Rivaldinho je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:28
I tako veliki internet navijači popularni forumaši nalaze se u čudu, kojeg trenera sad dovesti ( kao da se od njih iko ikad šta pitao - osim ako su u onoj mojoj kategoriji malicioznih i sitnosicarski za neki interes kojeg ne vidimo) da li ovog ili onog, šta je onaj rekao ili ovaj rekao kao nekakve tetkice.
Ali eto neki od njih će nas počastiti svojim prisustvom na grbavici i kao će to Napravit razliku.
Drugo, sada ova skupina sjedi i namislja kako ćemo upravu zamjeniti i koje će budale sada raditi za dzaba ali po moralnim načelima forumaša i kako da se oni pitaju i kako da oni budu moralne vertikale branioci stadiona i vrijednosti nekretnine, okorjeli socijalisti pod parolom svi za jednog jedan za sve, ali kad taj jedan pogriješi onda ćemo mu pravit sačekušu i tući ga i povrh svega tome se dičiti jer to je domet nas forumaša.
Budući da se mi providno održavamo na životu, kako su svi elementi kluba po kojem je bio poznati srozani na skoro samo dno, a tu prije svega mislim na omladinski pogon, stabilno financiranje i masa drugih stvari koji su vezani za sport i van njega ( čitaj vico).
Zanima me koja će to budala ulagati u nas klub i čekati kad će ga neko napaljivati na pravdi boga još za svoje pare.
Forumaši sigurno neće, jer su oni tu da gledaju one kad je lov na vještice i kad se glave sijeku - to je maksimalan domet realno.
Pitam se da li neko zaista ima zdravlja, želje i mogućnosti da udje u ovaj kotao i da se bori sa vetrenjacama - nadam se ali sumnjam da su u današnje vrijeme ljudi toliki mazohisti.
Do tada, krivi smo svi bez izuzetka svidjelo se to nekom ili ne.
Jedna off topic opaska, pratim ova dešavanja u liverpulu kada jedan igrač želi biti iznad sistema pa makar se zvao i mo salah kontra trenera koji ima podršku kluba u svojoj viziji i planu - sijeku na svakom koraku i ideju.
Bez obzira sto je ta slotina debil par excelence neće igrač voditi kolo, pa čak i tribini je smanjena mogućnost djelovanja.
Ista stvar sa Manchesterom a vjerovatno i sa realomom.
Zanima me samo da smo mi u situaciji Liverpoola gdje se skrhalo milijardu i imamo rezultate koje imamo, pa
Javno bi svakog vješali