Kao prvo navijaci su stali medju prvim za investitora,nadam se da necemo ni dolaziti u ovakvu situaciju vise. To da ce nekom zabraniti u slucaju slicnih situacija grdno se varas, znali ste ovdje postavljati pitanja kako samo odredjeni mogu doci do ulaznice za Koper?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Ma pusti dijete, pustis ga da misli da je pametan.b00t je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:23Eto sto znas Hhahahah,moze i ima pravo.. Igrac nije niciji rob ;D Druze pa ti nemas blage veze... Igrac ima pravo u svakom trenutku zatraziti ispisnicu iz kluba ako je u njegovu korist..Klub moze dati ispisnicu igracu,ali mora isplatiti igraca sto je dogovoreno na papiru...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:11Ispisnico, nisam reko da ona ne postoji nego da postoje pravila kako je dobijes ne mozes ti doc i rec e ja hocu ispisnicu cuj mali iz arsenala trazio, trazim i ja da me dovedu na lijevo krilo al nesto ne vjerujem da ce mi uspjetb00t je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:26
https://www.nfsbih.ba/images/2019-D/005 ... _29.05.pdf kako si ti glup covjek to je strasno![]()
pa ti blage veze o fudbalu nemas...
Manijaci su bili isto sto je sad BH Huligans. I poslije toga su ostali. A to ko nece da shvati njegova stvar. A isto tako nećete nikoga ubjediti da to nije tako.
Grupa da postoji I da nije na platnom spisku upravu bi vec rastjerali, a onda s igracima porazgovarali. Boli njih ona stvar za klub, kako ga vodi dok oni imaju koristi. Od kad se to desava za mene su oni 0. Ko god hoce moze drkat na njih zaboli me.
Grupa da postoji I da nije na platnom spisku upravu bi vec rastjerali, a onda s igracima porazgovarali. Boli njih ona stvar za klub, kako ga vodi dok oni imaju koristi. Od kad se to desava za mene su oni 0. Ko god hoce moze drkat na njih zaboli me.
Kako hulahopkice kad su BHH osnovani prije par mjeseci, a ti grupu pljujes par godina?Zulfo9 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:49Manijaci su bili isto sto je sad BH Huligans. I poslije toga su ostali. A to ko nece da shvati njegova stvar. A isto tako nećete nikoga ubjediti da to nije tako.
Fk Željezničar.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nemoj odgovarati debilu goni ga…treba ga na block staviti i miran. Pacenik obicni, ide na listu gnjavatora.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Pa hoces rec da Krpic nije mogo trazit ispisnicu pored vazeceg ugovora jednako ko i Ismail? De ne pravi se pametan bgtb00t je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:23Eto sto znas Hhahahah,moze i ima pravo.. Igrac nije niciji rob ;D Druze pa ti nemas blage veze... Igrac ima pravo u svakom trenutku zatraziti ispisnicu iz kluba ako je u njegovu korist..Klub moze dati ispisnicu igracu,ali mora isplatiti igraca sto je dogovoreno na papiru...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:11Ispisnico, nisam reko da ona ne postoji nego da postoje pravila kako je dobijes ne mozes ti doc i rec e ja hocu ispisnicu cuj mali iz arsenala trazio, trazim i ja da me dovedu na lijevo krilo al nesto ne vjerujem da ce mi uspjetb00t je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:26
https://www.nfsbih.ba/images/2019-D/005 ... _29.05.pdf kako si ti glup covjek to je strasno![]()
pa ti blage veze o fudbalu nemas...
-
perodeformero
- Kontakt:
Nikada niti jedan investitor ovdje nece doci, previse je onih kojima to apsolutno ne odgovara, ostali u neznanju lazu sebe pa i one oko sebe
Citas ti glupko ?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:45Pa hoces rec da Krpic nije mogo trazit ispisnicu pored vazeceg ugovora jednako ko i Ismail? De ne pravi se pametan bgtb00t je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:23Eto sto znas Hhahahah,moze i ima pravo.. Igrac nije niciji rob ;D Druze pa ti nemas blage veze... Igrac ima pravo u svakom trenutku zatraziti ispisnicu iz kluba ako je u njegovu korist..Klub moze dati ispisnicu igracu,ali mora isplatiti igraca sto je dogovoreno na papiru...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:11
Ispisnico, nisam reko da ona ne postoji nego da postoje pravila kako je dobijes ne mozes ti doc i rec e ja hocu ispisnicu cuj mali iz arsenala trazio, trazim i ja da me dovedu na lijevo krilo al nesto ne vjerujem da ce mi uspjet
Znate sta je meni najgore citavu proslu sezonu sam ja branio jednog naseg igraca a to je Marin Galic. Jedini sam ja govorio da nije vazno sto on ne zna ofanzivno nista ali vazno je da smo mi defanzivno jaki sa njim i mene su ljudi uvjeravali da je trouppe bolji od njega. E sad je toliko trouppe napravio gresaka defanzivno a ofanzivno jos se manje vidi od galica pa ja fakat ne znam . Jesam li ja lud ili su ostali . A ja karamarka necu da gledam bolje da se vrati drina nego karamarko jednom nesto malo uspije i svaku utakmicu napravi kardinalnu gresku .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Gala je daleko od vrhunskog beka ali za ovu trupinu je lično Cafu. Nikad nismo uzimali kontekst kada je neko dolazio u Klub. Došao je na zimu 2022. kad su nas svi izbjegavali. A ono njegovo skidanje transparenata što su horde ostavile nakon onog derbija sa Brunom 0-0 kad smo imali dva crvena i ono propadanje kroz truhle reklame da bi stigao loptu na posljednjem prošlosezonskom derbiju na lavoru pokazuje šta mu je derbi značio.Pact1921 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:23Znate sta je meni najgore citavu proslu sezonu sam ja branio jednog naseg igraca a to je Marin Galic. Jedini sam ja govorio da nije vazno sto on ne zna ofanzivno nista ali vazno je da smo mi defanzivno jaki sa njim i mene su ljudi uvjeravali da je trouppe bolji od njega. E sad je toliko trouppe napravio gresaka defanzivno a ofanzivno jos se manje vidi od galica pa ja fakat ne znam . Jesam li ja lud ili su ostali . A ja karamarka necu da gledam bolje da se vrati drina nego karamarko jednom nesto malo uspije i svaku utakmicu napravi kardinalnu gresku .
Ali eto slavili smo njegov odlazak, kažu neki samo nek nam bek zna centrirat pa dobiješ Troupea....
Kakve su to kardinalne Karamarka? Utopio se u sivilo ekipe, nije savrsen, ali najstandardniji u ekipi bio donedavno.Pact1921 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:23Znate sta je meni najgore citavu proslu sezonu sam ja branio jednog naseg igraca a to je Marin Galic. Jedini sam ja govorio da nije vazno sto on ne zna ofanzivno nista ali vazno je da smo mi defanzivno jaki sa njim i mene su ljudi uvjeravali da je trouppe bolji od njega. E sad je toliko trouppe napravio gresaka defanzivno a ofanzivno jos se manje vidi od galica pa ja fakat ne znam . Jesam li ja lud ili su ostali . A ja karamarka necu da gledam bolje da se vrati drina nego karamarko jednom nesto malo uspije i svaku utakmicu napravi kardinalnu gresku .
Fk Željezničar.
Amar Amar Osim Osim
Onog smrada ljajica gdje god vidimo treba ga pljunuti smece ono ebo mu pazar najmilije
Svaki put propadne investitor, cudno.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Samo investitor je izlaz... 
Ma ako ne bude investitor, ja vjerujem volonteru Tuni. Za ovo godina sto su u klubu strasne su stvari unaprijedili. Vidi si pomak. Ako nista prije nismo mogli ocistit snijeg s terena, sad pet ljudi posuta sve. Jug se gradi, vidi se da radovi iz dana u dan napreduju. A o igrackom kadru i uslovima da ne pričamo. I da, stolice kao stadion se redovno odrzava.perodeformero je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:16Nikada niti jedan investitor ovdje nece doci, previse je onih kojima to apsolutno ne odgovara, ostali u neznanju lazu sebe pa i one oko sebe
- mamonelafo
- Kontakt:
Admir Tunović, Ahmet Salčin, Stanislav Ćubela, Senad Hadžić, Ante Matijević, Almir Hadžiosmanović, Jusuf Tanović – hoće li biti ostavke ovih ublehaša koji su doveli ovog trenera, ove igrače aminovali i sad ganjaju novog?? Odlazite, prodavači magle, bušilica i gaća, i Juka.
Kad će objava da je adžem bivši? Šta se dešava?
E yebiga, gdje napisah ovo poslije hulahopke...
Kad će objava da je adžem bivši? Šta se dešava?
E yebiga, gdje napisah ovo poslije hulahopke...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!

Zamalo da nam volonter Tuna dovede arape. Dvije godine poslije nas klub nikad jači. To Tuna volonteru nas dobri. Jos niko nikad ostavku nije dao poslije 11.2023 godine, golemo. A sta reci za sortu ljudi koja navija za Zelju toga golema sta je sve dopusteno I na sta nam navijacka grupa spala. Toga toga golema.
Zadnja izmjena: Zulfo9, dana/u 08 dec 2025, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], b00t, Kajkutenjoyer, Taree i 80 gostiju.