Samo je Sumaher ispred Maxa, njega niko nikad nece prekucat jer je simbol F1, zauvijek ce ostati najveci, bez obzira na titule i pobjede. Lewis pokazuje da je qarina od vozaca kad nema najbrzi bolid. Senna nazalost nije uspio do kraja pokazati sta moze.trunks1946 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:24Uz dužno poštovanje prema tebi, ali pored Senne Scumachera i Lewisa mislim da Max još pure treba jesti da ih prestigne… Max je strašan vozac i ima potencijal da bude najveći svih vremena ali je još uvijek daleko od toga..JoeBleck je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:27Uz duzno postovanje svima koji su se bavili ovim sportom i bili sampioni,Max je najveci svih vremena.Nevazno da li uzeo titulu,ne mora ni jednu do kraja karijere uzeti.Jednostavno za klasu uvijek bolji na terenu od komplet grida.
Ovo pisem kao osoba koja ne navija za njega vec ga postuje.Fan sam Alonsa jos od Minardija i tako ce ostati.
Hamilton,ne znam sta da kazem.Charles ga skoluje.osjetno bolji vozac citavu godinu.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kakav Hamilton? Jedino ako gledas samo titule. Osim toga, Max je duplo bolji vozac od njega. Vidimo Hamiltona kad nema najbrzi bolid, qarina. Za ostalo se vecinom slazem, mada je ovo sve tesko procijeniti jer su vozili u razlicitim vremenima F1.trunks1946 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:24Uz dužno poštovanje prema tebi, ali pored Senne Scumachera i Lewisa mislim da Max još pure treba jesti da ih prestigne… Max je strašan vozac i ima potencijal da bude najveći svih vremena ali je još uvijek daleko od toga..JoeBleck je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:27Uz duzno postovanje svima koji su se bavili ovim sportom i bili sampioni,Max je najveci svih vremena.Nevazno da li uzeo titulu,ne mora ni jednu do kraja karijere uzeti.Jednostavno za klasu uvijek bolji na terenu od komplet grida.
Ovo pisem kao osoba koja ne navija za njega vec ga postuje.Fan sam Alonsa jos od Minardija i tako ce ostati.
Hamilton,ne znam sta da kazem.Charles ga skoluje.osjetno bolji vozac citavu godinu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma vidi prijatelju.Objektivno govoreci ni jedan od navedenih nije ni blizu Maxa.Zasto to kazem ? Iz cinjenica.trunks1946 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:24Uz dužno poštovanje prema tebi, ali pored Senne Scumachera i Lewisa mislim da Max još pure treba jesti da ih prestigne… Max je strašan vozac i ima potencijal da bude najveći svih vremena ali je još uvijek daleko od toga..JoeBleck je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:27Uz duzno postovanje svima koji su se bavili ovim sportom i bili sampioni,Max je najveci svih vremena.Nevazno da li uzeo titulu,ne mora ni jednu do kraja karijere uzeti.Jednostavno za klasu uvijek bolji na terenu od komplet grida.
Michael jeste osvojio vise naslova,ali Max ima xy godina ispred sebe.Michael je osvajao titule dok je imao najjacu masinu.Krali su mu titule Hakinen u slabijem Mclarenu i samarao ga je Fernando u Renolu.
Hamilton nije nivo uopste za diskusiju sa Maxom,jeste uspjesniji za sada ali vozacki nije nivo Maxa.Lewis je diretkno u jacem bolidu gubio titule od Maxa,predstave u Ferrariju kao i one iz zadnje 2 sezone u Mercedesu govore da je Lewis vrhunski vozac i tu prica zavrsava.Nije se istakao u bolidu koji ne dominira gridom.Tukao ga je Rasel jos kao rookie,Charles je nivo iznad u Ferrariju.Maxu koga god dovedes,nece mu konkrent biti ili gdje god Maxa preselis.Dovedi mu fuziju Hamiltona,Alonsa i Raikonena,nece mu pera uzeti.Jednostavno je bolji,ne znam sta je tesko priznati.
Sto se tice Senne,Senna je umjetnik ali ne zelim pricati o necemo sto nisam gledao i ne mogu porediti nesto sto je u to vrijeme bilo drugi sport.
Max je najbolji vozac koji je vozio F1 u modernoj eri,drugo mjesto djele Michael i Fernando.Radi broj titula prednost Michaelu,ali Nandovo umjece niko oduzeti ne moze.
Ja ovdje ne govorim ko je najuspjesniji,ja pokusavam ustanoviti ko je najbolji.Biti najbolji vozac u F1 nije kao u vecini drugih sportova,kako god ovisis o xy faktora gdje recimo u Tenisu ne ovisis.Ovisis o sebi i tu broj titula i turnira direktno govori ko je bolji.
Zna li neko kakva su vremena u kvalifikacijama bili kod Russella prije trećeg mjerenja vremena (kada je počeo da kliza stazom). Da li je bio na diobi 2 mjesta?
Šteta pa nije on drugi bio, zanimljivije bi bilo gledati.
Šteta pa nije on drugi bio, zanimljivije bi bilo gledati.
Najvecu stvar je napravio Antonelli proslu nedelju, da nije bilo toga Max bi imao puno vecu sansu jer bi onda i sa P3 Lando bio ispod. Ovako bas da zavrsi 4. - veoma tesko bez neke vece greske.
-
KennyKFCLofton
- Kontakt:
Da sam ja Zack Brown rekao bih sljedeće:
"Lando, puštaš Oscara na 2. poziciju ako ti budeš drugi a on treći nakon prvog kruga. Oscar, ti svim silama pokušaj da prestigneš Maxa jer ako si ti ispred Maxa osvajamo titulu 100%, Lando će biti prvak ili ti.
Ako budeš vozio iza Landa na trećoj poziciji i čuvao mu leđa, u slučaju ispadanja Landa titula ja Maxova jer će biti 10/15 sekundi iza Maxa"
"Lando, puštaš Oscara na 2. poziciju ako ti budeš drugi a on treći nakon prvog kruga. Oscar, ti svim silama pokušaj da prestigneš Maxa jer ako si ti ispred Maxa osvajamo titulu 100%, Lando će biti prvak ili ti.
Ako budeš vozio iza Landa na trećoj poziciji i čuvao mu leđa, u slučaju ispadanja Landa titula ja Maxova jer će biti 10/15 sekundi iza Maxa"
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Vidjet ćemo sve nakon starta, tada sve kalkulacije padaju u vodu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Samo da se sutra neko zabije u britanskog kmecavca i da ga totalno izbaci iz utrke. Onda nek Max i Oscar odlucuju o prvaku, svakako su duplo bolji vozaci od mamlaza.
Da, i mene zanima, jer je i sa ovim “plesanjem” imao najbolje licno vrijeme i u 3. sektoru.
Edit: Pogledao sam na F1Tempo, izgubio je 0.1s, tako da bi opet bio 4. s manjim zaostatkom.
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Danas se spusta zavjesa najbrzeg cirkusa, u kojem ima svega vise osim sporta, amerikanac je dobio sto je htio i poserem mu se u citav koncept... ali o tom po tom.
Utrka wise -mislim da ce Piastri napast ko pantera prvo mjesto, posto ce noris ziheras sigurno bjezati od svakog kontakta i drzati svoju liniju sa startne pozicije je u prvom lijevom zavoju hvatas krajnju desnu tacku sto je svojevrsna i prednost na ovoj stazi. Max nema pocetnu zavjetrinu i mislim da slijedi zestok okrsaj njega i Piastrija, sto je na koncu ovaj to juce i najavio - glumit cu Maxa na ovoj utrci jer Piastri bas nema sta izgubit.
Sto se tice utrke poslije starta, pretpostavljam da ce arhitekte ovog prvenstva upetljat svoje prstice i dobit ono sto dobijemo ali mi to jos ne znamo.
Utrka wise -mislim da ce Piastri napast ko pantera prvo mjesto, posto ce noris ziheras sigurno bjezati od svakog kontakta i drzati svoju liniju sa startne pozicije je u prvom lijevom zavoju hvatas krajnju desnu tacku sto je svojevrsna i prednost na ovoj stazi. Max nema pocetnu zavjetrinu i mislim da slijedi zestok okrsaj njega i Piastrija, sto je na koncu ovaj to juce i najavio - glumit cu Maxa na ovoj utrci jer Piastri bas nema sta izgubit.
Sto se tice utrke poslije starta, pretpostavljam da ce arhitekte ovog prvenstva upetljat svoje prstice i dobit ono sto dobijemo ali mi to jos ne znamo.
Zapravo je najveću stvar uradio Alonso sa svojim traktorom. Bilo ko drugi i oba McLarena bi završila dosta iza u nekom vlakicu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bezveze Dino izgubi drugo mjesto. Glupu kaznu je dobio...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Portali koji nikad ne obajvljuju nista o F1, danas su napisali calnke. Librty je dobio sta je trazio.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Bit cu u voznji bas za vrijeme utrke. Zna li neko mozda da li negdje bude radijski prenos utrke na nasem jeziku?
Neobična sezona. Iako se došlo do Abu Dhabija bez poz pobjednika, nema mi ni sličan vibe kao 2021. Nekako mi je borba za prvaka sve vrijeme djelovala sterilno, čak i kad je bila samo između Mclarena. Pa mi ovaj sad hajp na kraju djeluje izvještaćeno, iako FIA nije toliko imala uticaj. Možda je Max mogao dobiti kaznu u Mexicu, ali ono s podom nije do njih. To je na Mclarenu, i dobili su očekivanu kaznu za to, ni prvi ni zadnji. Strateške odluke također su na Mclarenu, i čitav Papaya policy, a ne FIA-i.
Ne ulazis na net i pogledas reprizuMocvara1991 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 12:26Bit cu u voznji bas za vrijeme utrke. Zna li neko mozda da li negdje bude radijski prenos utrke na nasem jeziku?
Ironično, ako Max izgubi titulu, najviše je tome doprinjeo peh sa Mercedesima i njihovo uplitanje kada je Maxu najviše trebalo. Baš kada je i Max bio brz u Kanadi i Singapuru, a McLaren spor, Russel ti uzme pole, ili ona situacija iz Brazila.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Jakobsen91
- Kontakt:
Jos ga je Antonelli izbacio u Austriji, tu je i najvise izgubio.
Kad se sjetim Spanije. Bio treci i na SC ga syebase sa hardom. Zavrsi na kraju 10-ti 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)