NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
I ja bi bio za Adzema jer je klasa za Zerica, ali mislim da i on trazi sebi nesto bolje. Bilo je cudo sto je i dosao da nas trenira.
Za Zarica sam bas cuo da je ds ne kazem **** prema svima u klubu, tako da iskreno malo mijenjam misljenje o njemu. Stoji da zna, i da ga vole svi, i bas zbog toga ne bi trebao biti takav.
Ako uprava ostaje, to nam je najveci dobitak. Imace sve redovno, na vrijeme ce sve rijesiti sa igracima, ne vjerujem da ce mijenjati Zerica..
O kakvom investitoru se prica?
Za Zarica sam bas cuo da je ds ne kazem **** prema svima u klubu, tako da iskreno malo mijenjam misljenje o njemu. Stoji da zna, i da ga vole svi, i bas zbog toga ne bi trebao biti takav.
Ako uprava ostaje, to nam je najveci dobitak. Imace sve redovno, na vrijeme ce sve rijesiti sa igracima, ne vjerujem da ce mijenjati Zerica..
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Kako sam čuo sad jel tacno ima neki iz Sarajeva i iz Hrvatske sad šta kako ne znam stvarnonebeskasila je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:22I ja bi bio za Adzema jer je klasa za Zerica, ali mislim da i on trazi sebi nesto bolje. Bilo je cudo sto je i dosao da nas trenira.
Iso Nanin?legendarnadruga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:34Kako sam čuo sad jel tacno ima neki iz Sarajeva i iz Hrvatske sad šta kako ne znam stvarnonebeskasila je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:22I ja bi bio za Adzema jer je klasa za Zerica, ali mislim da i on trazi sebi nesto bolje. Bilo je cudo sto je i dosao da nas trenira.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Rijec investitor koristiti samo kad je u pitanju legenda Iso Nanin. Nemojte decki da se svadjamo.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bila je prica da se Vito sto ima neku suradnju sa Celikom zanima za nas. Dokle je to pojma nemam, ko su ti iz Hrvatske zna li neko?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Haha nijetropic je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:47Iso Nanin?legendarnadruga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:34Kako sam čuo sad jel tacno ima neki iz Sarajeva i iz Hrvatske sad šta kako ne znam stvarnonebeskasila je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:22I ja bi bio za Adzema jer je klasa za Zerica, ali mislim da i on trazi sebi nesto bolje. Bilo je cudo sto je i dosao da nas trenira.
O kakvom investitoru se prica?![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pa jel znas sta vise bar o tom iz Hrv. Nesto ti je vjerujem da nemas jos neku info, ili nas lozislegendarnadruga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:39Haha nijetropic je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:47Iso Nanin?legendarnadruga :mrgreen: je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:34
Kako sam čuo sad jel tacno ima neki iz Sarajeva i iz Hrvatske sad šta kako ne znam stvarno![]()
isto sam pomislio ali nije
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Nemam Boga mi. Znam samo da je trebao biti kod sedica prije dvije sedmice. Sad vise ne znam, drugo ova uprava po sedicevom nalogu mora da ostane do kraja sezone, a šta će biti poslije ne znam. Možda bude od svega tako mi bar miriseInatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:46Pa jel znas sta vise bar o tom iz Hrv. Nesto ti je vjerujem da nemas jos neku info, ili nas lozis![]()
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Sve je to divno , krasno
A jesu li im bile plate.
Do prije neki dan, nisu.....
A jesu li im bile plate.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Mislim da nisu još. Duguje se oktobar i pola novembra.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:53Sve je to divno , krasno
A jesu li im bile plate.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Cudno mi je to da se ne zna nista. Ne mozemo onda ni pricati koliko je to ozbiljno. Daj Boze da dode neko ozbiljan, kad realno pogledas fina smo mi sredina za uloziti.legendarnadruga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:51Nemam Boga mi. Znam samo da je trebao biti kod sedica prije dvije sedmice. Sad vise ne znam, drugo ova uprava po sedicevom nalogu mora da ostane do kraja sezone, a šta će biti poslije ne znam. Možda bude od svega tako mi bar miriseInatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:46Pa jel znas sta vise bar o tom iz Hrv. Nesto ti je vjerujem da nemas jos neku info, ili nas lozis![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Za nekog iz hrvatske smo sigurno fina sredina jer smo blizu, plus ovdje nije konkurencija kao tamo. Za duplo manje para se moze uraditi duplo vise posla. Sad kad su malo sredili taj stadion, jos da urade teren, pomocni zavrse, lagano se moze neko pojaviti da stane uz grad. Sve je to lijepo zamisljati, tako zamisljamo godinama, al nista od toga. Mozda Sedic nadje rjesenje ali nije to lako.
Ruzno je i sto plate duguju, nije fer prema igracima
Ruzno je i sto plate duguju, nije fer prema igracima
Dok im irfan duric i kompanija ne zgade nogomet i opet u krug
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
A ne valja to...tuzno i zalosnolegendarnadruga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:54Mislim da nisu još. Duguje se oktobar i pola novembra.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:53Sve je to divno , krasno
A jesu li im bile plate.
Mozemo mi sad pricati tako je i kod drugih manje-vise , ali svejedno nije u redu.
Jbg svakom treba novac.
I ako bi neko izrazio zelju da ide iz NKJ. treba ga i pustiti.
Samo sreca da ni kod drugih nije nesto bolje nego kod nas.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
+1BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:19A ne valja to...tuzno i zalosnolegendarnadruga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:54Mislim da nisu još. Duguje se oktobar i pola novembra.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:53Sve je to divno , krasno
A jesu li im bile plate.
Mozemo mi sad pricati tako je i kod drugih manje-vise , ali svejedno nije u redu.
Jbg svakom treba novac.
To kako je kod drugih ne treba biti mjerilo. Ybg to je bas situacija za ogrijesiti se, ide nova praznici, treba zovnuti turu drustvu, izvesti djevojku a ne mozes do svojih zaradjenih para.
Daj Boze da to rijesimo sto prije. Da sredimo stadion koliko se god u stanju.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
legendarnadruga
- Kontakt:
To jeste jedini minus do sada. Valjda se izmiri sve do kraja sedmice sa te strane bas nije bajno, a nije da nema novca za plateInatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:23+1BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:19A ne valja to...tuzno i zalosnolegendarnadruga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:54
Mislim da nisu još. Duguje se oktobar i pola novembra.
Jbg svakom treba novac.
To kako je kod drugih ne treba biti mjerilo. Ybg to je bas situacija za ogrijesiti se, ide nova praznici, treba zovnuti turu drustvu, izvesti djevojku a ne mozes do svojih zaradjenih para.
Daj Boze da to rijesimo sto prije. Da sredimo stadion koliko se god u stanju.
Kad je izisao iz Viteza razmisljao sam o njemu, on se cini kao dobar covjek za suradnju, moglo se mozda stupiti u kontakt sa covjekom i porazgovarati.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:05Bila je prica da se Vito sto ima neku suradnju sa Celikom zanima za nas. Dokle je to pojma nemam, ko su ti iz Hrvatske zna li neko?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ove priče opet oko investitora i sto je neko rekao da uprava po nalogu Sedica mora ostati,nemojte zaboraviti da su iduce godine izbori.Ici ce se opet dosta skupljanje glasova preko Jedinstva
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Stvarno ne znam. Ne posjedujem informacije nikakve. Da znam nesto vise podijelio bih sa vama. To da ce se bodovi za izbore skupljati preko Jedinstva je nazalost 100% tacno.
Ako ima sta od te price ne sumnjam da ce brzo nesto izaci u javnost.
Ako ima sta od te price ne sumnjam da ce brzo nesto izaci u javnost.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ja mislim da nas gradonacelnik moze pobijediti da se Jedinstvo skroz ugasi, da nema sta skupljati glasovd preko Jedinstva. Prije da mu je iskrena namjera da uradi nesto dobro sa klubom, i da utegne to kako trebaNebeskaSila96 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:43Ove priče opet oko investitora i sto je neko rekao da uprava po nalogu Sedica mora ostati,nemojte zaboraviti da su iduce godine izbori.Ici ce se opet dosta skupljanje glasova preko Jedinstva
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.