Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kontam da čekaju Xabijev otkaz da nabiju Slota 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Samo da ne bude prekasno,mada evo mogo bi Real vratit Zidana koliko je sutra sudeci po rezultatima. Salah nije veci od kluba al nije ni slot od Salaha.Salah je kurcina cijelu sezonu kao i svi ostali, al kakav god da jest ne zasluzuje da sjedi 3 na klupi,. Ako misle prodat Salaha da bi doveli Semenja opet ostaje limitirani gakpo koji ce svaku igrat.Nama treba 1 krilo pod uslovom da Salah ostane.Odbranu ne treba ni spominjat tamo je propuh na svim pozicijama.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Pero vrijeme je da nogiras Xabija 
- JayCatwright
- Kontakt:
Slot se ispišao po toj trenerčini Xabiu dva puta, neka hvala.
Kod Xabija će biti Isak, Wirtz, Salah/Ekitike napadački trojac, Gakpo će biti tu za kupovaLiverpoolREDS je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:51Samo da ne bude prekasno,mada evo mogo bi Real vratit Zidana koliko je sutra sudeci po rezultatima. Salah nije veci od kluba al nije ni slot od Salaha.Salah je kurcina cijelu sezonu kao i svi ostali, al kakav god da jest ne zasluzuje da sjedi 3 na klupi,. Ako misle prodat Salaha da bi doveli Semenja opet ostaje limitirani gakpo koji ce svaku igrat.Nama treba 1 krilo pod uslovom da Salah ostane.Odbranu ne treba ni spominjat tamo je propuh na svim pozicijama.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ja bi prije uzeo Glasnera.Samo da Perez uradi prvi korak, sreca i njima City sljedeca.Ko ce znat sta ovo nasi imaju u planu i dokad ce gurat ćelu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Meni on nikako nije za nas. Više mi je za pepovog nasljednika.JayCatwright je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:16Slot se ispišao po toj trenerčini Xabiu dva puta, neka hvala.
I btw on preferira 3-4-2-1 i 3-4-1-2
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ovi vasi ce tek tako Salaha sutnuti, igraca koji je zadnjih 10 godina obiljezio sve u klubu. Nevjerovatno.
Konacno skupili muda
Salah da je Englez imao bi makar jednu zlatnu loptu, bio bi predstavljan kako jedan od najboljih igrac EPL svih vremena i kao najveca legenda Liverpoola ikad (kako ja pratim fudbal sigurno da je najveci i najbolji igrac koji je igrao za Liverpool) - a posto je afrikanac jos Muhamed nista od tog nego sut karta. Njegov pad forme ove sezone pokazuje koliko je on ustvari ovu ekipu Liverpoola cinio boljom nego sto ona jeste.
Ubjedljivo najbolji igrac u historiji kluba…Razumijem da niko nije veci od kluba pogotovo renomea Liverpoola ali Slot je velika nula sto se tice odnosa s igracima…Mislim da mu je ovo prevelik korak…Jos kad se doda holandska tvrdoglavost..Totalni promasaj
Edwards je cancer kluba.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pritisak na Slota će samo rasti sa svakim losim rezultatom, a sad s ovom situacijom bit će gore 10 puta.
Sramno
Eto nama brzo Xabia 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"