FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 apr 2011, 21:24

Tri igraca ne igraju jel Abidal,Adriano i Maxvel i vi to nazivate pehom :lol:
Rođen s tobom da budem

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 apr 2011, 21:26

Nemoj faraone zivota ti. Vise nije zanimljivo.

@T-MAC, je l' se ovo neke stvari poklapaju il' se meni cini :mrgreen: ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 apr 2011, 21:31

Nail for Real je napisao/la:Nemoj faraone zivota ti. Vise nije zanimljivo.

pa nama fali pola sastava pa se ne zalimo nijma lijevi bek i odma nesta hahahha
Rođen s tobom da budem

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 apr 2011, 21:31

Faraon iz Visokog je napisao/la:Tri igraca ne igraju jel Abidal,Adriano i Maxvel i vi to nazivate pehom :lol:
Iniesta ?Puyol je pod upitnkom ?
btw.I problem prestavlja lijevi bek koga staviti ?Za iniestu se moze naci zamjena ne tako dobra da moze u potpunosti zamjeniti iniestu.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 26 apr 2011, 21:42

Blefiraju, ne brinite, igrace i Iniesta i Yupol.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 apr 2011, 21:42

pojasni... :mrgreen:
ne kontam...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 26 apr 2011, 22:27

Pozz svima...evo da i ja nešto objektivno kažem...nažalost ali frankovci će sutra slaviti i to mislim 2 razlike....mislim da će biti 2:0 ili 3:1 za njih...nema Inieste da čuva loptu,jer Xavi neće moći sam to izdržat.Više će nama falit Iniesta i klasični lijevi bek nego njima Karvaljo i Kedira...Nadam se da sad neću trpit kritike jer sam samo nastojao biti objektivan,ne voditi se emocijom nego situacijom kakva jeste...Pozz ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 apr 2011, 22:28

T-MAC je napisao/la:

ne kontam...
Istorija, hobotnica, brojne povrede, nasa forma :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 apr 2011, 22:31

Nail for Real je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:

ne kontam...
Istorija, hobotnica, brojne povrede, nasa forma :mrgreen: .
aj suti bolan.. :mrgreen:
ne navlaci suhu vam'o....ovde je raja optimisticna... 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2011, 22:37

Sajoni je napisao/la:Pozz svima...evo da i ja nešto objektivno kažem...nažalost ali frankovci će sutra slaviti i to mislim 2 razlike....mislim da će biti 2:0 ili 3:1 za njih...nema Inieste da čuva loptu,jer Xavi neće moći sam to izdržat.Više će nama falit Iniesta i klasični lijevi bek nego njima Karvaljo i Kedira...Nadam se da sad neću trpit kritike jer sam samo nastojao biti objektivan,ne voditi se emocijom nego situacijom kakva jeste...Pozz ;)
I ja sam istog misljenja, ali opet postoji u meni onaj "tracak" nade da cemo ih iznenaditi i doci do pobjede kakve takve. Po meni veci problem predstavlja pozicija lijevog beka jer niko od nas ne zna kako ce se Puyol na istoj snaci, a sto se tice Inieste nadam se da ce medicinsko osoblje istog osbosobiti za sutrasnju utakmicu, no ukoliko ne mogu uskociti Afellay ili Keita.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 apr 2011, 22:54

Iniesta neće igrati, definitivno... :roll:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 apr 2011, 22:57

I bez Inieste, Adriana, Abidala, Maxwella ih pobjeđujemo...bezveze kukate.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 26 apr 2011, 22:58

Nemogu da verujem sta pisete?
Pa sutra ce se roditi novi Iniesta.Thiago ili Sergio Roberto ce igrati barem jedno poluvreme te ce se odlicno pokazati.
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 apr 2011, 22:59

Prije svega želimo igrati fudbal

slika

Mascherano je današnjoj press konferenciji za medije, izjavio kako je ekipa Barcelone došla na Santiago Bernabeu da igra fudbal, jer je to ono što oni najbolje rade.

Masche je prije svega naglasio kako je postao umoran od mnogih priča od strane medija i ljudi o stvarima koje nemaju nikakve veze sa fudbalom i zelenim terenom. Kako kaže, to je vrlo neugodna situacija za njega, na koju nije navikao i izjavio:

- Ljudi sve manje i manje pričaju o fudbalu, a sve više o stvarima koje nemaju nikakve veze sa ovom igrom. Španski fudbal bi trebao biti ponosan što su njihova dva najbolja kluba tako blizu finalu Lige prvaka.

Umor nema nikakve veze

Mascherano je također izjavio kako umor ne smije smetati u ovoj fazi takmičenja:

- Igrači se često osjećaju vrlo umorni u ovom dijelu sezone, pogotovo za one koji se natječu u sva tri takmičenja, ali ovoj fazi se umor ne broji. Vrijeme je da pronađemo dodatnu motivaciju i pritisnemo protivnika, odigramo dobru utakmicu, i pripremimo se za uzvratnu utakmicu. Ništa više od toga.

Ključ za igru

Novinari su poznatog 'El Jefecita’ upitali i za trenutno povrijeđene igrače, a on je odgovorio:

- Postoji mnogo faktora koji će odlučiti ko će zaigrati u polufinalu, a ko ne. Male odluke koje doneseš, sitni detalji.. duži ili kraći pasovi.. sve su ovo najvažnije stvari u ovako bitnim utakmicama. Pored svega, trebat će nam mnogo koncentracije tokom cijele sutrašnje utakmice, te ćemo morati biti ono što jesmo, kada je u pitanju igranje fudbala.

Također je kasnije dodao komentar u vezi sa već prošlim El Clasicom, koji je odigran u finalu Kupa:

- Samo zato što smo izgubili tu utakmicu u Kupu, ne mora značiti da moramo sve mijenjati u našoj igri.

Prethodni susreti nevažni

Bez obzira na prethodne susrete koje je Barcelona odigrala protiv Reala, i to u pobjedi od 5-0, porazu u finalu Kupa ili zadnjem ligaškom El Clasicu, Mascherano smatra kako se ne treba osvrtati na te utakmice, te da su one trenutno manje bitne:

- Te utakmice neće imati utjecaj na naredne dvije utakmice Lige prvaka. Madrid je odigrao bolje u finalu Kupa i zato su pobijedili. Mi smo također imali svoje šanse, kao što je npr. poništen gol Pedra, zbog navodnog ofsajda.

Zbog Pepovog komentara o toj situaciji, Masche je rekao:

- Naš trener je već govorio o tome, ali o tome kako smo mogli pobijediti u toj utakmici. Siguran sam da to nije rekao zbog ofsajda od 2 centimetra, da bi kritikovao sudiju koji je sudio na Mestalli. Rekao je to jer smo mogli pobijediti i osvojiti Kup.

Njegova svestranost

Na kraju, Mascherano je govorio i o njegovoj ulozi igrača, koji po potrebi može igrati na različitim pozicijama:

- Igrat ću gdje god trener zahtjeva od mene. Sada igram više nazad, zbog povreda igrača, te onoga što se desilo Abidalu. Kada sam stigao u Barcelonu, rekao sam da sam došao kako bi surađivao sa svima i u svemu u čemu me tim treba. Ako trebam igrati lijevog beak, to ću i učiniti.- zaključio je za kraj.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 apr 2011, 23:03

Na stranu zezancije i provokacije,da oba tima istrce sutra u drugim sastavima bit ce opet naboja i prije svega dobra utakmica,, Ne moze da ne bude.. Barca po mom misljenju blagi favorit jer se uzvrat igra na CN ,ali ako se Real bude vodio ove taktike i ne odustajao od nje,tesko da ce Barca nac lijeka za ovo..
Dosta toga zavisi od sutrasnje tekme.. Pogotovo samog otvaranja.. Nadam se da cemo proc,sto je za radovat uzimajuci za primjer ovaj forum,do prije 15 dana Barca je slovila za velikog favorita,a sad se spominjemo u kontekstu da bi vi nas mogli iznenadit.. Sto se moze zakljucit da ova ekipa Reala napreduje i to hebeno,i tako ce bit jos narednih 5 godina najmanje,ako se uzme u obzir da je ova ekipa Reala najmladja ikad u historiji kluba,a ujedno i najmladja u LP.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 apr 2011, 23:16

Los_Blanos2 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Hocel' ko po petaka da ce Casper igrat? Mislim na Iniestu, naravno.
Sad se Casper napucao vitaminima za sutra, igra nebrinite.. :mrgreen: nemoze Guardiola pobjd ni Valenciju bez Inieste tj. Mesija :lol:

Vrhunski strucnjak, fakat za njega je Mourinho tata lik u 4,5 dana sistem igre promijenio za 360 stepeni, dodje u Valenciju natrpa ih rezervom..opet sistem igre vracen.
Vrhunski strucnjak koji vas lupa po 5-0 ,6-2 u gostima i slicno...realno govoreci ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 apr 2011, 23:17

mandraX je napisao/la:
L-Train je napisao/la:imaju li navijaci Barce informacije o visini trave na Bernabeu u zadnje vrijeme dosta se o tome prica :mrgreen:
To stručnjak a.k.a vrtlar čuva od javnosti ;)
Ne bi me cudilo da Pep zatrazi brzu loptu, il pak da igraju negdje u sali,na parketu.. Il je i tu previsoka trava :?: :?:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 26 apr 2011, 23:34

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 apr 2011, 23:59

L-Train je napisao/la:divi mu avatara u Puyola sise ko u zene :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol: napredan covjek.

Što se tice tekme sutra, kapiten se vraca iako rovit njegova pojava ce dati moral ekipi koja je desetkovana.
Najveci hendikep u igri Barce nije ne igranje Adirana, ni Maxwella, ni Milita, pa cak ni jednog velemajstora fudbala Inieste koliko ne igranje Abidala...taj covjek je pohapsio kompletan napad Reala kad je pukla ona petarda...Marcelo i špico Di Maria su izgledali kao amateri nasparm Erica u toj utakmici.
Kako ce to sutra izgledati sa Piqueom i Mascheranom na stoperima, a Puyolom i Alvesom na bokovima- to niko živ ne zna...Keita ili Thiago se namecu kao zamjena Iniesti.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 apr 2011, 00:18

slika

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.