Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Adem se zvao dobro se sjecam
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Threeplanetrees
Jest nafilovan nesuđeni treći golman reprezentacije. Suze transfer putnika u TOŠK iz Tešnja

- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Cuj ovog kera sto se javljaHrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:53
Jos da izmislis da sam ti prsko seki u garazi, to ce ti bar povjerovati
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:36Izvini, šta si htio da kažeš? Zanemarit ćemo i to da je Muftićeva ruka trebala biti tamo gdje je završila lopta.![]()
Šta nije jasno?
Trupe je jedini igrač živog zida koji je ostao nogama zakucan za teren, a gle čuda, kroz njeg prošla lopta. U prošlom derbiju MVP u ovom LVP i tjt.
Pošteno, pa kako bude.
Niko ovolko nije opterecem sa Mufticem kao ciganija iz vrapcica
cak ni pitarluk.
Svaki dan smaraju i sebe i druge o Vedi
Svaki dan smaraju i sebe i druge o Vedi
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jeste , kereca poza tj doggyMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:06Cuj ovog kera sto se javljaHrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:53
Jos da izmislis da sam ti prsko seki u garazi, to ce ti bar povjerovati![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jesi li normalan ti? Pričamo o majstoriji igrača koji je doveden zbog ovakvih stvari, o čemu pričaš? Bože sačuvaj.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:07HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:36Izvini, šta si htio da kažeš? Zanemarit ćemo i to da je Muftićeva ruka trebala biti tamo gdje je završila lopta.![]()
Intelektualno kapacitiran komentar.
Šta nije jasno?
Trupe je jedini igrač živog zida koji je ostao nogama zakucan za teren, a gle čuda, kroz njeg prošla lopta. U prošlom derbiju MVP u ovom LVP i tjt.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ko je koga prebio u garaži Bosmala? Navijači igrače ili igrači navijače?
Laki je malo nervozan....'ajdeeeeeHrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:53
Jos da izmislis da sam ti prsko seki u garazi, to ce ti bar povjerovati
- FKS -
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma pusti ih, vidis da su jos u ekstazi, jer su ipak uzeli bod Zrinjskom u gostima, a to se desava cesto kao i Olimpijske igre...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Hrammm1921
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:10Laki je malo nervozan....'ajdeeeeeHrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:53
![]()
![]()
Vjeruj da sam ko na duseku kako sam saznao da je kepec bivsi, samo sam ti rekao da ce narod prije ovo moje povjerovati, nemoj se ljutitttttt
Jednostavno papci. Parola na mjestu.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:09Jeste , kereca poza tj doggyMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:06Cuj ovog kera sto se javljaHrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:53
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Jesu li vratili salove?
- Threeplanetrees
Brate sve je dobro dok se normalno prcukamo, a ne kao onaj degenerik Orvel što kćerke i sestre spominje u nemoći19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:12Ma pusti ih, vidis da su jos u ekstazi, jer su ipak uzeli bod Zrinjskom u gostima, a to se desava cesto kao i Olimpijske igre...
Vala je Peljto i u 45 min. komotno mogao svirati kraj, ko zna, mozda onda ovoga ne bi bilo u Bosmalu...
Šta se desilo u Bosmalu? Nije provokacija, pitam 
Pogledah sad sazetak utakmice sarajevo-zeljo. Prvo, ja ne znam sto narod ovdje kenja Mufticu, covjek branio dobro, sta vise skinuo je nekoliko zicera da bude manja sramota. Sva 4 gola legitimna, nema se sta golman napadati.
Drugo, sami igraci zelje su najveci krivci za ovo danas. Gledam, kod drugog gola, onaj splico supak umjesto da IDE na loptu, on gleda kako covjek trci i daje go i jos napada svog igraca. Los zeljo danas bas
Drugo, sami igraci zelje su najveci krivci za ovo danas. Gledam, kod drugog gola, onaj splico supak umjesto da IDE na loptu, on gleda kako covjek trci i daje go i jos napada svog igraca. Los zeljo danas bas
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto se pokusava zataskati fizicki napad na neduzno lice u Bosmalu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)