Zakači i onih 5 gdje Boga psuje
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
1. X+2=6
2. 2X=8
3. X-3=1
4. X/2=2
6. X+X=8
Koliko je X?
2. 2X=8
3. X-3=1
4. X/2=2
6. X+X=8
Koliko je X?
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 08 dec 2025, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
MostarReds22
- Kontakt:
Spas za Zeljinu sezonu u drugom dijelu je Dean Klafurić. Ako nemate cca 14 milja za strucni stab mjesecno onda nemate realno sta ni traziti u borbi za evropu. Kako god nadam se da ga neće dovesti i da će ova ubleha ostati do kraja sezone.
- Combattente87
- Kontakt:
Ne može, on je rezervisan za nas kad Vinko dobije noguMostarReds22 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:00Spas za Zeljinu sezonu u drugom dijelu je Dean Klafurić. Ako nemate cca 14 milja za strucni stab mjesecno onda nemate realno sta ni traziti u borbi za evropu. Kako god nadam se da ga neće dovesti i da će ova ubleha ostati do kraja sezone.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
Hordas1990
- Kontakt:
Samo 14? Ozbiljno? Smijesne pare. Po meni top strucnjak za nasu ligu, volio bi ga kod nas vidjeti.MostarReds22 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:00Spas za Zeljinu sezonu u drugom dijelu je Dean Klafurić. Ako nemate cca 14 milja za strucni stab mjesecno onda nemate realno sta ni traziti u borbi za evropu. Kako god nadam se da ga neće dovesti i da će ova ubleha ostati do kraja sezone.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mislis kad pobija svoja nacela, vjernu filozofiju i nikom’ te ne damo?
Evo 4 (
Zdavo
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
MostarReds22
- Kontakt:
Tako nesto, eventualno milja ipo preko max za njega i njegovu dvojicu sto vodi sa sobom. Mada ako im udje Mirvic u klub vjerujem da ce se kurs lako prebaciti u eure haha. Ovako trenutno im je i Jusufbegovic bolja opcija od Adzema makar ce im yebat mater na svakom koraku.Hordas1990 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:15Samo 14? Ozbiljno? Smijesne pare. Po meni top strucnjak za nasu ligu, volio bi ga kod nas vidjeti.MostarReds22 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:00Spas za Zeljinu sezonu u drugom dijelu je Dean Klafurić. Ako nemate cca 14 milja za strucni stab mjesecno onda nemate realno sta ni traziti u borbi za evropu. Kako god nadam se da ga neće dovesti i da će ova ubleha ostati do kraja sezone.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kako karma brzo stigne. Zadnji su derbi pohasili se sa zajebancijama da im je stigao samar realnosti sa ovom cetvorkom. Isto tako bi i uprava i navijaci sarajeva trebali rucnu povuci da ne bi se opet cesali po glavi na trecem derbiju.napoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 09:11DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:52ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 dec 2025, 07:06Bordo jutro bordo nacijo.
Kako smo ovog divnog ponedjeljka?![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdav bateOldTownDistrict je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:21Mislis kad pobija svoja nacela, vjernu filozofiju i nikom’ te ne damo?
Evo 4 () i ne mogu vise gdje ce mi dusa buraz,
Zdavo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Hordas1990
- Kontakt:
14k je nista, cisto sumnjam da je bilo koji iole ozbiljan SS puno jeftiniji. Klafuric je sa jednom potankom ekipom Veleza igrao bas dobar fudbal. Sad sta se sa Listicom desava ne znam oni vjerovatno imaju neke druge probleme ali ne vidim u ovoj ligi boljeg strucnjaka od Klafa.MostarReds22 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:22Tako nesto, eventualno milja ipo preko max za njega i njegovu dvojicu sto vodi sa sobom. Mada ako im udje Mirvic u klub vjerujem da ce se kurs lako prebaciti u eure haha. Ovako trenutno im je i Jusufbegovic bolja opcija od Adzema makar ce im yebat mater na svakom koraku.Hordas1990 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:15Samo 14? Ozbiljno? Smijesne pare. Po meni top strucnjak za nasu ligu, volio bi ga kod nas vidjeti.MostarReds22 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:00Spas za Zeljinu sezonu u drugom dijelu je Dean Klafurić. Ako nemate cca 14 milja za strucni stab mjesecno onda nemate realno sta ni traziti u borbi za evropu. Kako god nadam se da ga neće dovesti i da će ova ubleha ostati do kraja sezone.
Ja i nodijeva zena jos stojimo ispred tv i zvizdimoVanja8 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 10:51SudoHusika je napisao/la: ↑08 dec 2025, 10:37Pocijepali ste nas k'o flis papir. Imali smo sreće u duelima prošle godine sa Zekićem a prema nepisanim praivlima života, kad-tad dođe na naplatu.
Nije ugodno, ali ****. Čestitke pravim pitama.
Moramo se sabrati brzo, završiti polusezonu na 3.mjestu pa onda pametno.![]()
Nego @Sudo jedno pitanje?
Sto Peljto odsvira kraj na 89:50 ?
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Kakvo je ovo prskanje po laznim Sarajlijama. ZDavo bili mitomani.

http://www.jergovic.com/ajfelov-most/kuferasi/
U sridu
Jadni se zadeverali oko parola da ih iscitaju i rastumace ne znaju ni sta ih je snaslo vise.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
.guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:48Kakvo je ovo prskanje po laznim Sarajlijama. ZDavo bili mitomani.
http://www.jergovic.com/ajfelov-most/kuferasi/
U sridu
Jadni se zadeverali oko parola da ih iscitaju i rastumace ne znaju ni sta ih je snaslo vise.
Postavite i onu nesto e moj hase, zaboravio sam kako je isla citava parola.
E moj Hase Horde ti se gase,a kad nas vide odmah bježe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Wilshere10 i 6 gostiju.