AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mislio sam da mu je nogo otkinuo, al ozbiljno 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
No Pulišić, No Party

Kazem ja samo Pulisic i Gimenez i bicemo dobri 
A daj ba, pa ovo nije vidjelo penala. Dragi Njkunjku, pa ti si sine za Afričke lige a ne ozbiljnig fudbala
Ali tu je ko? Ko? Ko?
Puuuu
Liiiii
Šiiiiiiiiiiiić
Ali tu je ko? Ko? Ko?
Puuuu
Liiiii
Šiiiiiiiiiiiić
Hamajlijo nasaaaaaaaaaa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nkunku se trudi, trčkara, ali jednostavno ne zna. 
Ma nekad ce nesto i zabiti,al sa njim naprijed je igra nasa skroz drugacija. To se vijdelo prvih 7-8 kola dok nije bilo Leao. Tad je to dobro bilo prema naprijed ulazilo se u sanse al njega nije islo, al zato ima Pulisic da njegove promasaje pospremi
Momci, molim vas za pažnju
Ako vidite da neka osoba krene vise puta da pada na pod bez ikakvog znaka, molim vas nazovite hitnu službu. To nije šala to je ozbiljna stvar.
Ja sam upravo nazvao da dođu na stadio Torinu, jer ima jedan Salesmakers koji konstantno pada i vidi se da mu nije dobro

Ako vidite da neka osoba krene vise puta da pada na pod bez ikakvog znaka, molim vas nazovite hitnu službu. To nije šala to je ozbiljna stvar.
Ja sam upravo nazvao da dođu na stadio Torinu, jer ima jedan Salesmakers koji konstantno pada i vidi se da mu nije dobro
Grande Pulisiiiiiiic campioneeeee 

Dragi Pulisicu
Pulisiiiiiiic, sta radis covjece hehehehe
Kraljuuuuu
Svetinjooooo
Najdraziiiiii
Ljepotoooo naša
Ide ove sedmice dres i 11 sa Pulišić
Salutate la capolista
Svetinjooooo
Najdraziiiiii
Ljepotoooo naša
Ide ove sedmice dres i 11 sa Pulišić
Salutate la capolista
Juve 0:0
1:0 Napoli
Lazio 1:1
Roma 0:1
Evo to je Torino sa ostalima
Atalanta, Como i mi smo jedini koji su ih pobijedili u Torinu
1:0 Napoli
Lazio 1:1
Roma 0:1
Evo to je Torino sa ostalima
Atalanta, Como i mi smo jedini koji su ih pobijedili u Torinu
Pulišić nosi ovaj tim 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prodati onog šarlatana koji nema nikakvu želju za napretkom i graditi ekipu ko igračine kakav je Pulišić. Majstorčina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
kako vazna pobjeda, kad je Leao izasao, a na klupi nemas nikoga odim Pulisica i pitanje koliko je i on zdrav mislio sam vozdra, ali evo iskopeljase pobjedu, a nibe ni igra toliko losa bila.
Fakat se nadam da ce u Januaru dovest 4-5 igraca konkurentnih naravno, jos jedan vikend na 1. mjestu divno
Fakat se nadam da ce u Januaru dovest 4-5 igraca konkurentnih naravno, jos jedan vikend na 1. mjestu divno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.