KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Svaka cast Dubravku na dovodjenju Plummera. Ozbiljan igrac, svaka cast. Nadam se da ce nastaviti sa odlicnom sezonom i kod nas.
Mislim da ovo znaci da Lautaro ne moze donijeti ono sto treba, jer ovako je 13 igraca mimo rostera plus Manojlovic, Likic, itd.
Manojlovic sinoc nije igrao u porazu od juniora Sparsa, to me zabrinjava.
Mislim da ovo znaci da Lautaro ne moze donijeti ono sto treba, jer ovako je 13 igraca mimo rostera plus Manojlovic, Likic, itd.
Manojlovic sinoc nije igrao u porazu od juniora Sparsa, to me zabrinjava.
Mislim da je veci problem sto je u 17h nego sto je ponedjeljak, bice bas trka sa posla gore
Nastavljamo sa Plummerom, može on i protiv NBA ekipe
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma tanka ova prodaja skroz, po grafičkom prikazu na Entrio rekao bih da je prodano cca 50% ulaznica. Ne mogu da vjerujem da u Sarajevu i okolici nema 4-5 hiljada ljudi koji stvarno žele doći podržati svoj gradski tim protiv ovako jakog protivnika.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Druže biće puna dvorana.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Alfonso Plamaaa
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dolaze li gostujuci navijaci sutra?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sigurno ce biti padobranaca iz Lukavice kao i u Skenderiji… ovi sa Pala sumnjam, autobusi ih iz grada voze kuci u ta doba.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gledam Cluj -Partizan strasna atmosfera u Rumuniji nisam znao da imaju ovako lijepu dvoranu i podrsku .
- akisarajevo92
- Kontakt:
Upravo to htio da napisembordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:33Gledam Cluj -Partizan strasna atmosfera u Rumuniji nisam znao da imaju ovako lijepu dvoranu i podrsku .
Kamo srece da mi imamo ovakvu dvoranu i atmosferu, Cluj je sve ono sto se ocekivalo da Bosna bude ove godine
Don't believe the hype.
pa bar izgradnja ovakve dvorane nije skupa, kad mogu rumuni zasto ne bi nasi mogli dati pare da konacno dobijemo pristojnu dvoranu
Da li ću moći unijeti ruksak sutra, jer sa faksa idem direktno na utakmicu
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Navijači Zvezde ne idu na utakmice ABA lige.
Ima Bosna šansu sutra na neku energiju i ludilo što se tiče procenata da iskoristi vjerovatno neki laganiji ritam sa kojim će Zvezda odigrati meč.
Samo ako obecas da ces svu zadacu odmah poslije tekme odradit
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ne igraju im Moneke i Dobric.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne mozes porediti Cluj i Bosnu ama bas nikako. Oni vec pun qurac godina dominiraju u Rumuniji, u posljednji 5-6 igraju i Europu i to na visokom nivou. Uz to se polako i stvorila euforija, jel cigani kakvi god bili vole sport.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:41Upravo to htio da napisembordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:33Gledam Cluj -Partizan strasna atmosfera u Rumuniji nisam znao da imaju ovako lijepu dvoranu i podrsku .
Kamo srece da mi imamo ovakvu dvoranu i atmosferu, Cluj je sve ono sto se ocekivalo da Bosna bude ove godine![]()
S druge strane Bosna nakon 20 godina igra na ozbiljnom nivou i nalazi se u drzavi kojoj je sve komplikovano i procedura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.