KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ne igraju im Moneke i Dobric.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne mozes porediti Cluj i Bosnu ama bas nikako. Oni vec pun qurac godina dominiraju u Rumuniji, u posljednji 5-6 igraju i Europu i to na visokom nivou. Uz to se polako i stvorila euforija, jel cigani kakvi god bili vole sport.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:41Upravo to htio da napisembordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:33Gledam Cluj -Partizan strasna atmosfera u Rumuniji nisam znao da imaju ovako lijepu dvoranu i podrsku .
Kamo srece da mi imamo ovakvu dvoranu i atmosferu, Cluj je sve ono sto se ocekivalo da Bosna bude ove godine![]()
S druge strane Bosna nakon 20 godina igra na ozbiljnom nivou i nalazi se u drzavi kojoj je sve komplikovano i procedura.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ni Jago , to mi je važnije koliko god ludo zvučalo . On se u ABA naloži baš , bude utakmica koje ih on izvadi sa trojkama i bacanjima . Moneke se štedi u ABA , dok Dobrić je igrač za domaće utakmice i kada ekipi ide .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Sta mislis kakve su nam sanse,obzirom da ih ceka i derbi sa Partizanom poslije. Znam da je nezahvalno prognozirati ali mozda na krilima ovih novih,dobijemo sirinu i energiju za iznenadjenje.VensanKasel je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:13Ni Jago , to mi je važnije koliko god ludo zvučalo . On se u ABA naloži baš , bude utakmica koje ih on izvadi sa trojkama i bacanjima . Moneke se štedi u ABA , dok Dobrić je igrač za domaće utakmice i kada ekipi ide .
Zajebano ce biti nesto kao protiv buducnosti. Samo ako young plummer i kasey budu u elementu kao i edin, za ostale se ne sekiram.samo da naš bude dan da im skinemo sklap abd.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U petak igraju derbi sa KKP. Jeste im skracena rotacija, ali su i dalje jaka ekipa, doskora lider Eurolige. U jednoj tekmi je sve moguce, ali su debeli favoriti…
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Zvezda pada sutra
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Koliko god ludo zvucalo, imam bas neki super osjecaj da ih sutra uzimamo. Ocekujem od Atica partiju da se iskupi za reprezentaciju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zvezda realno puno kvalitetnija al šansa Bosne je sto CZ ipak ABA ligu igra pod ručnom , nemaju djaba 3 poraza kao i Bosna.
Molim te Muha eto dobio si 2 high end beka koristi ih, nemoj Westa 35min i neke divlje rotacije
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sutra bi trebao biti praznik kosarke u seheru. Kladionicari bacite single sutra na nase, gledam evo bas velika kvota na nas. U jednu ruku i ocekivano, sve Euroligaske ekipe su nivo za sebe, pa tako i zvezda.
Dolaze oslabljeni sto im realno i nece puno znaciti jel imaju ogromnu rotaciju. Meni je drago sto ne igra Yago, jel on je igrac koji ima kvalitet za ABA Ligu, vjerovatno i za vise, a kako nema prilike u Euroligi cesto to daje maksimum.
Ja se nadam da smo jaci dosta, poredeci sa zadnjom utakmicom protiv Ilirije. Vjerujem da ovaj momak Plummer nije svjestan kakva ocekivanja imamo od njega, i kako ce ga raja zavoliti ako se pokaze.
Dolaze oslabljeni sto im realno i nece puno znaciti jel imaju ogromnu rotaciju. Meni je drago sto ne igra Yago, jel on je igrac koji ima kvalitet za ABA Ligu, vjerovatno i za vise, a kako nema prilike u Euroligi cesto to daje maksimum.
Ja se nadam da smo jaci dosta, poredeci sa zadnjom utakmicom protiv Ilirije. Vjerujem da ovaj momak Plummer nije svjestan kakva ocekivanja imamo od njega, i kako ce ga raja zavoliti ako se pokaze.
- VensanKasel
- Kontakt:
Imamo šansi itekako , ključno je da se odigra dobra odbrana . Zvezda ima igrača koji nas mogu zatrpati , ući u seriju trojki gdje se prelomi utakmica . Pogotovo treba paziti na Grahama , vraća se iz povrede i Crvena Zvezda će ga forsirati . Šteta što ne igra Moneke , jer će Ojeleye igrati centra , a jak je kao zemlja čak je Tavaresa zaustavio , još ove sezone odličan u putu za 3 poena . Ne dati da Cody Miller McIntyre vuče konture i polukontre , to im donosi dosta laganih poena , Nwora ga tu odlično prati . Još jedan odličan napadač , u zadnje vrijeme pada u formi . Saša će pokušati da što raspodjeli minute , vjerovatno će Miljenović dobiti više minuta kao plej , možda i Plavšić na poziciji centra . Tu vidim našu šansu .BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:18Sta mislis kakve su nam sanse,obzirom da ih ceka i derbi sa Partizanom poslije. Znam da je nezahvalno prognozirati ali mozda na krilima ovih novih,dobijemo sirinu i energiju za iznenadjenje.VensanKasel je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:13Ni Jago , to mi je važnije koliko god ludo zvučalo . On se u ABA naloži baš , bude utakmica koje ih on izvadi sa trojkama i bacanjima . Moneke se štedi u ABA , dok Dobrić je igrač za domaće utakmice i kada ekipi ide .
Zaboravio sam da se Izundu vraća iz povrede , ove sezone im je iščupao nekoliko pobjeda sa ofanzivnim skokovima i poenima .
Što se tiče nas , jaka odbrana i da se Atić rastrči , Barcelona ih je ubila trčanjem i laganim poenima . Young 1 na 1 da naoada , pogotovo ako ga Nwora čuva . Vrtiti pick što više kada Ojeleye igra , tu se ne snalazi . Spuštanje lopte je uzaludno , kao što sam napisao Tavares ga nije mogao pomjeriti . West što više da napada loš , u odbrani rizikovati da Miljenović šutira jer na ulaz ako ode zna da uvali tijelo i eto bacanja . Đoko neka proba sa trojkama , dole će biti zayebano .
Eto ko je gledao Cluj , lijepo je kada se napuni dvorana , danas moramo pogurati igrače .
Što se tiče vrijeđanja - da, treba i zviždati , ali treba puno više bodriti naše da to bude fokus . Naprijed Bosno !!!
Vrijeđanja treba biti, oni i njihovi navijači se ponose četničkim naslijeđem, lani su u EL imali koreografiju u Areni posvećenu 9. januaru... znamo ko su i šta su, takvi aplauz sigurno ne zaslužuju.VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2025, 09:47Što se tiče vrijeđanja - da, treba i zviždati , ali treba puno više bodriti naše da to bude fokus . Naprijed Bosno !!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta sam ja napisao ?071 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 10:09Vrijeđanja treba biti, oni i njihovi navijači se ponose četničkim naslijeđem, lani su u EL imali koreografiju u Areni posvećenu 9. januaru... znamo ko su i šta su, takvi aplauz sigurno ne zaslužuju.VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2025, 09:47Što se tiče vrijeđanja - da, treba i zviždati , ali treba puno više bodriti naše da to bude fokus . Naprijed Bosno !!!
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
Young nece nastupiti veceras
Šteta, šta je bilo?
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Miralem Halilovic je povrijedjen i nece igrati minimalno mjesec dana.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, ima li ko da će igrati?
Da znam da li da idem večeras...?
Da znam da li da idem večeras...?
Koševo Zapad
Mislim da je Manojlović prekomandovan za stalno u prvi tim.DirkNowitzki je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Miralem Halilovic je povrijedjen i nece igrati minimalno mjesec dana.
Razvojni tim je definitivno u problemima, mislim da je do trenera, ganja svoju košarku od prije puno godina i ne uspjeva . Dovedena djeca nisu tog nivoa da budu nekada nosioci prvog tima. Možda griješim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.