Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Treba dati podršku Mohamedu, stvarno navijači sad treba da mu se oduže.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Oj Gerrard interim, postajemo United..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zasluzio je Stevie zbog svega bar da interim jednom za zivota bude.
Idemo Mo
Tjeraj celavog qurtona
Tjeraj celavog qurtona
Slažem se, ova sezona je propala svakako a overall kvalitet lige je takav da mislim da bi i sa Baždarevićem izborili top 5 do kraja tako da daj i njega što se mene tiče, ako ništa radi vajba nekog.
U prevodu, hocu da igram sve dok mi ne dopizdi i odem, ne moram se ni truditi na treninzima. Haj da je na klupi cijelu sezonu pa bi ovo imalo smisla, ali tek 3 tekme i to jer nisi nista pokazao tri mjeseca. Pa ne zivi se od slave jarane.
Malo smo se znali saliti oko Heitinge, ali je on izgleda bio pravo pravo bitan.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako god, nije Salah ovo zasluzio.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ako se Slot mora otpustiti onda je Gerrard jedini lik kojeg zelim na klupi.
Salah jos jednom dokazao kakva je p.ičketina.
Salah jos jednom dokazao kakva je p.ičketina.
- jasonstatham
- Kontakt:
Da mi je neko pričao u avgustu da će ovo biti u decembru... Suvišno je komentarisati ekipu koja primi 24 gola u 15 kola, ali ovakve izjave Salaha i Szobe, to je totalno druga dimenzija.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Molim Boga samo da Gerrard kaze da nije spreman preuzeti Liverpool, jes’ da dublje od ovog ne mozemo potonuti, ali brate… Marcelino, De Zerbi, Nagelsmann, Glasner, ima opcija. Nemoj Stevie ljubi te brat.
3 mjeseca lose igre tebe i kompletnog tima i nisi vise ni legenda a i zaboravio si i igrati. To je tako u ovom sportu nazalost. Kako god da zavrsi jedna od najvecih legendi kluba
Ne smije se dopustiti da se loše završi. Kako nam je Gerrard otišao ne smijemo dozvoliti da nam Salah ode na još gori način. Slot mu treba biti zahvalan što je odigrao onakvu prošlu sezonu a ne klupirati ga 3 meča.
Ja sam bio jedan od onih koji su smatrali da Salah treba malo reseta, ali da ti njemu daš ukupno 45 minuta u 3 utakmice to je već pretjerivanje. Da si bar time dobio nešto, nego nisi.
Salah zaslužuje bolji kraj zbog svih ovih godina.
Pa ne moze kad je Wirtz u tako dobroj formi da Szobo ne moze igrati svoju poziciju zbog njega pa mora preci na desno krilo.Fuerza je napisao/la: ↑07 dec 2025, 07:51Ne smije se dopustiti da se loše završi. Kako nam je Gerrard otišao ne smijemo dozvoliti da nam Salah ode na još gori način. Slot mu treba biti zahvalan što je odigrao onakvu prošlu sezonu a ne klupirati ga 3 meča.
Ja sam bio jedan od onih koji su smatrali da Salah treba malo reseta, ali da ti njemu daš ukupno 45 minuta u 3 utakmice to je već pretjerivanje. Da si bar time dobio nešto, nego nisi.
Salah zaslužuje bolji kraj zbog svih ovih godina.
Komate/Gakpo/Van Dijk/Graven jednostavno nekada moraju na klupi biti.Očajni smo čitave sezone a realnost je da se šilji k na određene igrače i neke ala Chiesa koji nikako ne počinju.Pa bolan ja da sam trener a da me ne ide , pa probaj nešta drugo 3 4 2 1 / 3 4 3 , obrni probaj ne može gore od ovog ko pjan plota 4 2 3 1/4 3 3 , ne ide nas sa tim i gotovo.Ne znam šta treba se JOŠ desiti da dobije otkaz ,2 bofa iz 2 utakmice bez pomaka u igri je za letiti svako večer.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jel moguce da ce Salah izvuc deblji kraj, a ova spodoba i dalje imat podrsku da rusi sve sto se godinama gradilo. Pitanje je vremena kad ce ostali igraci isto postupit.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Evidentno je da je on izgubio svlačionicu, tu odavno već nešto ne štima i to se vidi po govoru tijela igrača, po svemu. Izgubiš Van Dijka i Salaha i šta ćeš onda ti očekivati?
On nije došao da gradi novi tim nego da nastavi na stari i tu nema baš opcija da se na bezobrazan način rješavaju sviju polako.
Klupiranje Salaha bi mu i prošlo da je dobio ove tri tekme sa dobrom igrom, ali je njega nadigrao Sunderland kući i Leeds je osvojio bod. Salah nije budala, osjetio je onda pravi trenutak kad će krenuti protiv Slota i pogodio ga je. Da li to treba ići tako javno? Naravno da ne, ali nekad ni nema druge opcije.
Opet, vjerujem da on nije jedini koji se ovako osjeća i da nije neko ko bi izašao ovako direktno bez podrške svlačionice. Kako se **** Kerkez osjeća kad trči iza Gakpa da mu ovaj ne da loptu jer ne zna ništa drugo osim trčanja u desno?
Slobo gine za trojicu da bi Gravenberch igrao neku izmišljenu poziciju. Može se sad okrenuti sve na Salaha, ali vjerujem da sutra Slot ode i da se igrači sami poslože kako će igrati da bi to izgledalo 3x bolje nego ova dodavanja sa lijeva na desno, pa duga lopta na Gakpa koji će to sjebati.
I šta oni rade na treningu sa ovim prekidima, deset golova su primili tako (bez penala), izmicu se na skoku?
Ovaj novi stručni štab sa Slotom ne radi ništa osim što piju po Ibizi i slave po UAE.
On nije došao da gradi novi tim nego da nastavi na stari i tu nema baš opcija da se na bezobrazan način rješavaju sviju polako.
Klupiranje Salaha bi mu i prošlo da je dobio ove tri tekme sa dobrom igrom, ali je njega nadigrao Sunderland kući i Leeds je osvojio bod. Salah nije budala, osjetio je onda pravi trenutak kad će krenuti protiv Slota i pogodio ga je. Da li to treba ići tako javno? Naravno da ne, ali nekad ni nema druge opcije.
Opet, vjerujem da on nije jedini koji se ovako osjeća i da nije neko ko bi izašao ovako direktno bez podrške svlačionice. Kako se **** Kerkez osjeća kad trči iza Gakpa da mu ovaj ne da loptu jer ne zna ništa drugo osim trčanja u desno?
Slobo gine za trojicu da bi Gravenberch igrao neku izmišljenu poziciju. Može se sad okrenuti sve na Salaha, ali vjerujem da sutra Slot ode i da se igrači sami poslože kako će igrati da bi to izgledalo 3x bolje nego ova dodavanja sa lijeva na desno, pa duga lopta na Gakpa koji će to sjebati.
I šta oni rade na treningu sa ovim prekidima, deset golova su primili tako (bez penala), izmicu se na skoku?
Ovaj novi stručni štab sa Slotom ne radi ništa osim što piju po Ibizi i slave po UAE.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.