KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Je li onda rezon bio da se kupuju sezonske karte, koje su povoljnije?!
- Shategabri
Ne znam što, to su karte do juga, vidiš bolje nego da si dole iza klupe.Jadnimi je napisao/la: ↑09 dec 2025, 07:24Ta smijuriju sa kartama od 10 KM ne spominjiteShategabri je napisao/la: ↑09 dec 2025, 06:34Ko ide na utakmice zna da nisu sve 35 KM.
Imaš fino od 10 do 35, pa biraj.
Koševo Zapad
Sezonske karte realno nisu skupe, e sad nažalost ne može svako iskeširat veću cifru novca, a na kraju krajeva ni organizovati svoje privatno vrijeme pa da bude prisutan na većini utakmica. Ja sam do sada bio na svim domaćim utakmicama (5 ABA, 4 FIBA) a još će biti bar 20 domaćih utakmica, čak i više. 270KM godišnja karta teleskop zapad više nego isplativa u ovom slučaju.
Za ovaj dio da su smiješne karte 10KM sjever-jug zbog loše pozicije, znači svaku utakmicu je dvorana poluprazna, uzmeš kartu za sjever-jug a sjedneš na istok ili zapad gdje su slobodna mjesta, niko neće reći pola riječi. Za sve postoji rješenje, najlakše kukat.
- Shategabri
Adnan33 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 08:19Sezonske karte realno nisu skupe, e sad nažalost ne može svako iskeširat veću cifru novca, a na kraju krajeva ni organizovati svoje privatno vrijeme pa da bude prisutan na većini utakmica. Ja sam do sada bio na svim domaćim utakmicama (5 ABA, 4 FIBA) a još će biti bar 20 domaćih utakmica, čak i više. 270KM godišnja karta teleskop zapad više nego isplativa u ovom slučaju.
Za ovaj dio da su smiješne karte 10KM sjever-jug zbog loše pozicije, znači svaku utakmicu je dvorana poluprazna, uzmeš kartu za sjever-jug a sjedneš na istok ili zapad gdje su slobodna mjesta, niko neće reći pola riječi. Za sve postoji rješenje, najlakše kukat.
Koševo Zapad
Broj prodanih ulaznica nam govori da raja nece iza koseva ni na onaj cirkus od tribine koji nije ni centriran uz teren.Shategabri je napisao/la: ↑09 dec 2025, 06:34Ko ide na utakmice zna da nisu sve 35 KM.
Sa iznimkom zvezde koja je atrakcija sama po sebi raja nece da plati ono sto im se prodaje za 35 km. Opet, jedino ispravno.
Brat jučer dolazi na sredini druge četvrtine, znači kasni pofino, dovodi security da skloni momka jer je sjeo na njegovo mjesto 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Shategabri
Ja ne bih iza koševa, to mi je bezveze.TETRAPAK je napisao/la: ↑09 dec 2025, 09:55Broj prodanih ulaznica nam govori da raja nece iza koseva ni na onaj cirkus od tribine koji nije ni centriran uz teren.Shategabri je napisao/la: ↑09 dec 2025, 06:34Ko ide na utakmice zna da nisu sve 35 KM.
Sa iznimkom zvezde koja je atrakcija sama po sebi raja nece da plati ono sto im se prodaje za 35 km. Opet, jedino ispravno.
Bile su ove za jugoistok, sasvim ok.
Nije uz teren, ali je pogled dobar.
Najbolje bi bilo u Skenderiji, al to nećemo gledati, bar ne ove sezone.
Koševo Zapad
- Shategabri
Posebno nabijem na q one što prvo kasne (osim ako si zapeo s posla u gužvi), pa onda žure minut i po prije kraja da izađu da izbjegnu gužvu.
Koševo Zapad
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
Razvojni tim ponovo izgubio, sada su na skoru 3 pobjede i 5 poraza, ne bas tako sjajna sezona s obzirom da nema ni rezultata a ni napredtka
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Na kraju ipak Dubai - Maccabi se igra u Dubaiju. Ni Sarajevo, ni Laktasi sto je bila alternativna opcija.
Uopće ne znam odakle ideja ovim lažnim arapima "prijateljima bh. košarke" da chifute dočekuju u Sarajevu.DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:56Na kraju ipak Dubai - Maccabi se igra u Dubaiju. Ni Sarajevo, ni Laktasi sto je bila alternativna opcija.
Jer su mislili da ce imat ogromnu podrsku u sarajevu zbog domacih igraca.Al nisu uzeli u obzir da je mrznja bosnjaka prema izraelu veca od bilo kakvog kvalitetnog sporta, kosarke, bilo cega zapravo.071 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:15Uopće ne znam odakle ideja ovim lažnim arapima "prijateljima bh. košarke" da chifute dočekuju u Sarajevu.DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:56Na kraju ipak Dubai - Maccabi se igra u Dubaiju. Ni Sarajevo, ni Laktasi sto je bila alternativna opcija.
Isto tako nisu uzeli u obzir da je bosnjacima reprenzetacija daleko najbitnija stvar u sportu i sa nepsutanjem igraca da ce ih svi zamrzit
- Shategabri
Odmah si potrčao da napises za Laktaše.DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:56Na kraju ipak Dubai - Maccabi se igra u Dubaiju. Ni Sarajevo, ni Laktasi sto je bila alternativna opcija.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nisam potrcao, nego je to bio alternativni plan.Jarodwest je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:49Odmah si potrčao da napises za Laktaše.DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:56Na kraju ipak Dubai - Maccabi se igra u Dubaiju. Ni Sarajevo, ni Laktasi sto je bila alternativna opcija.
Eh sad da se malo vraitmo na kosarku
-Uzasna odbrana od suta za 3 Bosne, gdje smo Nworu ostavljali samog a covjek je i za nba standarde dobar suter
-Iskakanje na svakom piku gdje smo iskakali sa sporim centrima a zvezda to lagano rjesavala i svaki put imala otvorenog sutera ili centra iz rolla
Po meni losa priprema utakmice Muhe
-Uzasna odbrana od suta za 3 Bosne, gdje smo Nworu ostavljali samog a covjek je i za nba standarde dobar suter
-Iskakanje na svakom piku gdje smo iskakali sa sporim centrima a zvezda to lagano rjesavala i svaki put imala otvorenog sutera ili centra iz rolla
Po meni losa priprema utakmice Muhe
-
numanumaye23
- Kontakt:
Postoji li kakva šanse da se novac koji je bio namijenjen za Shepherda ipak usmjeri za dolazak novog centra?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa imaš li kakve informacije ili nagađaš?
Nešto se spominjalo da bi se ekipa Spartaka mogla rasuti, Shevon Thompson bi bio babo.
Ne znam kakve su plate u Japanu i to, ali Dušan Ristić mi isto djeluje kao super igrač.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.