice NK I HKK Širokog kako bi oba kluba postala europska što s ovim još više potvrdujuMelo15 je napisao/la:To oni sto prenose oblake iznad hercegovine???![]()
A kolko se god ja trudio ne mogu se nasmijat na ovu tvoju "foru",de neko nek me poškaklje![]()
što pričate gluposti, kad se sa razglasa čuju pjesme Marka Perkovića, i baš svi u dovrani, čak i one navijačice, koje su još djeca, pjevaju: ubij Srbinafelix123 je napisao/la:ima vec 2 godine najruznija pjesma u nasoj dvorani je Bit će Bosna k... šampion (ta ce se uvijek cut )MilosObilic je napisao/la:da li je došao i taj trenutak da čitava Pecara ne psuje majku srpsku igračima Igokee, ja kad god sam dolazio dole gledati utakmicu po nekoliko puta je čitava dvorana koristila ovu psovkuljutinar je napisao/la:Bravo ovo je ispravno razmišljanje, kao i sinoć na Pecari pljesak za igrače Igokee, trener se u nevjerici okrece ništa mu nije jasno, al' i to je Široki
svaki alley-oop se nagradi pljeskom,borbene gostujuce momcadi se pozdrave pljeskom
ironija je da se javljas ti i prigovaraš a sve ti se vidi iz tog Miloš Obilić
to se pjevalo mozda kad je zvezda prvi put dosla ,nemoj lagatiMilosObilic je napisao/la: što pričate gluposti, kad se sa razglasa čuju pjesme Marka Perkovića, i baš svi u dovrani, čak i one navijačice, koje su još djeca, pjevaju: ubij Srbina
i zašto tebi smeta '' to '' Miloš Obilić
Mladost je odlična ekipa, da li neko može statistiku da postaviKevin je napisao/la:izgubili 16 razlike![]()
igokea dobila 25
svaaka cast mladost stvarno ste dobra ekipaMinja MG je napisao/la:A obilicu evo tebi statistika http://www.basket.ba/ksbih/kks/prikaz6. ... ndti_1=015[youtube][/youtube]
ŠB-Pecara je napisao/la:Ma ne, otkada je Bosna pala košarka se igra u ilegali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.