lesinarDV je napisao/la:$ $ " $ не " " % на ову ',јер " је $ " ? & $ % /.
? % $ $ ?,$ пресеравања," &,? &,' ' .
$ " $ & & % $ $ на $ " - вас ? " ? " ? $?
$ ? су ? $ " су ? $ $ савез? $ ? је $ $ " ¥ $ "? $ ? је $ ? " групну фазу & евро "?
$ ? је " усвајања овог статута све ?? $ ? - ' овог статута " " /?
$ ? је ? % су $ $ " ове $,а $ се ' $? $ ? је РС " за " &? $ ? је РС " % је " "? $ ? је РС $ % хоџе ? $ $? $ ? је РС $ % се ? " " '? $ ? је РС $ % се $ " $ не '? $ ? је $ " % је & $ ? на "?
$ ? је РС $ % је у " ? 5 ?? $ ? је РС $ % је & " $ '? $ ? је РС $ % " $ & $ се - паре перу " " $? $ ? је РС $ % је савез $ $ ? паре $ & $ тзв. " "? $ ? је ' напаст & " $ & $ у " " ? $ ? је " " ? ? " " свето " & ? $ ? је ? % на ' " се ? у " " туђе ",вјера,",? $? $ ? је " у ' $ "? $ ? је - $ ' је $ $? $ ? је - $ ' је РС " % ' " у ?,&? $ ? је - $ не & $ $ у РС $ - " на уцјене? $ ? је - $ је & на ' ' " супротан став?
$ " $ $ ' ". А " $ вас,/ " не ' " ? & него " јер за ? вас " на сунцу " на ",$ " ? ",& ' /,& ' $,& ' ? све /,? " " је на ' ' ? &!
Samim cinom pisanja Cirilicom gdje svi ostali pisu Latinicom pokazujes svoje licemjerje..da ne spominjem nacionalizam
Posto si vjerovatno navikao da te nazivaju glupanom, ja to necu uciniti, pa cu te zvati Medjedom..
Ovako Medo,
!, Da, lopovi su u FSFBiH i treba ih mijenjati, a to pokusavamo.
2.Reprezentacija nije nista uradila, kao ni klubovi zato sto postoje ljudi kao sto si ti..zovu se nacionalisti, licemjeri, i likovi koji samo svoje djepove gledaju.
3.Sarkazam vezan za Kezmanov gol ti nije bas imao smisla, vjeruj mi, ali to govori da ti je bilo drago sto je gol pao, sto direktno upucuje na to da ne mozes pricati iz perspektive ovog "ovamo", nego onog tamo koji voli ovo stanje, i sladi se njime, i nije mu bitan ni Boras, ni fudbal, niti bilo sta, nego izd.rkotina onog Laktaskog papucara koju ces ti sa smijeskom polizati, bez obzira sto nemas marku u djepu...(da ne zaboravim, marka se oficijalno zove BAM-BOSANSKA MARKA, znam da te i to boli).
4.Ne napada se samo jedan narod koji je protiv, nego sva 3 koja su protiv, ko je god protiv, ali ni to tvoj medvjedji um ne moze shvatiti.
5.Ovo ti je najjace, Hodze siluju, haha..bilo bi neukusno kad bi ja rekao sta Vladike rade, ali nije to moj stil..samo cu ti reci da krste ljude koji u 3 dana pobiju 10 000 neduznih ljudi.
6.Sveto ima Borca??Je li to onaj isti klub koji se ponosi transparentima tipa "noz, zica, Srebrenica", ne vidim tu nista cesto.
7.RS nije odgovorna za 5 razlike u Nisu, ni za to sto je Novak bolji od Amera, ali ne zato sto to ti mislis, nego zato sto ni Novak, ni NIs, ni Amer nisu pod zastavom RS-a, nego pod dvije razlicite drzave.
8.Cujes li ti sebe, na prvom mjestu ti je entitet za koji niko u Svijetu nije cuo, koji nema nista verifikovano u svijetu, nosas sve dokumente drzave BiH, a dicis se necim imaginarnim, jako mi te je zao momce.
Nisam bas hronoloski isao, ne znam ni zasto sam odgovarao, ali eto..onako da ne bi bio u zabludi, i uzivaj u RS-u, i ponesi pasos te zemlje kad podjes negdje, hehe!
Ovo je fubalski forum, i nema potrebe da skreces sa teme koje te jeb.u u tvoj zadrti, nacionalisticki mozak!